Aktiivisuustavoitteen muokkaaminen

Meille Ouralla on tärkeää, että voimme auttaa kaikkia jäseniämme saavuttamaan aktiivisuustavoitteensa kykyihin, sukupuoleen tai vartalotyyppiin katsomatta. Haluamme myös antaa jäsenillemme mahdollisuuden hallita tarkasti omia terveystavoitteitaan, joten omaa aktiivisuustavoitetta voi nyt muokata Oura-sovelluksessa.

Myös kalorien piilottaminen sovelluksesta on ollut toivottu ominaisuus. Kaloreita laskevat aktiivisuuden seurantalaitteet voivat olla ongelmallisia jäsenille, jotka esimerkiksi toipuvat syömishäiriöstä tai imettävät. Oura-sovelluksessa voi valita päivittäisen askeltavoitteen kalorinkulutustavoitteen sijasta ja estää kalorien näkymisen sovelluksessa kokonaan, jotta aktiivisuustoiminnot tukisivat paremmin erilaisia elämäntyylejä.

Aktiivisuustavoitetta voi toistaiseksi muokata vain iOS-sovelluksessa. Toiminto on saatavilla toisen sukupolven sormuksen käyttäjille ja kolmannen sukupolven sormuksen käyttäjlle, joilla on voimassa oleva jäsenyys.

Näin muokkaat aktiivisuustavoitetta
Näin aktiivisuustavoite toimii
Huomioitavaa
Lisätietoja

Näin muokkaat aktiivisuustavoitetta

1. Napauta aktiivisuuskorttia Koti Icon_Home.png -näkymässä.
  2. Valitse Muokkaa aktiivisuustavoitetta.
  3. Valitse liukusäätimellä perustason tavoite.

Voit myös valita tavoitteen tyypin:

• Aktiiviset kalorit
  • Askeleet

Jos haluat piilottaa sovelluksesta kaikki viittaukset kaloreihin, valitse Piilota kalorit. Jos valitset tämän vaihtoehdon, aktiivisuusviesteissä keskitytään vain askeleihin.

Näin aktiivisuustavoite toimii

Liukusäätimen Ouran suositus -arvo on perustatason tavoitteesi, joka on laskettu ikäsi, pituutesi, painosi ja sukupuolesi perusteella. Tämän perustason pohjalta Oura laskee päivittäisen aktiivisuustavoitteesi, johon vaikuttaa päiväkohtainen valmiutesi (tavoite on korkeampi hyvän valmiuden päivinä ja matalampi alhaisen valmiuden päivinä).

Lue lisää Ouran tavasta mitata askeleita ja aktiivisuutta täältä ja katso lisätietoja aktiivisuuslukemasta Pulse-blogista (englanniksi).

Huomioitavaa

• Kun kalorit on piilotettu, niitä ei näytetä lainkaan sovelluksessa – ei siis myöskään tuoduissa treeneissä, treenien jälkeisissä viesteissä eikä Päivittäiset tavoitteet -osatekijässä. Muihin aktiivisuustoimintoihin kalorien piilottaminen ei vaikuta.
  • Kalorimäärät piilotetaan vain siitä päivästä eteenpäin, kun valitset ominaisuuden. Aiempien päivien tietoihin ei tehdä muutoksia.
  • Liukusäädin muuttaa suoraan vain perustason tavoitettasi, ei päivittäistä aktiivisuustavoitettasi. Päivittäinen aktiivisuustavoitteesi (joka näytetään sovelluksen Koti Icon_Home.png -välilehden aktiivisuuskortissa) lasketaan automaattisesti perustason tavoitteestasi, valmiudestasi ja muista osatekijöistä.

Lisätietoja

Näin Oura mittaa askeleita ja aktiivisuutta

Opas aktiivisuuden osatekijöihin

Miten Oura mittaa aktiivisuuttani?

Aktiiviset kalorit ja kokonaiskulutus

Lue lisää aktiivisuuslukemastasi blogistamme (englanniksi)

Näin muokkaat profiiliasi