Trendien seuraaminen

Trendinäkymässä voit seurata päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia muutoksia unen, valmiuden ja aktiivisuuden lukemissa ja osatekijöissä.

Näin seuraat trendejä Oura-sovelluksessa

1. Valitse valikko Icon_Bars.png Koti Icon_Home.png -välilehden vasemmasta yläkulmasta.
  2. Valitse Trendit Icon_Trends.png.

1. Aloitussivun yläosassa näkyvät sykevälivaihtelu, kehon lämpötila ja nukkumaanmenoaika ja alaosassa Uni, Valmius ja Aktiivisuus.
    • HRV-arvon ja nukkumaanmenoajan vieressä oleva nuoli kertoo edellisten seitsemän päivän keskiarvon trendin verrattuna niitä edeltäneen seitsemän päivän keskiarvoon.
    • Oura mittaa muutoksia kehon lämpötilassa absoluuttisten arvojen sijasta. Trendit-näkymän lukema kertoo, oliko kehosi lämpötilan keskiarvo edellisenä yönä korkeampi vai matalampi kuin pitkän aikavälin keskiarvosi.
  2. Napauttamalla mitä tahansa osiota näet trendikuvaajat. Kehon lämpötilan kuvaajaa lukuun ottamatta voit katsella jokaisessa kuvaajassa päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia tietoja.

Päivänäkymä

Suuri yläreunassa näkyvä arvo on tuorein mittaustulos, ja se vastaa Valmius-, Uni- tai Aktiivisuus-välilehdillä näkyvää arvoa. Yllä olevassa kuvassa se on edellisen yön HRV-keskiarvo.

Pieni arvo kuvaajan vasemmassa reunassa ja kirkas katkoviiva kuvaajan keskellä kertovat näytetyn arvon edellisen 90 päivän keskiarvon.

Viikkonäkymä

Suuri yläreunassa näkyvä arvo on kuluvan viikon keskiarvo. Pieni arvo kuvaajan vasemmassa reunassa on kaikkien viikkokeskiarvojen keskiarvo tietojen keräämisen aloittamisesta lähtien.

Kuukausinäkymä

Suuri yläreunassa näkyvä arvo on kuluvan kuukauden keskiarvo. Pieni arvo kuvaajan vasemmassa reunassa on kaikkien kuukausikeskiarvojen keskiarvo tietojen keräämisen aloittamisesta lähtien.

Kehon lämpötilan kuvaaja

Oura mittaa ihosi lämpötilan muutoksia ja näyttää arvot vaihteluna (+/–) henkilökohtaisesta perustasostasi. Mitä lähempänä lukema on arvoa 0,0, sitä lähempänä nykyinen ihosi lämpötila on pitkän aikavälin keskiarvoasi.

Kehon lämpötilan kuvaajan päivänäkymässä näytetään sama arvo kuin Valmius-välilehdellä eli edellisenä yönä tehtyjen ihon lämpötilan mittausten keskiarvo.

Trendinäkymässä kunkin päivämäärän kohdalla näytetään kolmen päivän painotettu keskiarvo kehosi lämpötilan muutoksista verrattuna perustasoosi. Lukemissa painotetaan nykyistä päivää lähimpänä olevia päiviä.

Lisätietoja kehon lämpötilalukemista on artikkelissa Miten Oura mittaa kehon lämpötilan?

Tunnisteiden käyttäminen trendinäkymässä

Voit lisätä ja tarkastella tunnisteita suoraan trendinäkymässä. Tunnisteet auttavat havaitsemaan vastaavuuksia päivittäisten tapojesi ja toimintasi ja unen, valmiuden ja aktiivisuuden trendien välillä. Lisätietoja on artikkelissa tunnisteiden käyttämisestä.