Oura-sovelluksen käyttöönotto

Oura-sovellus auttaa sinua tulkitsemaan Oura-sormuksen keräämiä terveystietoja ja saamaan sormuksesta parhaan mahdollisen hyödyn. Seuraavassa on ohjeet Oura-sovelluksen käyttöönottoon. Jos haluat lisätietoa Oura-sormuksen käyttöönotosta, tutustu artikkeliin Miten otan sormukseni käyttöön?

Aloita lataamalla ilmainen Oura-sovellus App Storesta (iOS) tai Google Play -kaupasta (Android). Varmista, että laitteessasi on Bluetooth päällä, ja avaa Oura-sovellus. Katso luettelo Oura-sovelluksen kanssa yhteensopivista laitteista.

1/16

Jos sinulla on jo Oura-tili, valitse Kirjaudu sisään ja seuraa näytön ohjeita. Jos käytät Ouraa ensimmäistä kertaa, valitse Luo tili ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

2/16

Lue Ouran käyttöehdot ja hyväksy ne ensimmäisellä painikkeella. Jos haluat vastaanottaa Ouralta uutisia, tarjouksia ja käyttövinkkejä, napauta myös toista painiketta. Napauta lopuksi Olen lukenut ja hyväksyn ehdot -painiketta.

3/16

Napauta Sähköposti-kenttää ja kirjoita sähköpostiosoitteesi. Napauta Salasana-kenttää ja kirjoita salasana Oura-tilillesi. Napauta lopuksi Luo tili -painiketta.

4/16

Tarkista, että sähköpostisi on oikein, ja valitse Jatka.

5/16

Aloita laiteparin muodostaminen Oura-sormuksen kanssa napauttamalla Jatka-painiketta.

6/16

Anna Oura-sovellukselle oikeus käyttää Bluetoothia valitsemalla OK.

7/16

Laitteesi etsii lähellä olevia Oura-sormuksia. Napauta sormustasi Sormukset lähelläsi -kohdassa.

8/16

Salli Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen valitsemalla Muodosta pari.

9/16

Ota ilmoitukset käyttöön valitsemalla Salli ilmoitukset. Oura muistuttaa sinua ilmoituksilla aktiivisuustavoitteen edistymisestä, akun varaustasosta ja paikallaanolon välttämisestä. Muita ilmoituksia ovat esimerkiksi nukkumaanmenoajan ilmoitukset, jotka muistuttavat sinua, kun on aika alkaa valmistautua nukkumaanmenoon.

10/16

Valitse Salli.

11/16

Halutessasi voit yhdistää Oura-sovelluksen kolmannen osapuolen sovellukseen, kuten Applen Terveys-sovellukseen tai Google Fitiin. Tällöin tärkeimmät Ouran keräämät tiedot näkyvät myös yhdistetyssä sovelluksessa. Lue lisää Applen Terveys-sovelluksen tai Google Fitin yhdistämisestä Ouraan.

12/16

Anna syntymäaikasi, pituutesi, painosi ja sukupuolesi. Valitse haluamasi mittajärjestelmä Yksiköt-kohdassa ja napauta Valmis-painiketta. Huomaa: Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen sovellusta, kuten Applen Terveys-sovellusta tai Google Fitiä, henkilökohtaiset tietosi päivittyvät automaattisesti tuosta sovelluksesta. Et voi päivittää kyseisiä tietoja tulevaisuudessa Oura-sovelluksen kautta.

13/16

Jos et ole ennen käyttänyt Ouraa, vastaa muutamaan kysymykseen, joiden avulla Oura voi räätälöidä kokemuksesi. Napauta Jatka-painiketta.

14/16

Napauta sinuun sopivaa vaihtoehtoa ja valitse Jatka. Toista tämä kahdessa seuraavassa kysymyksessä.

15/16

Valitse Aloitetaan!

16/16

Oura-sovelluksesi on nyt valmis käyttöön. Ensimmäisenä päivänä näet aktiivisuustiedot. Oura mittaa leposykettä, sykevälivaihtelua ja kehon lämpötilaa unen aikana, joten nämä tiedot näet herättyäsi seuraavana päivänä.

Tutustu Ouran eri ominaisuuksiin lukemalla Ouran esittely.

Etkö saa yhdistettyä Oura-sormusta laitteeseesi? Seuraa näitä vianmääritysohjeita.