Oura-sovelluksen käyttöönotto

Oura-sovellus auttaa sinua tulkitsemaan Oura-sormuksen keräämiä terveystietoja ja saamaan sormuksesta parhaan mahdollisen hyödyn. Seuraavassa on ohjeet Oura-sovelluksen käyttöönottoon.

1/24

Aloita lataamalla Oura-sovellus App Storesta. Tarvitset lataamiseen Apple ID -tunnuksen. Valitse App Store.

2/24

Avaa Haku.

3/24

Napauta Pelit, apit, jutut ja muuta -kenttää ja kirjoita Oura. Napauta sitten näppämistön etsi-painiketta.

4/24

Etsi Oura-sovellus luettelosta ja lataa se napauttamalla Hae-painiketta. Sovelluksen lataamista varten joudut ehkä antamaan Apple ID -tunnuksesi tai käyttämään sormenjälki- tai Face ID -tunnistusta, jos nämä suojaustoiminnot ovat käytössä.

5/24

Varmista ennen Ouran käytön aloittamista, että laitteessasi on Bluetooth päällä. Avaa sitten Oura-sovellus napauttamalla Avaa-painiketta.

6/24

Jos sinulla on jo Oura-tili, valitse Kirjaudu sisään ja seuraa näytön ohjeita. Jos käytät Ouraa ensimmäistä kertaa, valitse Luo tili ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

7/24

Lue Ouran käyttöehdot ja hyväksy ne ensimmäisellä painikkeella. Jos haluat vastaanottaa Ouralta uutisia, tarjouksia ja käyttövinkkejä, napauta myös toista painiketta. Napauta lopuksi Olen lukenut ja hyväksyn ehdot -painiketta.

8/24

Napauta Sähköposti-kenttää ja kirjoita sähköpostiosoitteesi. Napauta Salasana-kenttää ja kirjoita salasana Oura-tilillesi. Napauta lopuksi Luo tili -painiketta.

9/24

Tarkista, että sähköpostisi on oikein, ja valitse Jatka.

10/24

Aloita laiteparin muodostaminen Oura-sormuksen kanssa napauttamalla Jatka-painiketta.

11/24

Anna Ouralle oikeus käyttää Bluetoothia valitsemalla OK.

12/24

Laitteesi etsii lähellä olevia Oura-sormuksia. Napauta sormustasi Sormukset lähelläsi -kohdassa.

13/24

Salli Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen valitsemalla Muodosta pari.

14/24

Ota ilmoitukset käyttöön valitsemalla Salli ilmoitukset. Oura muistuttaa sinua ilmoituksilla aktiivisuustavoitteen edistymisestä, akun varaustasosta ja paikallaanolon välttämisestä. Muita ilmoituksia ovat esimerkiksi nukkumaanmenoajan ilmoitukset, jotka muistuttavat sinua, kun on aika alkaa valmistautua nukkumaanmenoon.

15/24

Valitse Salli.

16/24

Halutessasi voit yhdistää Oura-sovelluksen Applen Terveys-sovellukseen, jolloin tärkeimmät Ouran keräämät tiedot näkyvät myös siellä. Napauta haluamaasi vaihtoehtoa; tässä tapauksessa Yhdistä Terveys-sovellukseen.

17/24

Valitse synkronoitavat kategoriat ja napauta Salli-vaihtoehtoa oikeassa yläkulmassa. Vierittämällä alaspäin näet lisää kategorioita, ja napauttamalla Laita kaikki katergoriat päälle -vaihtoehtoa voit synkronoida kaikki tietotyypit.

18/24

Jos haluat tuoda treenit ja aktiviteetit Applen Terveys-sovelluksesta, valitse Salli treenien tuonti.

19/24

Napauta Treenit-painiketta ja valitse oikeassa yläkulmassa Salli.

20/24

Anna syntymäaikasi, pituutesi, painosi ja sukupuolesi. Valitse haluamasi mittajärjestelmä Yksiköt-kohdassa ja napauta Valmis-painiketta.

21/24

Jos et ole ennen käyttänyt Ouraa, vastaa muutamaan kysymykseen, joiden avulla Oura voi räätälöidä kokemuksesi. Napauta Jatka-painiketta.

22/24

Napauta sinuun sopivaa vaihtoehtoa ja valitse Jatka. Toista tämä vaihe kahdessa seuraavassa kysymyksessä.

23/24

Valitse Aloitetaan!

24/24

Oura-sovelluksesi on nyt valmis käyttöön. Ensimmäisenä päivänä näet aktiivisuustiedot. Oura mittaa leposykettä, sykevälivaihtelua ja kehon lämpötilaa unen aikana, joten nämä tiedot näet herättyäsi seuraavana päivänä.

Tutustu Ouran eri ominaisuuksiin, kuten valmius-, uni- ja aktiivisuustietoihin.

Etkö saa yhdistettyä Oura-sormusta laitteeseesi? Seuraa näitä vianmääritysohjeita.