Tuotteen turvallisuus ja käyttö

Lue ohjeet Oura-sormuksen turvalliseen käyttöön.

Käyttö, puhdistus ja huolenpito

Puhdistus

– Pese ja kuivaa sekä kätesi että Oura-sormuksesi huolellisesti.

– Sormus kestää tavallisen käsien puhdistamisen. Myös käsihuuhteen käyttäminen on turvallista.

– Jos noudatat tavallista tiukempia käsienpesurutiineja, voit toimia samoin kuin muiden korujen kanssa ja irrottaa sormuksen käsienpesun yhteydessä erillistä puhdistamista varten.

– Puhdista sormus pehmeällä liinalla tai pese se miedolla saippualla ja vedellä. Muista kuivata sormus käsienpesun jälkeen, jotta kosteus ei ärsytä ihoa. (Jos sormesi iho ärsyyntyy tai alkaa punoittaa, lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Jos oireet jatkuvat pidempään kuin 2–3 päivää, vaikka et käyttäisi Oura-tuotetta, ota yhteyttä lääkäriin.)

Käyttö ja huolenpito

– Oura-sormusta voi käyttää vuorokauden ympäri. Se on suunniteltu päivittäiseen käyttöön.

– Sormus on vedenkestävä 100 metrin (328 ft) syvyyteen asti.

– Sormus kestää samanlaista kuumuutta kuin ihosi: sitä voi käyttää turvallisesti porealtaassa ja saunassa.

– Jotta sormuksen pinta tai sisäiset komponentit eivät vaurioituisi, vältä sormuksen käyttämistä, kun teet voimaharjoittelua, käytät raskaita työkaluja tai kannat painavia metalli-, keramiikka- tai kiviesineitä.

– Säilytä sormusta lasten ulottumattomissa.

– Älä jätä sormusta pitkäksi aikaa kuumalle alttiiksi.

– Älä tee sormukseen tai sen akkuun reikää.

– Ole varovainen, jos käsittelet paristoja sormus sormessa. Muiden metallisormusten tapaan sormus voi aiheuttaa paristossa oikosulun, jos sekä pariston katodi että anodi koskettavat yhtä aikaa sormusta.

Etkö saa sormusta irti?

Jos sormus juuttuu sormeesi, kokeile seuraavia keinoja:

– Kastele sormi kylmällä vedellä ja pienellä määrällä saippuaa ja yritä irrottaa sormus hitaasti kiertämällä.

– Pidä kättä sydämen yläpuolella, kunnes verenpaineesi laskee, ja yritä sitten irrottaa sormus.

Hätätilanteessa katkaise sormus leikkurilla kämmenpuolelta sormuksen ohuimmasta kohdasta, jotta akku ei vaurioidu. Älä leikkaa Balance-mallin harjan kohdalta tai Heritage-mallin tasaisen alueen kohdalta.

Litiumpolymeeriakusta ei pitäisi vuotaa elektrolyyttiä, mutta jos elektrolyyttiä päätyy ihollesi tai silmiisi, huuhtele se vedellä ja ota välittömästi yhteyttä lääkäriin.

Tuotetiedot

Ulkopuolen materiaalit

– Hopeanväriset sormukset: PVD-pinnoitettua titaania

– Muut mallit: timantin kaltaisella DLC-hiilipinnoitteella pinnoitettua titaania

Sisäpuolen materiaalit

– Allergisoimaton, ei-metallinen ja saumaton sisävalos

– Muistikapasiteetti: 6 viikkoa

– Akku: litiumpolymeeriakku (15 mAh (US6) – 22 mAh (US13)), ei vaihdettavissa

– Akunkesto: jopa 7 päivää riippuen käyttäjän uni- ja aktiivisuustasoista (Hävitä sormus ja sen akku paikallisten määräysten mukaan. Noudata tarvittaessa erityismenettelyjä.)

– Käyttölämpötila: alin –10 °C (14 °F) / ylin 54 °C (129 °F) (sormusta voi käyttää saunassa ja porealtaassa)

Muut tiedot

– Leveys: 7,9 mm

– Paksuus: 2,55 mm – tyypillisen vihkisormuksen paksuinen

– Paino: 4–6 grammaa (riippuen sormuksen koosta) – kevyempi kuin tavallinen sormus

– Lataus: langaton lataus Oura-laturilla

– Latausaika: 20–80 minuuttia

– Latauslämpötila: 0–54 °C (32–129 °F) (suositellaan lataamaan huoneenlämmössä)

– Laturin johto/jännite: USB-C-liitin. USB-nimellisjännite 5 V. (Laturin kanssa on käytettävä virtalähdettä, joka täyttää rajoitettujen virtalähteiden standardin lausekkeen 2.5 vaatimukset. Laturi noudattaa kansainvälistä EN/IEC 60950-1 -standardia IT-laitteiden turvallisuudesta.)

– Tiedonsiirtoyhteys: Bluetooth Low Energy (Bluetooth Smart®)

– Sormuksen laiteohjelmiston päivitykset: automaattiset päivitykset Oura-sovelluksen kautta

– Oura-sovellus: saatavilla App Storesta ja Google Play -kaupasta

– Oura-sovelluksen yhteensopivuus: katso ouraring.com/compatibility

– Tietosuoja: tietojen salaus, suojattu yhteys sormuksen ja sovelluksen välillä

Turvallisuustietoja

Oura-palveluita ei ole tarkoitettu sairauden tai terveysongelman diagnosoimiseen, hoitamiseen, parantamiseen tai ehkäisemiseen. Oura-palveluiden tiedot ja ohjeet on tarkoitettu vain tiedoksi, eivätkä ne korvaa lääkäreiden tai muiden lääketieteen asiantuntijoiden palveluita. Ota aina yhteyttä lääkäriin, jos sinulla on kysyttävää liittyen terveysongelmiin tai muutoksiin, joita aiot tehdä nukkumiseesi tai aktiivisuutesi Ouran tietojen tai ohjeiden perusteella. Älä jätä lääketieteellisiä neuvoja huomioimatta tai viivyttele niiden hakemista Oura-palveluiden tietoihin perustuen.

Oura ei ole vastuussa terveysongelmista, jotka voivat olla seurausta Oura-palveluiden antamista tiedoista tai ohjeista. Jos muutat nukkumis- tai aktiivisuustottumuksiasi Oura-palveluiden perusteella, teet sen täysin omalla vastuullasi. Jos nukkumis- tai aktiivisuusmuutoksesi aiheuttavat kipua, väsymystä tai epämukavuutta, ota yhteyttä lääkäriin tai muuhun lääketieteen asiantuntijaan.

Varo, että sormus ei jää kiinni kiinteisiin rakenteisiin tai raskaisiin esineisiin ja aiheuta loukkaantumista.