Lentokonetilan käyttäminen

Näin otat lentokonetilan käyttöön Icon_Airplane_Mode.png

Kun haluat ottaa lentokonetilan käyttöön, napauta ensin sormuskuvaketta Icon_Ring_Battery.png Koti Icon_Home.png -välilehden oikeassa yläkulmassa. Kytke sitten tila käyttöön Sormuksen lentokonetila -painikkeella. Sovellus pyytää vielä lopuksi vahvistamaan, että haluat ottaa lentokonetilan käyttöön.

Huomioitavaa

Lentokonetila katkaisee Oura-sormuksen radiolähettimen toiminnan, joten Bluetooth-yhteys sormuksen ja sovelluksen välillä katkeaa. Sormus jatkaa kuitenkin tietojen keräämistä myös lentokonetilassa.

Huomaa, että lentokonetila pysyy päällä enintään seitsemän päivää kerrallaan. Jos haluat pitää lentokonetilaa päällä pitempään, sinun täytyy ottaa se uudestaan käyttöön viikoittain. Tämä johtuu siitä, että lentokonetila poistetaan käytöstä aina, kun sormus asetetaan laturiin. Kun sormus on latautunut, voit halutessasi ottaa lentokonetilan uudestaan käyttöön.

Sormuksen tiedot synkronoidaan sovellukseen vasta, kun lentokonetila on poistettu käytöstä. Koska lentokonetila poistetaan käytöstä aina, kun asetat sormuksesi laturiin, tiedot synkronoidaan latauksen aikana.

Näin otat lentokonetilan pois käytöstä

Poista lentokonetila käytöstä asettamalla sormus laturiin ja odottamalla muutamia sekunteja, jotta sormus ja sovellus muodostavat jälleen yhteyden. Jos sinulla on yhteysongelmia, sulje Oura-sovellus ja avaa se sitten uudelleen.

Jos sormuksesi on ollut lentokonetilassa pitempään kuin pari päivää, tietojen synkronoiminen sovellukseen saattaa kestää hieman tavallista pitempään Bluetooth-yhteyden muodostamisen jälkeen.

Milloin lentokonetilaa kannattaa käyttää?

Lentokonetila kannattaa ottaa käyttöön, jos haluat estää sormusta tuottamasta lainkaan sähkömagneettista kenttää. Huomaa, että Oura-sormuksen Bluetooth-signaali on aktiivinen vain lyhyen ajan joka päivä (selvästi alle 1 % päivästä).

Lentokonetilan käyttämisestä voi olla hyötyä myös silloin, jos matkustat lyhyeksi ajaksi toiselle aikavyöhykkeelle etkä halua, että sormuksesi huomioi aikavyöhykkeen vaihtumisen.