Oura-sovelluksen kielet

Oura-sovellus on tällä hetkellä saatavilla seuraavilla kielillä:

• englanti
  • suomi
  • ranska
  • saksa
  • italia
  • japani
  • espanja

Lisäksi Oura-sovellus tukee sekä metrisiä että brittiläisiä mittayksiköitä. Voit valita käytettävät yksiköt sovelluksen valikosta Icon_Bars_Menu.png > Asetukset Icon_Settings.png > Yksiköt.

Näin valitset Oura-sovelluksen kielen

Päivitä Oura-sovellus uusimpaan versioon iOS App Storesta tai Google Play Kaupasta.

iOS

iOS 14.0 -version tai uudempien versioiden käyttäjät: jos jokin edellä mainituista kielistä on asetettu laitteen ensisijaiseksi kieleksi, Oura-sovellus käyttää automaattisesti sitä.

Voit valita Oura-sovelluksen kielen myös erikseen:

1. Avaa puhelimesi Asetukset.
  2. Valitse Yleiset > Kieli ja alue
  3. Valitse Lisää kieli...
  4. Valitse haluamasi kieli.
  5. Palaa Asetukset-näkymään.
  6. Vieritä alaspäin, kunnes löydät Ouran sovellusluettelosta.
  7. Valitse Oura.
  8. Valitse Ensisijainen kieli -kohdassa jokin tuetuista kielistä.

Android

Androidilla Oura-sovellusta voi käyttää vain laitteen oletuskielellä. Tämä on Android-käyttöjärjestelmän rajoitus, johon Oura ei voi vaikuttaa.

Poikkeus edelliseen on tilanne, jossa Oura ei tue laitteesi kieltä. Tällöin voit valita Oura-sovelluksen kielen seuraavasti:

1. Avaa puhelimesi Asetukset > Yleinen hallinta > Kielet ja syöttötapa > Kieli.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Aseta kieli, jolla haluat käyttää Oura-sovellusta, toissijaiseksi kieleksi (eli lisää se luetteloon ensisijaisen kielen perään).

Huomaa, että nämä vaiheet voivat olla hieman erilaiset Android-järjestelmän eri versioissa.