Usein kysyttyä Oura-jäsenyydestä

Tähän artikkeliin on koottu usein kysyttyjä kysymyksiä Oura-jäsenyydestä. Huomaa, että Oura-jäsenyys koskee vain kolmannen sukupolven Oura-sormusta. Voit jatkaa toisen sukupolven sormuksen käyttämistä ilman jäsenyyttä. Jos et ole aiemmin kuullut Oura-jäsenyydestä, se on 5,99 €:n / 5,99 $:n hintainen kuukausitilaus, jolla saat käyttöösi kaikki alati kehittyvät ominaisuutemme ja niihin liittyvät edut. Yksityiskohtainen yhteenveto jäsenyyden sisällöstä on täällä.

Icon_Error__2_.png Huomaa: Oura-tiliisi voi kerrallaan olla liitettynä vain yksi sormus. Voit siis ostaa vain yhden kolmannen sukupolven Oura-sormuksen käyttäen Oura-tilisi sähköpostiosoitetta. Jos sinulla on jo toisen sukupolven Oura-sormus, tämä osoite on olemassa olevan Oura-tilisi sähköpostiosoite. Jos olet uusi Oura-yhteisön jäsen, tilisi sähköpostiosoitteeksi tulee osoite, jota käytät tilauksen tekoon.

Jos haluat ostaa toisen kolmannen sukupolven Oura-sormuksen samoilla tilitiedoilla, sinun on valittava verkkokaupan kassalla ”This is a gift” -vaihtoehto.

Mikä on Oura-jäsenyys?

Uuteen kolmannen sukupolven Oura-sormukseen liittyy jäsenyys, joka avaa käyttöösi kaikki Oura-sovelluksen päivittäiset terveystiedot, henkilökohtaiset suositukset, ohjatut harjoitukset, tieteeseen nojaavan opetussisällön, kasvavan valikoiman innovatiivisia ominaisuuksia ja paljon muuta. Jos olet uusi Oura-käyttäjä, jäsenyys maksaa sinulle 5,99 € / 5,99 $ kuukaudessa. Maksu veloitetaan kuukausittain samana päivänä, jolloin tilasit palvelun. Tarjoamme kaikille ensimmäisen Oura-sormuksensa ostajille kuuden kuukauden maksuttoman jäsenyyden, joten kuukausimaksua ei veloiteta, ennen kuin kuuden kuukauden mittainen kokeilujakso päättyy. *Yhdysvalloissa 5,99 $:n maksu ei sisällä veroja. EU:ssa 5,99 €:n maksu sisältääverot. Samoin muualla maailmassa 6,99 $:n maksu sisältää verot. Tarkempia tietoja Oura-jäsenyyden eduista on täällä

Voit hallinnoida kuukausittaista jäsenyyttäsi ouraring.com-sivuston alatunnisteen My Account -linkin kautta. Voit myös valita Oura-sovelluksen Koti-näkymän Icon_Home.png vasemmasta yläkulmasta hampurilaisvalikon Icon_Bars.png > Asetukset ja vierittää Tili-kohtaan. Valitse Hallinnoi jäsenyyttä, ja sinut ohjataan My Account -portaaliin. Siellä voit muuttaa maksutapaasi, tarkistaa kokeilujaksosi jäljellä olevan keston, tarkastella menneitä laskuja ja muuta. Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa My Account -portaalin kautta ja uusia sen yhtä helposti samassa paikassa.

Icon_Error__2_.png Huomaa, että jos peruutat Oura-jäsenyytesi, näet vain kolme päivittäistä Oura-lukemaasi, sormuksen akunvarauksen, profiilitietosi ja sovelluksen asetukset. Kaikki osatekijät, räätälöidyt viestit, ominaisuudet ja sisällöt ja siten merkittävä osa Oura-kokemuksesta lukitaan.

Mitä ”elinikäinen jäsenyys” tarkoittaa?

Elinikäinen Oura-jäsenyys on erikoistarjous, jonka myönnämme nykyisille Oura-sormuksen omistajille kiitokseksi heidän asiakkuudestaan ja sormuksen hankkimisesta ensimmäisten joukossa. Se sisältää Oura-sovelluksen ominaisuuksien koko kasvavan valikoiman, päivittäiset terveystiedot, henkilökohtaiset suositukset, ohjatut harjoitukset, opetusvideot ja paljon muuta. Jos sinulla on elinikäinen Oura-jäsenyys, jäsenyytesi säilyy maksuttomana niin kauan, kun sinulla on sama aktiivinen Oura-tili.

Jos olet oikeutettu elinikäiseen Oura-jäsenyyteen, olet saanut meiltä tarjouksesta sähköpostin ja ilmoituksen Oura-sovelluksessa. Kaikki nykyiset toisen sukupolven Oura-sormuksen omistajat ovat oikeutettuja elinikäiseen Oura-jäsenyyteen, jos he tilaavat uuden kolmannen sukupolven Oura-sormuksen viimeistään 29. marraskuuta 2021 käyttäen yksilöllistä alennuslinkkiä, jonka he ovat saaneet sovelluksen kautta ja sähköpostilla. Jos uskot olevasi oikeutettu elinikäiseen jäsenyyteen, mutta et ole saanut sähköpostia tai ilmoitusta, ota yhteyttä tiimiimme. Autamme sinua mielellämme.

Jos et ole oikeutettu elinikäiseen jäsenyyteen, sellaista ei voi ostaa erikseen. Tarjoamme kuitenkin 6 kuukauden maksuttoman kokeilun kaikille, jotka ostavat uuden kolmannen sukupolven Oura-sormuksen!

Voinko jatkaa toisen sukupolven Oura-sormukseni käyttämistä ilman Oura-jäsenyyttä?

Kyllä. Jos sinulla on toisen sukupolven Oura-sormus, voit myös jatkaa sen käyttämistä uuden sormuksen hankkimisen sijaan. Jatkamme tuotteen tukemista tavanomaisilla ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivityksillä toistaiseksi. Sinulta ei veloiteta jäsenmaksua. Oura-jäsenyys koskee vain kolmannen sukupolven sormusta.

Pystyt edelleen käyttämään kaikkia toisen sukupolven sormuksesi ominaisuuksia, mutta Moment-ominaisuuteen tulee yksi muutos. Voit edelleen tehdä ohjaamattomia Moment-harjoituksia, mutta teknisten rajoitusten vuoksi ohjatut Moment-harjoitukset poistetaan toisen sukupolven Oura-kokemuksesta. Kaikki olemassa olevat ohjatut harjoitukset siirretään uudelle Sisällöt-välilehdelle, joka on saatavilla vain kolmannen sukupolven sormuksen käyttäjille. Koska sormuksen toinen ja kolmas sukupolvi eroavat toisistaan teknisesti, monet uusista ominaisuuksistamme eivät tule saataville toisen sukupolven sormukselle sen laitteiston rajoitusten takia.

Voinko käyttää kolmannen sukupolven Oura-sormusta ilman jäsenyyttä?

Kyllä, mutta näet vain kolme päivittäistä Oura-lukemaasi (valmiuden, unenlaadun ja aktiivisuuden), sormuksen akunvarauksen, profiilitietosi ja sovelluksen asetukset. Jos haluat käyttää kaikkia ominaisuuksia, räätälöityjä suosituksia, sisältöjä ja Oura-sovellusta kokonaisuudessan, tarvitset Oura-jäsenyyden. Hyvä uutinen on, että annamme kaikille uusille Oura-sormuksen ostajille 6 kuukauden maksuttoman kokeilujakson, joka alkaa heti, kun yhdistät kolmannen sukupolven sormuksesi ja sovelluksen ensimmäistä kertaa.

Miksi Oura otti käyttöön kuukausimaksun?

Kun julkaisimme uusinta teknologiaa edustavan kolmannen sukupolven Oura-sormuksen, halusimme hyödyntää tuotteemme koko potentiaalin ja tarjota yhteisömme jäsenille jatkuvaa arvoa. Yhteisömme on toivonut meiltä säännöllisesti lisää työkaluja terveystietojen tulkitsemiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen niiden perusteella. Siksi tarjoamme nyt entistä tarkempia tietoja, lisää innovatiivisia ominaisuuksia, uutta tieteeseen nojaavaa sisältöä ja ohjattuja hyvinvointiharjoituksia maailman johtavilta asiantuntijoilta. Kaikki tämä perustuu merkittäviin tutkimusinvestointeihin tärkeimpiin terveysongelmiin.

Samalla kun sitoudumme tarjoamaan sinulle jatkuvasti uusia innovatiivisia ja hyödyllisiä ominaisuuksia ja sisältöä, esittelemme kuukausittaisen Oura-jäsenyyden. Hintaan 5,99 € / 5,99 $ saat käyttöoikeuden kaikkiin Ouran ominaisuuksiin, tietoihin ja opetukselliseen sisältöön. *Yhdysvalloissa 5,99 $:n maksu ei sisällä veroja. EU:ssa 5,99 €:n maksu sisältää verot. Samoin muualla maailmassa 6,99 $:n maksu sisältää verot.

Kun olet Oura-jäsen, voimme tarjota sinulle monipuolisemman Oura-kokemuksen (kuten säännöllisesti uutta sisältöä, kasvavan valikoiman innovatiivisia ominaisuuksia ja enemmän yksilöllisiä suosituksia – vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme).

Icon_Tip__1_.png Jos olet jo Oura-yhteisön jäsen ja hyödynsit elinikäisen jäsenyystarjouksen hankkiessasi kolmannen sukupolven sormuksen, kuukausittainen jäsenmaksu ei koske sinua.

Miten voin keskeyttää tai perua Oura-jäsenyyteni?

Oura-jäsenyyttä ei ole toistaiseksi mahdollista keskeyttää, mutta voit perua sen milloin tahansa My Account -portaalissa, johon on linkki ouraring.com-sivuston alatunnisteessa. Kirjaudu sisään Oura-tilisi sähköpostiosoitteella ja seuraa ohjeita. Jos perut Oura-jäsenyytesi tilapäisesti, voit tilata sen uudelleen My Account -portaalissa. Kaikki Oura-sovelluksen tietosi ja tilitietosi pidetään hyvässä tallessa, joten kun tilaat jäsenyyden uudelleen, et menetä mitään tietoja. Jos haluat, että Oura-jäsenyyden perumisen yhteydessä myös kaikki Oura-sovelluksen tietosi ja tilitietosi poistetaan, ota yhteyttä tiimiimme, ja autamme mielellämme.

Icon_Tip__1_.png Jos perut Oura-jäsenyyden, kaikki jäsenedut ja -palvelut säilyvät käytössäsi kyseisen kuukauden maksujakson loppuun saakka.

Menetänkö Oura-tietoni, jos peruutan jäsenyyteni?

Et. Jos päätät perua jäsenyytesi edellä kuvatulla tavalla, kaikki Oura-sovelluksen tietosi ja tilitietosi säilyvät tallessa tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Kun tilaat Oura-jäsenyyden uudelleen, kaikki Oura-sovelluksesi tiedot ja tilitiedot ovat jälleen käytettävissäsi.

Kun ostin kolmannen sukupolven sormuksen verkosta, sain sen mukana maksuttoman kokeilujakson. Milloin kokeilujakso päättyy?

Oura-jäsenyytesi maksuton kokeilujakso alkaa, kun olet saanut sormuksesi ja yhdistänyt sen Oura-sovellukseen. Kun olet aloittanut kokeilujakson, et voi keskeyttää sitä tai aloittaa sitä alusta. Kokeilujakson pituus on sama, joka kassalla ja vahvistusviestissäsi kerrottiin.

Jos haluat tarkistaa kokeilujaksosi pituuden tai jäljellä olevan ajan, voit kirjautua My Account -portaaliin ouraring.com-sivuston alatunnisteen kautta. Voit myös valita Oura-sovelluksen Koti-näkymän Icon_Home.png vasemmasta yläkulmasta hampurilaisvalikon Icon_Bars.png > Asetukset ja vierittää Tili-kohtaan. Valitse Hallinnoi jäsenyyttä, ja sinut ohjataan My Account -portaaliin. Kirjaudu sisään Oura-tilisi sähköpostiosoitteella ja seuraa ohjeita. Näet jäsenyytesi tilan ja maksuttoman kokeilujakson pituuden Manage membership -kohdassa.

Maksuton kokeilujakso on tapamme kiittää liittymisestäsi Ouran kasvavaan yhteisöön ja auttaa sinut hyvinvointimatkasi alkuun kanssamme. Se on hyvä tapa kokeilla kaikkia uusia ominaisuuksia ja yksilöllistä sisältöä, jota kolmannen sukupolven sormus tarjoaa – toivottavasti siitä on sinulle paljon iloa!

Voinko maksaa etukäteen useamman kuukauden jäsenmaksun?

Oura-jäsenyydestä voi toistaiseksi maksaa vain kuukauden kerrallaan. Pyrimme parantamaan maksuprosessia ja tarjoamaan erilaisia maksuvaihtoehtoja tulevaisuudessa. Tällä hetkellä toistuva kuukausimaksu on aina *5,99 € / 5,99 $. *Yhdysvalloissa 5,99 $:n maksu ei sisällä veroja. EU:ssa 5,99 €:n maksu sisältää verot. Samoin muussa maailmassa 6,99 $:n maksu sisältää verot.

Haluan antaa Ouran lahjaksi. Onko minun maksettava vastaanottajan jäsenyys?

Ei. Kun valitset kassalla ”This is a gift” ja annat vastaanottajan sähköpostiosoitteen, maksutietojasi ei käytetä Oura-jäsenyyden tilaamiseen. Kun vastaanottaja on käyttänyt sormuksen mukana tulleen maksuttoman kokeilujakson, heidät ohjataa kirjautumaan My Account -portaaliin, joka aktivoituu heidän käyttöönsä sormuksen ja sovelluksen yhdistämishetkellä. Siellä heitä pyydetään antamaan maksutiedot, jotta heiltä voidaan alkaa veloittaa kuukausittain 5,99 € / 5,99 $. Tämä jäsenmaksu on edellytys kokonaisvaltaisen Oura-kokemuksen säilyttämiselle.

Icon_Tip__1_.png Kerromme kaikille lahjan saajille lähestyvästä ja toistuvasta maksusta etukäteen heidän kokeilujaksonsa aikana. Voit myös halutessasi itse kertoa asiasta.

Voinko maksaa ystäväni tai perheenjäseneni Oura-jäsenmaksun?

Toistaiseksi et voi siirtää Oura-jäsenmaksujasi toiselle henkilölle tai maksaa jonkun muun Oura-jäsenyyttä. Pyrimme sallimaan tämän tulevaisuudessa.

Millä maksutavoilla voin maksaa Oura-jäsenyyteni?

Voit maksaa Oura-jäsenyyden luottokortilla tai PayPalilla. Hyväksymme Visan, Mastercardin, JCB:n ja American Expressin. Toistuvan jäsenmaksun maksamista varten ei ole saatavilla rahoitusratkaisuja.