Usein kysyttyä Oura-jäsenyydestä

Oura-jäsenyys avaa käyttöösi kaikki Oura-sovelluksen päivittäiset terveystiedot, henkilökohtaiset suositukset, kasvavan valikoiman innovatiivisia ominaisuuksia ja paljon muuta.

Pääset hallinnoimaan Oura-jäsenyyttäsi antamalla My Account (Oma tili) -sivulla sähköpostiosoitteesi. Kun napsautat Submit (Lähetä) -painiketta, lähetämme sinulle vahvistussähköpostin. Siirry My Account -portaaliin napsauttamalla kirjautumislinkkiä, ja katso sitten tietosi napsauttamalla Membership (Jäsenyys) -välilehteä.

Mitä Oura-jäsenyyteen sisältyy?

Ilman jäsenyyttä pystyt käyttämään vain rajallista osaa kolmannen sukupolven Oura-sormuksen ominaisuuksista. Näet kolme päivittäistä Oura-tulostasi, sormuksen akun varauksen, profiilin perustiedot, sovelluksen asetukset, Apple Health- ja Google Fit -integraatiot ja Sisällöt-välilehden. Ouran APIa ei voi käyttää ilman jäsenyyttä, mutta voit edelleen ladata kaikki henkilökohtaiset tietosi Oura on the Webistä.

Oura-jäsenyys koskee vain kolmannen sukupolven sormusta.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä voin nähdä Oura-jäsenyyteni tiedot ja hallinnoida jäsenyyttäni?
Paljonko Oura-jäsenyys maksaa?
Miten uusin Oura-jäsenyyteni?
Milloin maksuton kokeilujaksoni alkaa ja päättyy?
Mikä on laskutusjaksoni?
Voinko käyttää Oura-sormustani ilman Oura-jäsenyyttä?
Menetänkö Oura-tietoni, jos peruutan jäsenyyteni?
Millä maksutavoilla voin maksaa Oura-jäsenyyden?
Voinko maksaa etukäteen useamman kuukauden Oura-jäsenmaksun?
Onko minun maksettava lahjan vastaanottajan Oura-jäsenyys?
Voinko maksaa ystäväni tai perheenjäseneni Oura-jäsenmaksun?
Mikä on elinikäinen jäsenyys?
Lisätietoja

Mistä voin nähdä Oura-jäsenyyteni tiedot ja hallinnoida jäsenyyttäni?

Voit hallinnoida Oura-jäsenyyttäsi  My Account, (Oma tili) -sivun Membership (Jäsenyys) -välilehdellä tai Oura-sovelluksen kautta:

• Valitse valikko Icon_Bars.png Koti Icon_Home.png -välilehden vasemmasta yläkulmasta.
  • Valitse Icon_Settings.png Asetukset.
  • Vieritä Tili-kohtaan.
  • Valitse Hallinnoi jäsenyyttä.

My Account -portaalissa voit muun muassa muokata maksutapaasi, tarkistaa kauanko sinulla on maksutonta kokeilujaksoa jäljellä, katsoa aiemmat laskusi ja peruuttaa tai uusia jäsenyytesi. Jos päätät perua Oura-jäsenyytesi, edut ja palvelut säilyvät käytettävissäsi kokeilujakson tai nykyisen kuukauden maksujakson loppuun saakka. Lisätietoja on Oura-tilin luominen ja hallinnointi -artikkelissa.

Paljonko Oura-jäsenyys maksaa?

Uudet asiakkaat, jotka ostavat kolmannen sukupolven sormuksen, saavat Oura-jäsenyyden maksutta kuudeksi kuukaudeksi. Maksuttoman kokeilujakson jälkeen jäsenyydestä veloitetaan seuraava kuukausimaksu:

• Yhdysvallat: 5,99 $ (ei sisällä veroja)
  • EU: 5,99 € (sisältää verot)
  • Muu maailma: 6,99 $ (sisältää verot)

EU:ssa ja muualla maailmassa jäsenmaksu sisältää vaaditut verot ja digitaaliset tullimaksut. Yhdysvalloissa jäsenmaksu ei sisällä mahdollisia osavaltiokohtaisia veroja, vaan ne veloitetaan jäsenmaksun lisäksi.

Näet jäsenyytesi päättymispäivän My Account -portaalin Membership-välilehdeltä.

Oura-jäsenyytesi on sidottu Oura-tiliisi, ei Oura-sormukseesi. Jos ostat toisen sormuksen olemassa olevalla Oura-tilillä, et saa uudelleen kuuden kuukauden maksutonta Oura-jäsenyyttä.

Miten uusin Oura-jäsenyyteni?

Jos haluat uusia peruuttamasi Oura-jäsenyyden, voit tehdä niin maksuttoman kokeilujakson tai laskutuskauden päätyttyä My Account -portaalin Membership-välilehdellä. Klikkaa Renew Subscription (Uusi jäsenyys) -vaihtoehtoa, ja sinua pyydetään antamaan maksutietosi. Oura-jäsenyyttä ei voi ”keskeyttää”.

Milloin maksuton kokeilujaksoni alkaa ja päättyy?

Maksuton kokeilujakso alkaa, kun liität sormuksen Oura-sovellukseen, ja jatkuu kuusi kuukautta siitä päivästä eteenpäin. Aloitettua maksutonta kokeilujaksoa ei voi keskeyttää eikä aloittaa uudestaan.

Mikä on laskutusjaksoni?

Kokeilujakso alkaa sinä päivänä, jona yhdistät sormuksesi ensimmäisen kerran Oura-sovellukseen. Saat ennakkoilmoituksen tulevasta laskutuksesta, kun kuuden kuukauden kokeilujakso lähestyy loppuaan, ja sinulta veloitetaan ensimmäinen maksu, kun maksuton kokeilujakso päättyy. Tämän jälkeen tiliäsi laskutetaan kuukausittain automaattisesti. Voit tarkistaa maksujesi tiedot My Account (Oma tili) -sivulta.

Voinko käyttää Oura-sormustani ilman Oura-jäsenyyttä?

Toisen sukupolven käyttäjiltä ei veloiteta kuukausimaksua, ja jatkamme toisen sukupolven sormuksen tukemista tavanomaisilla ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivityksillä toistaiseksi. Kaikki toisen sukupolven sormuksen ominaisuudet säilyvät käytettävissä, mutta monia uusista ominaisuuksistamme ei julkaista toisen sukupolven sormukselle laitteistojen eron takia. Tutustu 3. sukupolveen -artikkelissa on kerrottu, mitkä ominaisuudet ovat saatavilla eri sormuksille.
Kolmannen sukupolven sormusta voi käyttää ilman Oura-jäsenyyttä, mutta tällöin käytettävissä on vain rajallinen osa ominaisuuksista.

Menetänkö Oura-tietoni, jos peruutan jäsenyyteni?

Ei. Jos peruutat jäsenyytesi mutta et poista tiliäsi, kaikki Oura-tietosi ja tilitietosi säilyvät hyvässä tallessa tietosuojatelosteemme mukaisesti. Kun tilaat Oura-jäsenyyden uudelleen, kaikki kerätyt tietosi ja tilitietosi ovat jälleen käytettävissäsi.

Ilman jäsenyyttä näet kolme päivittäistä lukemaasi Oura on the Webissä, mistä voit myös viedä kaikki Oura-tietosi CSV- tai JSON-muodossa.

Millä maksutavoilla voin maksaa Oura-jäsenyyden?

Voit maksaa jäsenyyden PayPalilla tai luottokortilla (Visa, Mastercard, JCB tai American Express). Rahoitusratkaisuja, kuten Affirmia, ei voi käyttää Oura-jäsenyysmaksujen maksamiseen.

Voinko maksaa etukäteen useamman kuukauden Oura-jäsenmaksun?

Tämä ei ole toistaiseksi mahdollista.

Onko minun maksettava lahjan vastaanottajan Oura-jäsenyys?

Ei. Kun annat sormuksen lahjaksi, maksutietojasi ei käytetä Oura-jäsenyyden tilaamiseen. Kuuden kuukauden maksuttoman kokeilujakson jälkeen lahjan saaja ohjataan kirjautumaan My Account -portaaliin käyttäen sähköpostiosoitetta, johon toimitusvahvistus lähetettiin.

Saajaa pyydetään antamaan maksutietonsa My Account -portaalissa. Ilmoitamme myös lahjan saajalle tulevasta ja toistuvasta maksusta maksuttoman kokeilujakson aikana.

Voinko maksaa ystäväni tai perheenjäseneni Oura-jäsenmaksun?

Tämä ei ole toistaiseksi mahdollista.

Mikä on elinikäinen jäsenyys?

Jos sinulla on elinikäinen jäsenyys, Oura-jäsenyytesi säilyy maksuttomana niin kauan kun sinulla on sama aktiivinen Oura-tili. Toisen sukupolven sormuksen käyttäjät, jotka hankkivat kolmannen sukupolven sormuksen kampanjajakson aikana, saivat elinikäisen jäsenyyden. Elinikäistä jäsenyyttä ei voi ostaa erikseen.

Lisätietoja

Erot toisen ja kolmannen sukupolven sormuksen välillä
My Account (Oma tili)
Tilin luominen ja hallinnointi
Näin annat Oura-sormuksen lahjaksi
Oura on the Web