Oura-tilin luominen ja hallinnointi

Voit muokata Oura-tilisi tietoja seuraavissa paikoissa:

Oura-jäsenyys koskee vain kolmannen sukupolven Oura-sormuksen käyttäjiä. Lisätietoja jäsenyydestä on usein kysytyissä kysymyksissä.

Näin hallinnoit tilisi tietoja
Tilin luominen
Tilin muokkaaminen
Sähköpostiosoitteen vaihtaminen
Maksutietojen muokkaminen
Oura-sormuksen palautus tai vaihto
Profiilin muokkaaminen
Salasanan nollaaminen
Tilin palauttaminen
Lisätietoja

Näin hallinnoit tilisi tietoja

Tilin luominen

1. Anna sähköpostiosoitteesi tilausprosessin aikana. Osoitetta käytetään kirjautumiseen kaikissa Ouran palveluissa.

screenshot of the email fields during the checkout process

• Jos sait Oura-sormuksen lahjaksi: tilisi sähköpostiosoite on osoite, johon sovitus- ja lähetysvahvistusviestit lähetettiin.
  1. Lataa ja avaa Oura-sovellus.
  2. Valitse Luo tili.
  3. Anna sama sähköpostiosoite, jota käytit tilausprosessissa.
  4. Luo salasana.
  5. Ota sovellus käyttöön.
      • Prosessin aikana sinua pyydetään lisäämään profiilitiedot (pituus, paino, ikä ja sukupuoli).

Tilin muokkaaminen (nimi, sähköpostiosoite ja salasana)

1. Kirjaudu sisään Oura on the Web -palveluun Oura-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiili Icon_Profile.png > My Account.
  3. Account Settings -kohdassa voit muokata nimeäsi, salasanaasi ja sähköpostiosoitettasi.

Tilin sähköpostiosoitteen vaihtaminen

1. Kirjaudu sisään Oura on the Web -palveluun > valitse oikeasta yläkulmasta profiili Icon_Profile.png > My Account > Account Settings.
  2. Valitse + Add another email address.
  3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi > Valitse Lisää.
  4. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Valitse Vahvista sähköpostisi.
  5. Kirjaudu sisään Oura on the Web -palveluun juuri vahvistamallasi sähköpostiosoitteella.
  6. Valitse Icon_Profile.png > My Account > Account Settings.
  7. Valitse juuri vahvistamasi sähköpostiosoitteen kohdalla Make Primary.

Maksutietojen muokkaaminen (Oura-jäsenyys, laskutus, maksutavat ja tilaukset)

Voit hallinnoida Oura-jäsenyyttä, tilauksia, laskutuksia ja maksutietoja My Account -sivuilla.

Sivuille on linkki ouraring.com-sivuston alareunassa ja Oura-sovelluksessa > valikko Icon_Bars.png > Asetukset Icon_Settings.png > Hallinnoi jäsenyyttä.

1. Siirry My Account -sivuille.
  2. Anna tilisi sähköpostiosoite.
  3. Valitse Submit (Lähetä).
  4. Avaa vahvistussähköposti ja napsauta kirjautumislinkkiä.
  5. Orders (Tilaukset) -kohdassa näet aiempien tilaustesi tilausnumerot ja tilat ja voit seurata lähetyksiä.
  6. Membership (Jäsenyys) -kohdassa näet nykyisen jäsenyytesi tiedot ja voit muokata maksu- ja laskutustietojasi.
      • Huomautus: uuden sähköpostiosoitteen lisääminen laskutustietoihisi ei muuta Oura-tilisi sähköpostiosoitetta.

Oura-sormuksen palautus tai vaihto

Voit palauttaa toimivan ja vahingoittumattoman Oura-sormuksen 30 päivän kuluessa alkuperäisen tilauksen vastaanottamisesta (eli toimituspäivästä) ja saada takaisin tuotteen hinnan tai vaihtaa tuotteen toiseen. Napauta Return or Exchange (palautus tai vaihto) My Account -sivun Order-kohdassa ja seuraa ohjeet. Lisätietoja palautuksista ja vaihdoista on usein kysytyissä kysymyksissä.

Profiilin muokkaaminen (pituus, paino, ikä ja sukupuoli)

Oura-sovellus kysyy pituuttasi, painoasi, ikääsi ja sukupuoltasi sovelluksen käyttöönoton aikana. Voit muokata tietoja myöhemmin seuraavasti:

1. Avaa Oura-sovellus.
  2. Valitse vasemman yläkulman valikko Icon_Bars.png.
  3. Valitse Icon_Profile.png Oma profiili.
  4. Muokkaa syntymäaikaa, painoa, pituutta tai sukupuolta.
      • Mittayksiköt voi vaihtaa metrisiksi tai brittiläisiksi valikossa > Asetukset Icon_Settings.png > Yksiköt.

Huomautus: Jos yhdistät Oura-sovelluksesi kolmannen osapuolen sovellukseen, kuten Applen Terveys-sovellukseen tai Google Fitiin, pituutesi, painosi, ikäsi ja sukupuolesi tuodaan noista sovelluksista Ouraan. Et pysty muokkaamaan niitä, ellet poista yhteyttä sovelluksiin.

Salasanan nollaaminen

Voit nollata salasanasi napsauttamalla tätä tai valitsemalla Forgot Password Oura on the Webin kirjautumissivulla.

Forgot password option on login page

Tilin palauttaminen

Näet Oura-tilisi sähköpostiosoitteen Oura-sovelluksesta > valikko Icon_Bars.png > Asetukset Icon_Settings.png > Tili.

Jos et pääse tilillesi nykyisellä sähköpostiosoitteellasi, sinun on luotava uusi tili. Lähetä tukipyyntö täällä.

Kerro pyynnössäsi, ettet pysty nollaamaan salasanaasi edellä kuvattujen ohjeiden mukaisesti ja että sinun on siksi luotava uusi tili nykyisellä sähköpostiosoitteellasi. GDPR- ja CCPA-tietosuojakäytäntöjen mukaisesti Oura ei voi todentaa henkilöllisyyttäsi vahvistamatta sähköpostiosoitettasi.

Lisätietoa

Oura on the Web

Usein kysyttyä Oura-jäsenyydestä

Oura-sovelluksen käytön aloittaminen