Miten Oura on the Webiä käytetään?

Mikä on Oura on the Web?

Oura on the Webissä Ouran keräämiä tietoja voi tutkia yksityiskohtaisemmalla tasolla. Voit tutkia tietoja yksinkertaisessa käyttöliittymässä, verrata trendejä ja viedä tietoja omia analyyseja varten.

Oura on the Web on käytettävissä täällä.

Mihin Oura on the Web:iä voi käyttää?

Oura on the Web voi antaa arvokasta tietoa, kun haluat tarkastella pitemmän aikavälin terveyteen liittyviä trendejä. Pitkän aikavälin tiedot auttavat ymmärtämään millaisia muutoksia haluat tehdä rutiineihisi. Oura on the web on hyödyllinen erityisesti seuraavissa tilanteissa:

• Raskaana ollessa on mahdollista seurata esimerkiksi leposykkeen ja kehon lämpötilan muutosten vaikutusta unenlaatuun ja valmiuteen.
  • Kroonisten sairauksien seurannassa kiinnostavaa voi olla esimerkiksi syvän unen määrän ja aktiivisuuden vaikutus leposykkeeseen ja sykevälivaihteluun.
  • Uniongelmien ja unettomuuden kanssa kamppaileville kiinnostavaa voi olla esimerkiksi kuinka nukkumaanmenoaika vaikuttaa unen määrään ja laatuun.
  • Oura on the web mahdollistaa terveyteen liittyvien tietojen perusteellisen tarkastelun, ja auttaa ymmärtämään eri tekijöiden yhteyksiä.
  • Esimerkkejä Oura on the Webin käytöstä

Alla on muutamia esimerkkejä siitä, kuinka trendien vertailu auttaa ymmärtämään paremmin terveyttäsi ja saavuttamaan tavoitteesi:

• Seuraa kuinka liikkumattomuus vaikuttaa alimpaan leposykkeeseen, sykevälivaihtelun keskiarvoon, ja ylipäätään valmiuteen.
  • Tarkastele askelten tai aktiivisuuden määrän vaikutusta syvään uneen tai unen tehokkuuteen.
  • Vertaa kehon lämpötilan muutosten vaikutusta valmiuteen, hengitystiheyteen tai unipisteisiin.
  • Katso onko nukkumaanmenoajalla, valveillaoloajalla tai unen kestolla vaikutusta valmiuteen?
  • Miten trendejä käytetään?

Oura on the Webin trendinäkymässä voit seurata uni-, palautumis- ja aktiivisuustietojen päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia trendejä. Pääset tutkimaan tietoja seuraavasti:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Trends.
    2. Valitse oikean yläkulman avattavasta valikosta haluamasi ajanjakso.
    3. Valitse kaavion sivuilta mittarit, joita haluat verrata.
    4. Voit muokata ajanjaksoa venyttämällä yläosan aikajanan korostettua aluetta.

Tunnisteet eivät ole käytettävissä Oura on the Webissä.

Mitä jos en näe tietojani?

Jos et näe verkkopalvelussa tuoreimpia uni- ja palautumistietojasi, varmuuskopioi tiedot manuaalisesti Oura-sovelluksessa. Toimi seuraavasti:

1. Varmista, että käytössä on WiFi- tai mobiilidatayhteys.
    2. Avaa Oura-sovellus ja valitse valikkokuvake (☰).
    3. Valitse Asetukset.
    4. Valitse Tili-kohdassa Varmuuskopioi kaikki tiedot.
    5. Kun tiedot on kopioitu, tarkista tietosi Oura on the Webissä uudelleen.

Jos tietoja puuttuu edelleen, olet todennäköisesti riisunut sormuksen hetkeksi tai mennyt nukkumaan akun ollessa vähissä.

Lisätietoja on täällä.