Vinkkejä yhteysongelmiin (iOS)

Huomioi, että iOS 13 ja sitä uudemmissa versioissa Apple edellyttää, että kaikki kolmannen osapuolen sovellukset pyytävät lupaa ennen Bluetooth-tietojen käyttämistä. Muista siis sallia Oura-sovelluksen käyttää Bluetoothia ennen kuin aloitat. Voit tarkistaa tämän iPhonessa siirtymällä kohtaan Asetukset > Tietosuoja > Bluetooth.

Yhteysongelmien ratkaiseminen

1. Kytke mobiililaitteesi Bluetooth pois päältä, odota 5 sekuntia ja kytke se takaisin päälle.
  2. Käynnistä sovellus uudelleen (sulje se myös taustalta).
  3. Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.

Lisävaiheet (seuraa järjestyksessä)

1. Asenna uusin Oura-sovellus versio.
  2. Varmista, että Bluetooth on käytössä mobiililaitteessa.
  3. Aseta sormus laturiin ja varmista, että se latautuu lähellä mobiililaitettasi.
  4. Varmista, että sormusta ei ole paritettu mihinkään muuhun laitteeseen Bluetoothin kautta (esim. vanhaan puhelimeesi tai tablettiin).
  5. Lopeta ja sulje kaikki muut Bluetoothia käyttävät sovellukset mobiililaitteellasi.
  6. Varmista, että mobiililaitteesi akussa on vähintään 20% jäljellä ja että virransäästötila on kytketty pois päältä.
  7. Sammuta laitteen WiFi ja varmista, että lähellä ei ole muita radiokäyttöisiä laitteita (esim. kannettava tietokone).
  8. Sormuksen käyttöönoton yhteydessä sormuksen yhdistäminen tulee tehdä Oura-sovelluksen kautta, ei suoraan puhelimen asetuksista.

Jos ongelma jatkuu

Palauta sormuksen ja mobiililaitteen välinen Bluetooth-yhteys asettamalla sormus ensin unohdetuksi mobiililaitteesi Bluetooth-asetuksissa:

1. Sulje Oura-sovellus (myös taustalta).
  2. Siirry mobiililaitteen Bluetooth-asetuksiin (Asetukset > Bluetooth).
  3. Etsi sormus laiteluettelosta (esim. oura_0_A12B34CD5678) ja napauta "i" tai Asetukset-kuvaketta laitteen parituksen poistamiseksi/unohtamiseksi.
  4. Avaa sovellus. Sormuksen ja sovelluksen tulisi yhdistyä nyt uudelleen.

Ota sormus käyttöön uutena sormuksena seuraamalla näitä ohjeita .

Uusi yritys

Jos sormus ei edelleenkään muodosta yhteyttä, voit kokeilla kopautusresettiä. Huomaa, että resetti voi johtaa tietojen menetykseen, ja tätä keinoa tulisi käyttää vasta sen jälkeen, kun muut vaiheet on yritetty ensin.

Näin teet kopautusresetin:

1. Sulje Oura-sovellus.
2. Aseta sormus laturiin virta kytkettynä.
3. Napauta laturia nopeasti ja napakasti pöytää vasten muutaman kerran pitäen sormusta paikallaan sormellasi.
4. Odota noin minuutti ja avaa sitten Oura-sovellus tarkistaaksesi, onko yhteys muodostettu.

Voit yrittää tätä muutaman kerran. Katso alla oleva video:

Muistutus: Emme suosittele Ouran käyttämistä yhtä aikaa kahdella laitteella. Liitä sormus vain yhteen laitteeseen. Oura-tiliisi pitäisi olla yhdistetty vain yksi sormus ja sovellus.

Jos ongelma ei ratkea millään näistä keinoista, tee tukipyyntö. Käsittelyn nopeuttamiseksi anna Oura-tilisi sähköpostiosoite. Ota lisäksi tiedoistasi varmuuskopio: Asetukset > Tili > Varmuuskopioi kaikki tiedot.