Tunnetut ongelmat

Tästä luettelosta voit tarkistaa, onko kohtaamasi Oura-sormuksen tai -sovelluksen ongelma jo tiimimme tiedossa. Päivitämme luettelon viikoittain ja poistamme korjatut ongelmat 45 päivän kuluttua. Ongelmien tila on määritelty seuraavasti:

Korjattu • ongelma on ratkaistu

Työn alla • tiimimme on tietoinen ongelmasta ja kehittää aktiivisesti ratkaisua

Avoin • ongelma on uusi tai pysyvä rajoite

------------------------------

Ongelma | Bluetooth-yhteys pätkii

Versiot, joita ongelma koskee | Oura-sovelluksen versio 3.5 ja laiteohjelmisto 2.43.1

Tila | Työn alla

Kuvaus: Joillakin käyttäjillä Oura-sormuksen ja Oura-sovelluksen välinen yhteys on toiminut katkonaisesti.

Tilapäisratkaisut: Kokeile seuraavia keinoja järjestyksessä.

1. Sulje Oura-sovellus kokonaan (varmista, että se ei jää taustalle käyntiin).
  2. Käynnistä laite uudelleen ja muodosta Bluetooth-yhteys uudelleen.
  3. Tyhjennä Bluetooth-välimuisti.
  4. Nollaa laitteesi verkkoasetukset.

Laitteet, joita ongelma koskee: Google Pixel, Huawei Honor (7, 7 Lite ja 10), Nokia (6, 8 ja 8 Sirocco), OnePlus (3T, 5T, 6 ja 6T), Samsung Galaxy (A4, S7, S10, S20)

------------------------------

Ongelma | Laiteohjelmiston päivitysongelmat

Versiot, joita ongelma koskee | Oura-sovelluksen versio 3.5 ja laiteohjelmisto 2.43.1

Tila | Työn alla

Kuvaus: Laiteohjelmiston päivitys voi epäonnistua, jos yhteys katkeaa tai Oura-sormuksen akun varaustaso on alle 50 %.

Tilapäisratkaisut:

------------------------------

Ongelma | Sormus jumissa lentokonetilassa

Versiot, joita ongelma koskee | Oura-sovelluksen versio 3.5 ja laiteohjelmisto 2.43.1

Tila | Työn alla

Kuvaus: Sormusta ei saa pois lentokonetilasta.

Tilapäisratkaisut:

• • Aseta sormus laturiin ja varmista, että laturin valo syttyy.
  • • Sulje sovellus kokonaan ja käynnistä se sitten uudelleen, niin ongelman pitäisi ratketa.

------------------------------

Ongelma | Unitiedot synkronoituvat hitaasti

Versiot, joita ongelma koskee | Oura-sovelluksen versio 3.5 ja laiteohjelmisto 2.43.1

Tila | Työn alla

Kuvaus: Joillakin käyttäjillä tietojen synkronointi Oura-sormuksen ja Oura-sovelluksen välillä kestää kauan. Eri Android-versioiden ja laitevalmistajien yhdistelmillä on ollut pieni vaikutus Bluetooth-yhteyden toimintaan. Yleisesti kaikkien Android-laitteiden elektroniikassa on pieniä eroja, jotka voivat vaikuttaa sovellusten toimintaan.

Tilapäisratkaisut: Noudata seuraavia vaiheita järjestyksessä.

1. Sulje Oura-sovellus (varmista, että se ei jää käyntiin taustalle).
  2. Avaa Oura-sovellus uudelleen ja kokeile synkronoida.
  3. Käynnistä laite uudelleen ja muodosta Bluetooth-yhteys uudelleen.
  4. Avaa Oura-sovellus uudelleen ja kokeile synkronoida.

Laitteet, joita ongelma koskee: Huawei Honor (8 ja 10), Huawei (P8 Lite ja P20 Pro), OnePlus (3T, 5T, 6 ja 6T), Samsung Galaxy (A4, S7, S10 ja S20)

------------------------------

Ongelma | Akunkeston optimointiasetuksiin liittyvät yhteysongelmat

Versiot, joita ongelma koskee | Oura-sovelluksen versio 3.5 ja laiteohjelmisto 2.43.1

Tila | Avoin

Kuvaus: Akunkeston optimointiasetukset ovat aiheuttaneet joillekin käyttäjille yhteysongelmia. Optimointiasetukset voivat häiritä myös ilmoitusten näyttämistä. Huomaa, että ongelma ei kosketa vain Ouraa. Akunkeston optimointiasetukset (esim. vähäisen virrankäytön tila) vaikuttavat monien muidenkin sovellusten toimintaan.

Tilapäisratkaisut:

• • Poista akun optimointiasetukset käytöstä Oura-sovelluksen osalta laitteesi asetuksista.

Laitteet, joita ongelma koskee: Google Pixel, Xiaomi, Huawei, Samsung (S8, S9, S10 ja S20)

------------------------------

Ongelma | Treenit eivät siirry Google Fitistä

Versiot, joita ongelma koskee | Oura-sovelluksen versio 3.5 ja laiteohjelmisto 2.43.1

Tila | Työn alla

Kuvaus: Joillakin käyttäjillä on ollut ongelmia treenien tuonnissa Google Fitistä. Ongelmia voi esiintyä, vaikka Google Fit olisi yhdistetty oikein Ouraan. Lisätietoja Ouran Google Fit -yhteydestä on täällä.

Tilapäisratkaisut: Muokkaa aktiviteetin nimeä Google Fit -sovelluksessa. Toimi näin:

1. Avaa Google Fit
  2. Valitse Päiväkirja
  3. Napauta kynäkuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  4. Napauta Harjoituksen nimi -kenttää ja kirjoita halumasi nimi.
  5. Valitse Tallenna. Treenin pitäisi siirtyä tarkistuksen jälkeen.

------------------------------

Ongelma | Oura ei tallenna aktiivisuutta yöllä klo 0.00–4.00

Versiot, joita ongelma koskee | Oura-sovelluksen versio 3.5 ja laiteohjelmisto 2.43.1

Tila | Avoin

Kuvaus: Nykyisen sovellusversion tekniset rajoitukset estävät Ouraa tallentamasta aktiivisuutta tähän aikaan vuorokaudesta. Aktiviteetteja ei voi myöskään lisätä manuaalisesti tälle ajanjaksolle.

------------------------------

Ongelma | Tunnisteita ei voi poistaa Lepotilasta

Versiot, joita ongelma koskee | Oura-sovelluksen versio 3.5 ja laiteohjelmisto 2.43.1

Tila | Työn alla

Kuvaus: Lepotilassa luotuja tunnisteita, mukaan lukien Lepotila-tunnistetta ja muita ehdotettuja tunnisteita, ei voi poistaa jälkikäteen.

Tilapäisratkaisu: Ongelmaan ei ole toistaiseksi ratkaisua, mutta Lepotilaan liittyvät tunnisteet voi poistaa seuraavasti.

Kun Lepotila on yhä käytössä:

Avaa valikko Icon_Bars.png > Lepotila Icon_Rest_Mode.png > Laita lepotila pois päältä > Lopeta lepotila ja poista tunnisteet > Selvä.

------------------------------

Ongelma | Oura-sovelluksen ja Oura on the Webin tiedot eroavat toisistaan

Versiot, joita ongelma koskee | Oura-sovelluksen versio 3.5 ja laiteohjelmisto 2.43.1

Tila | Avoin

Kuvaus: Joillakin käyttäjillä Oura-sovelluksessa näkyvät tiedot saattavat erota hieman Oura on the Web -palvelussa näkyvistä tiedoista. Nämä erot johtuvat pyöristysvirheistä tai poikkeavista aikaparametreista. Eroja voi ilmetä, jos olet vasta ottanut Oura-sormuksen käyttöön. Jos havaitset eroja, luota Oura-sovelluksen tietoihin, kunnes tiimimme korjaa ongelman.