Tunnetut ongelmat

Oura-sovellusta ja sormuksen laiteohjelmistoa päivitetään säännöllisesti, joten muista pitää ne ajan tasalla.

Sormuksessa on oltava vähintään 50 % akkua, jotta laiteohjelmisto voidaan päivittää.

Tunnetut ongelmat – Google Fit

• Ouran näyttämä kalorinkulutus voi ajoittain poiketa kalorinkulutuksesta, jonka perusaineenvaihduntaa käyttävät urheilumittarit näyttävät.
  • Nukkumaanmenoajan muokkaukset eivät siirry Google Fitiin; palveluun viedään vain alkuperäiset unijaksot.
  • Google Fitissä ei toistaiseksi ole unen vaiheiden analysointia.

Tunnetut ongelmat – iOS ja Android

Virheviesti kirjautumisen jälkeen

Tuoreiden iOS 13.2 -päivitysten jälkeen Oura-sovellus on saattanut näyttää virheviestin kirjautumiskehotuksen jälkeen. Sovelluksen uusin päivitys sisälsi tähän korjauksen, joten sovelluksen päivittämisen pitäisi ratkaista ongelma. Jos ongelma ei ratkea, poistu sovelluksesta ja sulje se taustalta. Avaa sovellus sitten uudelleen (sovelluksen ei pitäisi vaatia uudelleenkirjautumista). Jos ongelma ei ratkea, suosittelemme poistamaan ja asentamaan sovelluksen uudelleen.

Sormuksen akunkulutus

Joissain harvinaisissa tapauksissa sormus kuluttaa huomattavasti tavallista enemmän akkua. Akku tyhjenee tällöin 1–2 päivässä. Tutkimme parhaillaan tätä ongelmaa. Tee tukipyyntö, jos sinulla on akkuongelmia.

Voit nopeuttaa pyynnön käsittelyä toimimalla seuraavasti:

1.) Kerro tukipyynnössä Oura-tilisi sähköpostiosoite.

2.) Varmuuskopioi Oura-sovelluksesi tiedot valitsemalla valikosta > Asetukset > Varmuuskopioi kaikki tiedot.

Kaavioista puuttuu leposyke- tai sykevälivaihtelutietoja

Jos leposykkeesi on erittäin matala (alle 33 lyöntiä minuutissa) tai sykevälivaihtelusi poikkeuksellisen suuri (RSA:n tai muun rytmihäiriön vuoksi), Oura ei välttämättä näytä leposyke- tai sykevälivaihtelukaavioita oikein. Lue lisää.

Aktiivisuus ei tallennu klo 0.00–4.00

Sovellus ei toistaiseksi tue aktiviteettien lisäämistä klo 0.00 ja klo 4.00 välillä. Syy tähän on sovelluksen kalenteripäiviin liittyvä tekninen rajoitus. Tiimimme kehittää parhaillaan asiaan ratkaisua.

Sormuksen laiteohjelmiston päivitysongelma

Joissain tapauksissa sormuksen laiteohjelmiston päivitys saattaa epäonnistua. Tiimimme kehittää parhaillaan ongelmaan ratkaisua. Jos sovellus kehottaa sinua päivittämään sormuksen laiteohjelmiston etkä onnistu siinä, kokeile käynnistää puhelin uudelleen. Myös sormuksen tehdasasetusten palauttaminen voi auttaa (muista varmuuskopioida tiedot ensin sormuksen asetuksissa).

Applen Terveys-sovelluksen synkronointi ei toimi

Jos treenien tuominen ei onnistu oikeista asetuksista huolimatta, noudata seuraavia ohjeita.

1.) Kun seuraavan kerran tallennat treenin Applen Terveys-sovelluksessa tai tuot treenin toisesta sovelluksesta (Strava, Garmin jne.), avaa Applen Terveys-sovellus.

2.) Tarkista Applen Terveys-sovelluksesta, että treeni tallentui Treeni-muodossa. Avaa sitten Oura-sovellus.

3.) Odota, että Oura-sovellus synkronoituu, ja tarkista sitten Aktiivisuus-välilehdeltä, että treeni siirtyi sovellukseen.

4.) Toista edelliset vaiheet jokaisena treenipäivänä, jos treenit eivät muuten siirry Oura-sovellukseen.

Tunnetut ongelmat – Android

Yhteysongelmat

Jos sinulla on ongelmia Bluetooth-yhteyden kanssa, sovelluksen käynnistäminen uudelleen ja Bluetooth-yhteyden katkaiseminen / kytkeminen uudelleen puheliminen asetuksista auttaa. Joissain tapauksissa puhelin on ehkä käynnistettävä uudelleen.

Voit myös kokeilla täällä kerrottuja vianmääritysohjeita.

Akunkeston optimointiasetukset

Joidenkin laitteiden akunkeston optimointiasetukset voivat aiheuttaa Bluetooth-yhteysongelmia ja vaikuttaa ilmoitusten näyttämiseen.

Jos käytät Pixel-, OnePlus-, Xiaomi-, Huawei- tai Samsung S9-, S10- tai S8-laitetta ja sormus ei muodosta sovellukseen yhteyttä, varmista puhelimen asetuksista tai käyttöohjeista, että akunkeston optimointiasetukset eivät aiheuta yhteysongelmia. Lisätietoja on tässä artikkelissa.

Unitiedot synkronoituvat hitaasti

Olemme havainneet unianalyysin päivittymisen kestävän jopa useita minuutteja tietyissä puhelinmalleissa. Ongelma saattaa ilmetä ainakin seuraavissa malleissa:

• Huawei Honor 8 ja 10
  • Huawei P8 Lite ja P20 Pro
  • LG V20
  • Samsung Galaxy A3

Katkeileva yhteys

Jotkin käyttäjät ovat ilmoittaneet yhteyden katkeilusta sovelluksen ja sormuksen välillä. Yleensä sovelluksen – tai jossain tapauksissa puhelimen – käynnistäminen uudelleen auttaa. Ongelma saattaa ilmetä ainakin seuraavissa malleissa:
  • Google Pixel
  • Huawei Honor 7, 7 Lite ja 10
  • Nokia 6, 8 ja 8 Sirocco
  • OnePlus 3T ja 5T
  • OnePlus 6 ja 6T
  • Samsung Galaxy A4 ja S7

Ongelma vaikuttaa alkaneen Android 9 -käyttöjärjestelmäpäivityksestä. Joissain tapauksissa Bluetooth-välimuistin tyhjentäminen tai mobiililaitteen verkkoasetusten nollaaminen on palauttanut yhteyden.

Tunnetut ongelmat – Oura on the Web

Erot Oura-sovelluksen ja Oura on the Webin tiedoissa

Oura-sovelluksen ja Oura on the Webin näyttämien tietojen välillä voi olla pieniä eroja (esimerkiksi kehon lämpötilan poikkeamassa tai keskisykkeessä). Syy eroihin voi olla pyöristysvirhe tai eri ajanjakso sovelluksessa ja Oura on the Webissä.

Myös uuden sormuksen käyttöönotto voi vaikuttaa lukemiin.

Jos kohtaat muita ongelmia käyttäessäsi sormusta, sovellusta tai Oura on the Webiä, tee tukipyyntö. Voit nopeuttaa pyynnön käsittelyä toimimalla seuraavasti:

1.) Kerro tukipyynnössä Oura-tilisi sähköpostiosoite. Voit tarkistaa osoitteen sovelluksen asetuksissa Tili-kohdassa.

2.) Varmuuskopioi Oura-sovelluksesi tiedot valitsemalla valikosta > Asetukset > Varmuuskopioi kaikki tiedot.