Tunnetut ongelmat

Tästä luettelosta voit tarkistaa, onko kohtaamasi Oura-sormuksen tai -sovelluksen ongelma jo tiimimme tiedossa. Päivitämme luettelon viikoittain ja poistamme korjatut ongelmat 45 päivän kuluttua. Ongelmien tila on määritelty seuraavasti:

Korjattu • ongelma on ratkaistu

Työn alla • tiimimme on tietoinen ongelmasta ja kehittää aktiivisesti ratkaisua

Avoin • ongelma on uusi tai pysyvä rajoite

------------------------------

Ongelma | Akku tyhjentyy tavallista nopeammin laiteohjelmiston päivityksen 2.8.2 jälkeen

Versiot, joita ongelma koskee | Laiteohjelmisto 2.8.2

Tila | Avoin

Kuvaus: Tiedossamme on, että osa käyttäjistä on joutunut latamaan sormustaan tavallista useammin happisaturaation mittauksen julkaisun jälkeen.

Tilapäisratkaisut:

1.) Tällä hetkellä ei ole tilapäisratkaisuja. Pyrimme parhaillaan korjaamaan ongelman.

------------------------------

Ongelma | Sovellus kaatuu, kun sitä yritetään avata

Versiot, joita ongelma koskee | Android-sovelluksen versio 4.5.1

Tila | Korjattu

Kuvaus: Oura-sovellus kaatuu ja sulkeutuu, kun se avataan.

Tilapäisratkaisut:

1.) Tällä hetkellä ei ole tilapäisratkaisuja. Pyrimme parhaillaan korjaamaan ongelman.

------------------------------

Ongelma | Sovellus kaatuu, kun sitä yritetään avata

Versiot, joita ongelma koskee | iOS-sovelluksen versio 4.2.2

Tila | Korjattu

Kuvaus: Oura-sovellus kaatuu ja sulkeutuu, kun se avataan.

Tilapäisratkaisut:

1.) Poista Oura-sovelluksen asennus.

2.) Asenna Oura-sovellus uudestaan sovelluskaupasta.

------------------------------

Ongelma | Aktiivisuusnäkymän enimmäisaskelmäärä on 65 535 askelta

Versiot, joita ongelma koskee | Kaikki käyttäjät

Tila | Avoin

Kuvaus: Teknisten rajoitusten vuoksi askelmäärälaskurin lukema ei voi ylittää 65 535:tä askelta.

Tilapäisratkaisut:

1.) Tällä hetkellä ei ole tilapäisratkaisuja. Tiimimme selvittää ongelmaa.

------------------------------

Ongelma | Käyttäjät eivät pysty muodostamaan yhteyttä uuteen laitteeseensa

Versiot, joita ongelma koskee | iOS-käyttäjät

Tila | Korjattu

Kuvaus: Käyttäjät saavat Jotain meni pieleen -virheilmoituksen, kun he yrittävät yhdistää sormuksensa uuteen puhelimeen, jonka tiedot palautettiin iCloud-varmuuskopiosta.

Tilapäisratkaisut:

1.) Poista Oura-sovelluksen asennus.

2.) Asenna Oura-sovellus uudestaan sovelluskaupasta.

------------------------------

Ongelma | Kolmannen sukupolven laturin valo vilkkuu punaisena

Versiot, joita ongelma koskee | Kolmannen sukupolven tuotteiden käyttäjät

Tila | Avoin

Kuvaus: Käyttäjät ovat ilmoittaneet, että laturin valo vilkkuu punaisena, kun he yrittävät ladata sormustaan.

Tilapäisratkaisut:

1.) Ota sormus pois laturista ja aseta se takaisin laturiin.

2.) Kokeile tehdasasetusten palauttamista sovelluksessa.

3.) Jos ongelma ei ratkea, lähetä tukipyyntö, jossa kerrot jo kokeilleesi tämän artikkelin ohjeita.

------------------------------

Ongelma | Kolmannen sukupolven laturi vilkkuu ensin valkoisena ja jatkaa sitten vilkkumista sinisenä

Versiot, joita ongelma koskee | Kolmannen sukupolven tuotteiden käyttäjät

Tila | Avoin

Kuvaus: Käyttäjät ovat ilmoittaneet, että laturin valo jatkaa vilkkumista sinisenä, kun sormusta on ladattu jonkin aikaa. Jotkut saattavat tulkita valon vilkkuvan vihreänä, koska sinisessä latausvalossa käytetään sekä sinistä että vihreää valoa.

Tilapäisratkaisut:

1.) Ota sormus uudestaan käyttöön noudattamalla käyttöönotto-ohjeita.

------------------------------

Ongelma | Aktiiviset kalorit lasketaan väärin

Versiot, joita ongelma koskee | iOS

Tila | Korjattu

Kuvaus: Tuotujen treenien kaloreita ei lasketa aktiivisiin kaloreihin, vaikka ne näkyvät treenimerkinnöissä.

Tilapäisratkaisut:

1.) Pidä sovellus auki taustalla (älä pakota sulkemaan sovellusta).

2.) Muokkaa tuotua treeniä, sillä se voi ratkaista ongelman.

------------------------------

Tavoite | Aktiivisuustavoite vaihtuu

Versiot, joita ongelma koskee | Kaikki käyttäjät

Tila | Korjattu

Kuvaus: Käyttäjät ovat ilmoittaneet, että heidän aktiivisuustavoitteensa vaihtuu, jos sovelluksen sulkee ja avaa uudestaan.

Tilapäisratkaisut:

1.) Pidä sovellus auki taustalla (älä pakota sulkemaan sovellusta).

2.) Tällä hetkellä ei ole tilapäisratkaisuja. Tiimimme selvittää bugia.

------------------------------

Ongelma | Kolmannen sukupolven sormuksen käyttöönotto ei onnistu

Versiot, joita ongelma koskee | iOS ja Android

Tila | Avoin

Kuvaus: Sormus ei näy sovelluksessa, kun käyttäjä yrittää ottaa kolmannen sukupolven sormuksen käyttöön

Tilapäisratkaisut:

1.) Aseta vanha sormuksesi laturiin ja varmista, että se lataa.
2.) Avaa Oura-sovellus ja napauta Koti-välilehden oikeassa yläkulmassa pyörivää sormusta.
3.) Pyyhkäise vasemmalle.
4.) Vieritä alaspäin Työkalut-kohtaan ja valitse Vaihda uuteen sormukseen.
5.) Valitse Palauta tehdasasetukset -vaihtoehto. Jätä vanha sormus laturiin, kunnes tehdasasetukset on palautettu.
Huomautus: jos vanha sormuksesi on kadonnut tai ei toimi enää, voit ohittaa tehdasasetusten palauttamisen ja valita suoraan Vaihda uuteen sormukseen.
6.) Kun tehdasasetukset on palautettu, ota vanha sormuksesi laturista ja aseta uusi sormuksesi laturiin. Jos ohitit tehdasetusten palauttamisen, aseta uusi sormuksesi laturiin. Valitse Ota sormus käyttöön ja yhdistä uusi sormus ja sovellus.

Jos sekä uusi että vanha sormus ovat yhteydessä laitteeseesi eikä sovellus näytä uusimman sukupolven sormusta, valitse Tämä ei ole sormukseni. Tämän jälkeen voit valita oikean vaihtoehdon yhdistetyistä sormuksista.
Jos sovellus ei edelleenkään löydä kolmannen sukupolven sormustasi, kokeile käyttää toisen sukupolven laturia.

Jos mikään näistä ohjeista ei ratkaise ongelmaa, ota meihin yhteyttä.

------------------------------

Ongelma | Android-sovelluksen päivityksen 3.12.1 jälkeen sormus menettää yhteyden sovellukseen

Versiot, joita ongelma koskee | Kolmannen sukupolven laturi

Tila | Korjattu

Kuvaus: Laturin valo, joka vilkkuu tavallisesti hitaasti valkoisena, alkaa vilkkua nopeasti vihreänä.

Tilapäisratkaisut:

Päivitä sormuksesi uusimpaan laiteohjelmiston versioon 2.6.4. Kun sormuksesi laiteohjelmisto on päivitetty, valon pitäisi lopulta palaa tasaisesti vihreänä, kun sormus on täyteen ladattu.

Jos et pysty päivittämään sormuksesi laiteohjelmistoa kolmannen sukupolven laturissa, kokeile päivittää se toisen sukupolven laturissa.

Jos ongelma ei ratkea, ota meihin yhteyttä.

Laitteet, joita ongelma koskee: Kolmannen sukupolven laturit

------------------------------

Issue | Sormus synkronoituu vain laturissa

Versiot, joita ongelma koskee | Ouran Android-sovelluksen versio 3.9.2 ja laiteohjelmistot 3.9.4–3.9.6

Tila | Korjattu

Kuvaus: Sormus synkronoi tiedot vain laturissa ja toimii muulloin ikään kuin lentokonetilassa. Sormuksen ja sovelluksen välillä on siis yhteys vain silloin, kun sormus on laturissa.

Tilapäisratkaisu: Aseta sormus laturiin, jotta voit synkronoida sen. Toistaiseksi ei ole muuta ratkaisua.

Laitteet, joita ongelma koskee: Android-käyttöjärjestelmän versiot 6 ja 7

------------------------------

Ongelma | Unen keston ja unen vaiheiden arvo on ”0 t 0 min”

Versiot, joita ongelma koskee | Ouran iOS-sovelluksen versio 3.9.2

Tila | Korjattu

Kuvaus: Kaikkien päivitystä 3.9.2 edeltävien päivien Unen kesto-, REM-uni- ja Syvä uni -osatekijöiden arvona näkyy 0 tuntia ja 0 minuuttia unta.

Tilapäisratkaisut: Ongelma ei vaikuta verkkonäkymään, vaan siellä pitäisi näkyä täydelliset ja tarkat tiedot. Kuvaajat (pylväskaaviot) heijastelevat oikeita tuloksia sovelluksessa, vaikka teksti on väärin (eli ”0 t 0 min”).

------------------------------

Ongelma | Kuvaajia ja unitietoja puuttuu

Versiot, joita ongelma koskee | Ouran iOS-sovelluksen versiot 3.9 ja 3.9.1 sekä laiteohjelmisto 3.9.6

Tila | Korjattu

Kuvaus: Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet menettäneensä aiempia unitietoja ja kuvaajia sovelluksen päivittämisen jälkeen.

------------------------------

Ongelma | Bluetooth-yhteys pätkii

Versiot, joita ongelma koskee | Ouran Android-sovelluksen versio 3.9.1 ja laiteohjelmisto 3.9.6

Tila | Työn alla

Kuvaus: Joillakin käyttäjillä Oura-sormuksen ja Oura-sovelluksen välinen yhteys on toiminut katkonaisesti.

Tilapäisratkaisut: Kokeile seuraavia keinoja järjestyksessä.

1. Sulje Oura-sovellus kokonaan (varmista, että se ei jää taustalle käyntiin).
  2. Käynnistä laite uudelleen ja muodosta Bluetooth-yhteys uudelleen.
  3. Tyhjennä Bluetooth-välimuisti.
  4. Nollaa laitteesi verkkoasetukset.

Laitteet, joita ongelma koskee: Google Pixel, Huawei Honor (7, 7 Lite ja 10), Nokia (6, 8 ja 8 Sirocco), OnePlus (3T, 5T, 6 ja 6T), Samsung Galaxy (A4, S7, S10, S20)

------------------------------

Ongelma | Laiteohjelmiston päivitysongelmat

Versiot, joita ongelma koskee | Ouran Android-sovelluksen versio 3.9.1 ja Ouran iOS-sovelluksen versio 3.9.0 sekä laiteohjelmisto 3.9.6

Tila | Korjattu

Kuvaus: Laiteohjelmiston päivitys voi epäonnistua, jos yhteys katkeaa tai Oura-sormuksen akun varaustaso on alle 50 %.

Tilapäisratkaisut:

------------------------------

Ongelma | Sormus jumissa lentokonetilassa

Versiot, joita ongelma koskee | Ouran Android-sovelluksen versio 3.9.1 ja Ouran iOS-sovelluksen versio 3.9.0 sekä laiteohjelmisto 3.9.6

Tila | Työn alla

Kuvaus: Sormusta ei saa pois lentokonetilasta.

Tilapäisratkaisut:

• Aseta sormus laturiin ja varmista, että laturin valo syttyy.
  • Sulje sovellus kokonaan ja käynnistä se sitten uudelleen, niin ongelman pitäisi ratketa.

------------------------------

Ongelma | Unitiedot synkronoituvat hitaasti

Versiot, joita ongelma koskee | Ouran Android-sovelluksen versio 3.9.1 ja laiteohjelmisto 3.9.6

Tila | Työn alla

Kuvaus: Joillakin käyttäjillä tietojen synkronointi Oura-sormuksen ja Oura-sovelluksen välillä kestää kauan. Eri Android-versioiden ja laitevalmistajien yhdistelmillä on ollut pieni vaikutus Bluetooth-yhteyden toimintaan. Yleisesti kaikkien Android-laitteiden elektroniikassa on pieniä eroja, jotka voivat vaikuttaa sovellusten toimintaan.

Tilapäisratkaisut: Noudata seuraavia vaiheita järjestyksessä.

1. Sulje Oura-sovellus kokonaan (varmista, että se ei jää taustalle käyntiin).
  2. Avaa Oura-sovellus uudelleen ja kokeile synkronoida.
  3. Käynnistä laite uudelleen ja muodosta Bluetooth-yhteys uudelleen.
  4. Avaa Oura-sovellus uudelleen ja kokeile synkronoida.

Laitteet, joita ongelma koskee: Huawei Honor (8 ja 10), Huawei (P8 Lite ja P20 Pro), OnePlus (3T, 5T, 6 ja 6T), Samsung Galaxy (A4, S7, S10 ja S20)

------------------------------

Ongelma | Akunkeston optimointiasetuksiin liittyvät yhteysongelmat

Versiot, joita ongelma koskee | Ouran Android-sovelluksen versio 3.9.1 ja laiteohjelmisto 3.9.6

Tila | Avoin

Kuvaus: Akunkeston optimointiasetukset ovat aiheuttaneet joillekin käyttäjille yhteysongelmia. Optimointiasetukset voivat häiritä myös ilmoitusten näyttämistä. Huomaa, että ongelma ei kosketa vain Ouraa. Akunkeston optimointiasetukset (esim. vähäisen virrankäytön tila) vaikuttavat monien muidenkin sovellusten toimintaan.

Tilapäisratkaisut:

• Poista akun optimointiasetukset käytöstä Oura-sovelluksen osalta laitteesi asetuksista.

Laitteet, joita ongelma koskee: Google Pixel, Xiaomi, Huawei, Samsung (S8, S9, S10 ja S20)

------------------------------

Ongelma | Oura ei tallenna aktiivisuutta yöllä klo 0.00–4.00

Versiot, joita ongelma koskee | Ouran Android-sovelluksen versio 3.9.1 ja Ouran iOS-sovelluksen versio 3.9.0 sekä laiteohjelmisto 3.9.6

Tila | Avoin

Kuvaus: Nykyisen sovellusversion tekniset rajoitukset estävät Ouraa tallentamasta aktiivisuutta tähän aikaan vuorokaudesta. Aktiviteetteja ei voi myöskään lisätä manuaalisesti tälle ajanjaksolle.

------------------------------

Ongelma | Tunnisteita ei voi poistaa Lepotilasta

Versiot, joita ongelma koskee | Ouran Android-sovelluksen versio 3.9.1 ja Ouran iOS-sovelluksen versio 3.9.0 sekä laiteohjelmisto 3.9.6

Tila | Työn alla

Kuvaus: Lepotilassa luotuja tunnisteita, mukaan lukien Lepotila-tunnistetta ja muita ehdotettuja tunnisteita, ei voi poistaa jälkikäteen.

Tilapäisratkaisu: Ongelmaan ei ole toistaiseksi ratkaisua, mutta Lepotilaan liittyvät tunnisteet voi poistaa seuraavasti.

Kun Lepotila on yhä käytössä:

Avaa valikko Icon_Bars.png > Lepotila Icon_Rest_Mode.png > Laita lepotila pois päältä > Lopeta lepotila ja poista tunnisteet > Selvä.

------------------------------

Ongelma | Oura-sovelluksen ja Oura on the Webin tiedot eroavat toisistaan

Versiot, joita ongelma koskee | Ouran Android-sovelluksen versio 3.8.1 ja Ouran iOS-sovelluksen versio 3.9.0 sekä laiteohjelmisto 2.50.5

Tila | Korjattu

Kuvaus: Joillakin käyttäjillä Oura-sovelluksessa näkyvät tiedot saattavat erota hieman Oura on the Web -palvelussa näkyvistä tiedoista. Nämä erot johtuvat pyöristysvirheistä tai poikkeavista aikaparametreista. Eroja voi ilmetä, jos olet vasta ottanut Oura-sormuksen käyttöön. Jos havaitset eroja, luota Oura-sovelluksen tietoihin, kunnes tiimimme korjaa ongelman.