Kerro kaverille -ohjelma

Kerro kaverille -ohjelmamme kautta voit suositella Ouraa enintään kolmelle ystävällesi tai perheenjäsenellesi ja jakaa heille alennuslinkin suoraan Oura-sovelluksesta.

Icon_Tip__1_.png Huomaa, että voit jakaa Kerro kaverille -alennuslinkin vain, jos olet ollut Oura-sormuksen ja -sovelluksen aktiivinen käyttäjä vähintään 30 päivän ajan (eli on kulunut vähintään 30 päivää siitä, kun ensimmäisen kerran yhdistit Oura-sormuksesi sovellukseen).

Näin jaat alennuslinkin

Saat omat alennuslinkkisi valitsemalla kotinäkymän Icon_Home.png vasemmassa yläkulmassa Icon_Bars.png > Kerro kaverille Icon_Tell_A_Friend.png > Jaa

Voit lähettää alennuslinkkisi kolmella eri tavalla:

• Kopioi linkki ja lähetä se haluamallasi tavalla.

• Lähetä linkki tekstiviestillä.

• Lähetä linkki sähköpostilla.

Kerro kaverille -sivulta näet, kuinka monta alennuslinkkiä sinulla on vielä jäljellä. Linkit ovat yksilöllisiä, ja kunkin linkin voi käyttää vain henkilö, jolle olet jakanut sen.

Ouran Kerro kaverille -alennus on 50 € sormuksesta, minkä lisäksi sormuksen ostaja saa Oura-jäsenyyden kuudeksi kuukaudeksi maksutta. Alennuksen saa kaikista sormuksista (kaikista värivaihtoehdoista). Jos vähintään kaksi ystävääsi ostaa Oura-sormuksen käyttäen henkilökohtaista linkkiäsi, voit saada yli 250 euron arvosta erityisiä Oura x Reigning Champ -vaatteita. Lisätietoja tarjouksesta on täällä.

Icon_Error__2_.png Huomaa, että Kerro kaverille -alennusta ei voi yhdistää muihin Ouran tarjoamiin alennuksiin tai tarjouksiin.