Gucci x Oura – usein kysyttyä

Gucci x Oura -sormus on erityinen yhteistyöprojekti luksusmuotibrändi Guccin ja Ouran välillä. Sormuksessa on Ouran kolmannen laitesukupolven (Gen3) tekniikka ja Guccin innoittama muotoilu, laturi ja pakkaus.

Mistä voin ostaa Gucci x Oura -sormuksen?

Gucci x Oura -sormus on saatavana maailmanlaajuisesti valituista Gucci-myymälöistä ja verkosta osoitteesta gucci.com. Sen hinta on 950 € (950 $), ja se sisältää elinikäisen jäsenyyden.

Mitä ominaisuuksia Gucci x Oura -sormuksessa on?

Gucci x Oura -sormuksessa Ouran uusin kolmannen laitesukupolven tekniikka yhdistyy Guccin innoittamaan muotoiluun. Sormuksessa on kaikki samat ominaisuudet kuin muissa kolmannen sukupolven sormuksissamme: valmius-, unenlaatu- ja aktiivisuuslukemat; syke, sykevälivaihtelu, kehon lämpötila ja aktiivisuuden seuranta; nukkumaanmenoajan opastus; henkilökohtaiset viestit; ääniopastetut ja ohjaamattomat harjoitukset; kuukautisten ennakointi ja paljon muuta.

Onko Gucci x Oura -sormukselle sovellusta?

Kyllä, sama Oura-sovellus, jonka voit ladata Applen App Storesta (iOS) ja Google Play -sovelluskaupasta (Android). Gucci x Oura -sormuksen omistajat näkevät erityisen Gucci x Oura -sovellusnäkymän, kun he avaavat sovelluksen ensimmäisen kerran. Jos sinulla on jo toisen tai kolmannen sukupolven sormus, voit käyttää nykyistä tiliäsi eikä sinun tarvitse luoda uutta.

Onko minun maksettava jäsenyydestä Gucci x Oura -sormustani varten?

Gucci x Oura -sormus sisältää elinikäisen jäsenyyden. Oura-jäsenyytesi on käytettävissä heti, kun yhdistät Gucci x Oura -sormuksen Oura-sovellukseen. Elinikäinen jäsenyys pysyy voimassa niin kauan kuin sinulla on sama aktiivinen Oura-tili. Lisätietoja jäsenyydestä on usein kysytyissä kysymyksissä

Miten tiedän, mikä Gucci x Oura -sormuksen koko sopii minulle?

Gucci-tuotesivustolla on virtuaalinen sormuksen sovitustyökalu, jolla voit selvittää kokosi. Virtuaalisella kokotyökalulla voit selvittää sopivan Gucci x Oura -sormuksen koon monella eri tavalla: vertaamalla kokoa jo omistamaasi sopivaan sormukseen, käyttämällä Oura-kokoasi (jos olet käyttänyt aiemmin Oura-tuotetta), mittaamalla sormesi tai katsomalla koon muuntotaulukosta. Jos et ole varma koosta, voit käydä sovittamassa sormuksia valituissa Gucci-myymälöissä asiakasneuvojan avustuksella tai pyytää apua Guccin asiakaspalvelusta.

Mitä jos Gucci x Oura -sormukseni tarvitsee huoltoa?

Voit vierailla jossakin valituista Gucci-myymälöistä ympäri maailman tai katsoa yhteystiedot Gucci-sivuston UKK-sivulta ja ottaa yhteyttä Gucci-asiakasneuvojaan.

Mitä jos haluan palauttaa tai vaihtaa Gucci x Oura -sormukseni?

Voit vierailla jossakin valituista Gucci-myymälöistä ympäri maailman tai katsoa yhteystiedot Gucci-sivuston UKK-sivulta ja ottaa yhteyttä Gucci-asiakasneuvojaan.

Onko Gucci x Oura -sormuksella takuu?

Kyllä, Gucci x Oura -sormukselle myönnetään takuu. Lisätietoja on Guccin sivustolla.

Voinko päivittää nykyisen Oura-sormukseni Gucci x Oura -sormukseksi?

Et voi palauttaa tai vaihtaa toisen tai kolmannen sukupolven sormusta Gucci x Oura -sormukseen. Gucci x Oura -sormuksen voi ostaa vain suoraan Guccin myymälöistä tai Guccin sivustolta. Jos haluat korvata nykyisen Oura-sormuksesi uudella Gucci x Oura -sormuksella, sinun on varmuuskopioitava tietosi, palautettava vanhaan sormukseesi tehdasasetukset ja yhdistettävä uusi Gucci x Oura -sormus olemassa olevaan Oura-tiliisi. Katso ohjeet uuden sormuksen käyttöönottoon täältä.

Gucci x Oura -sormus sisältää elinikäisen jäsenyyden. Tieto jäsenyydestä näkyy Oura-sovelluksesi asetuksissa, kun olet yhdistänyt sormuksen. Elinikäinen jäsenyys pysyy voimassa niin kauan kuin sinulla on sama aktiivinen Oura-tili.

Voinko käyttää kolmannen sukupolven sormusta ja Gucci x Oura -sormusta samaan aikaan?

Voit yhdistää Oura-tiliisi kerrallaan vain yhden sormuksen. Jos sinulla on jo toisen tai kolmannen sukupolven sormus ja haluat siirtyä käyttämään Gucci x Oura -sormusta, sinun on poistettava vanha sormuksesi Oura-sovelluksesta, jotta voit yhdistää siihen Gucci x Oura -sormuksen. Jos kuitenkin varmuuskopioit vanhan sormuksesi tiedot, kaikki tietosi säilyvät tallessa. Katso tästä artikkelista lisätietoja siitä, miten voit siirtää tietosi uuteen laitteeseen.