Oura API V2 -päivitysopas

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit päivittää Oura API V1 -integraatiosi toimimaan Oura API V2:n kanssa. Oura säilyttää Oura API V1:n toiminnassa vähintään vuoden 2023 alkuun asti. Suosittelemme päivittämään integraation vuoden 2022 aikana.

Tietojen käyttö

Olemassa olevat käyttöoikeustunnukset

Oura API V1:n olemassa olevia käyttöoikeustunnuksia voi käyttää myös Oura API V2:n kanssa henkilötietojen ja päivittäisten aktiivisuus-, valmius-, uni- ja nukkumaanmenoaikatietojen noutamiseen. Oura API V1:n käyttöoikeustunnuksilla ei ole kuitenkaan pääsyä Oura API V2:n kautta tarjottaviin uusiin tietotyyppeihin, joita ovat esimerkiksi päiväaikainen syke, treenisyke, treenit, tunnisteet ja harjoitukset, eikä muihin tulevaisuudessa julkaistaviin tietotyyppeihin. Jos haluat pääsyn Oura API V2:n uusiin tietotyyppeihin, luo uudet henkilökohtaiset käyttöoikeustunnukset tai pyydä käyttäjiä sallimaan uudet tietoalueet OAuth-valtuutuskulun kautta.

Uudet tietoalueet

Uusia tietoalueita ovat syke, treenit, tunnisteet ja harjoitukset. Voit pyytää käyttäjiä sallimaan näiden alueiden käytön Oura-käyttäjän valtuutusprosessin aikana. Lisätietoja on dokumentaatiossa.

Käyttöoikeustunnus kyselyparametrina

Parantaaksemme Oura APIn tietoturvaa olemme poistaneet mahdollisuuden käyttää käyttöoikeustunnuksia kyselyparametrina Oura API V2:ssa. Käyttöoikeustunnukset on sisällytettävä valtuutuspyynnön otsikkoon. Lisätietoja on Oura API V2 -dokumentaation valtuutusosiossa.

Virhekoodi 426

Saatat saada virhekoodin 426, kun käytät Oura API V2:ta. Tämä virhe johtuu siitä, että Oura-käyttäjän Oura-mobiilisovelluksen versio ei täytä minimiversiovaatimusta pyydetyn tietotyypin jakamiselle. Oura-käyttäjän on päivitettävä Oura-mobiilisovelluksensa, jotta Oura API V2 voi käyttää pyydettyä tietotyyppiä. Odotamme 426-vastausten vähentyvän ja lopulta loppuvan kokonaan, kun saamme päivitettyä taustajärjestelmän kokonaisuudessaan.

URL-polut

URL-polun muoto on muuttunut seuraavasti:

V1: GET  /v1/<data-type>

V2: GET  /v2/usercollection/<data-type>

Tietomallit

Seuraaviin taulukoihin on koottu tietomallien muutokset Oura API V1:n ja V2:n välillä. Taulukon värien merkitys on seuraava:

Vihreä: ei muutoksia V1:stä V2:een

Keltainen: muutunut V1:stä V2:een

Punainen: poistettu siirtymässä V1:stä V2:een

Sininen: uusi tietokenttä

Henkilötiedot

Päivittäinen aktiivisuus

Päivittäinen aktiivisuus (jatkuu)

Päivittäinen aktiivisuus (jatkuu)

Päivittäinen valmius

Tulossa pian.

Päivittäinen uni

Tulossa pian.

Nukkumaanmenoaika

Tulossa pian.

Onko sinulla kysyttävää?

Voit lähettää kysymyksiä tai parannusehdotuksia osoitteeseen api-suppport@ouraring.com.