Oura-sormuksen käyttöönotto

Seuraavien ohjeiden avulla voit ottaa käyttöön uuden sormuksen tai vaihtosormuksen (jos vaihdat toiseen malliin tai saat uuden sormuksen takuuvaihtona), siirtää Oura-tiedot uuteen puhelimeen tai laitteeseen tai siirtää vanhan sormuksen uudelle käyttäjälle.

Useimmissa näistä tilanteista tarvitset vakaan internet-yhteyden ja Oura-laturin.

Uuden sormuksen käyttöönotto
Vaihtosormuksen käyttöönotto
Tietojen siirtäminen uuteen laitteeseen
Sormuksen siirtäminen uudelle käyttäjälle
Vianmääritys
Lisätietoja

Uuden sormuksen käyttöönotto

Jos otat uuden sormuksen käyttöön ensimmäistä kertaa:

1. Lataa Oura-sovellus App Storesta (iOS) tai Google Playsta (Android).
  2. Pura sormus ja laturi pakkauksestaan.
  3. Liitä laturi USB-virtalähteeseen, kuten kannettavaan tietokoneeseen tai erilliseen virtalähteeseen.
    • Huomautus: Laturin USB-virtajohdon kanssa tulee käyttää IEC 62368-1 -standardin mukaista ulkoista 5 V:n tasavirtalähdettä. Laitteen käytettävissä oleva teho ei saa ylittää 15 wattia kolmen sekunnin kuluttua mitattuna.
  4. Aseta sormus laturiin. Jos käytät kolmannen sukupolven laturia, merkkivalo vilkkuu sinisenä merkiksi siitä, että sormus on valmis yhdistettäväksi.
  5. Yhdistä sormus puhelimeesi tai muuhun laitteeseen.
    • Varmista, että laitteessasi on Bluetooth käytössä.
  6. Seuraa sovelluksen ohjeita ja luo itsellesi Oura-tili.

Sinun on nukuttava vähintään yksi yö Oura-sormus sormessasi, ennen kuin voit saada Uni- ja Valmius-tuloksen seuraavana aamuna. Aktiivisuus-tiedot, päiväaikainen syke (sisältäen reaaliaikaisen sykkeen ja palauttavan ajan) sekä Sisällöt-välilehti ovat sen sijaan heti käytettävissäsi.

Oura määrittää henkilökohtaiset vertailuarvosi seuraavien viikkojen aikana kerättyjen tietojen perusteella, ja näitä tietoja käytetään jatkossa yksilöllisten ohjeiden ja viestien tarjoamiseen. Myös kuukautisten ennakointi, palauttava aika ja vastaavat ominaisuudet tarvitsevat tietoja n. 30–60 peräkkäiseltä päivältä, ennen kuin ne toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaihtosormuksen käyttöönotto

Seuraa näitä ohjeita, jos olet ostanut uuden sormuksen vanhan sormuksesi tilalle tai saanut sellaisen takuuvaihtona.

Nollaa vanha sormus

Huomautus: Jos vanha sormuksesi on kadonnut tai ei toimi, voit ohittaa nämä nollausohjeet ja hypätä suoraan kohtaan Ota uusi sormus käyttöön.

1. Varmista, että sinulla on vakaa internetyhteys.
  2. Aseta vanha sormuksesi laturiin ja lataa se vähintään 50 prosenttiin.
    • Voit tarkistaa akun varaustason napauttamalla Koti Icon_Home.png -näkymän oikeassa yläkulmassa pyörivää sormuskuvaketta Icon_Ring_Battery.png.
  3. Varmuuskopioi Oura-tietosi napauttamalla Koti Icon_Home.png -välilehden vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta Icon_Bars_Menu.png > valitse Asetukset Icon_Settings.png > valitse Varmuuskopioi kaikki tiedot.
  4. Palaa Koti Icon_Home.png -välilehdelle ja valitse oikean yläkulman sormuskuvake Icon_Ring_Battery.png .
  5. Pyyhkäise vasemmalle.
  6. Vieritä alaspäin Työkalut-osioon > valitse Vaihda uuteen sormukseen.
  7. Valitse Aloita käyttöönotto > Palauta vanha sormus tehdasasetuksiin.
  8. Jätä vanha sormuksesi laturiin, kunnes tehdasasetukset on palautettu.
  9. Kun tehdasasetukset on palautettu, avaa puhelimesi Bluetooth-asetukset ja poista sormuksesi ("oura_A038xxx") yhdistettyjen laitteiden luettelosta.
    • Jos aiot pitää vanhan sormuksesi mutta et käyttää sitä hetkeen, sulje Oura-sovellus ja odot 60 sekuntia, ennen kuin otat sormuksen pois laturista. Sormus siirtyy tällöin virransäästötilaan, jolloin sen akku säilyy paremmassa kunnossa.
  10. Ota vanha sormuksesi pois laturista.

Ota uusi sormus käyttöön

1. Aseta uusi sormus laturiin.
    • Jos ohitit tehdasasetusten palauttamisen:
    • Valitse Koti Icon_Home.png -välilehden oikeassa yläkulmassa oleva valikkokuvake Icon_Ring_Battery.png.
    • Pyyhkäise vasemmalle.
    • Vieritä alas Työkalut-osioon > valitse Vaihda uuteen sormukseen.
    • Valitse Aloita käyttöönotto > Ohita > Vaihda uuteen sormukseen.
  2. Valitse Yhdistä ja seuraa ohjeita, niin uusi sormuksesi yhdistetään Bluetooth-yhteydellä ja synkronoidaan tiliisi.

Sormuksen käyttöönotto uudessa puhelimessa tai tabletissa

Näin siirrät sormuksesi tiedot ja Oura-tilisi uuteen puhelimeen, tablettiin tai muuhun tuettuun laitteeseen:

1. Varmista, että sinulla on vakaa internetyhteys.
  2. Varmuuskopioi sormuksesi tiedot napauttamalla sovelluksen Koti Icon_Home.png -välilehden vasemman yläkulman valikkokuvaketta Icon_Bars_Menu.png > valitse Asetukset Icon_Settings.png > valitse Varmuuskopioi kaikki tiedot.
  3. Palauta sormukseen tehdasasetukset valitsemalla sormuskuvake Icon_Ring_Battery.png Koti Icon_Home.png -välilehden oikeasta yläkulmasta > pyyhkäise vasemmalle > vieritä alaspäin Työkalut-osioon > valitse Palauta tehdasasetukset.
  4. Sulje Oura-sovellus (myös laitteen taustalta) ja poista se vanhasta laitteestasi.
  5. Avaa laitteesi Bluetooth-asetukset ja poista sormus ("oura_A038xxx") yhdistettyjen laitteiden luettelosta.
  6. Aseta sormus laturiin, joka on yhdistetty virtalähteeseen.
  7. Asenna Oura-sovellus uuteen puhelimeesi.
  8. Seuraa sovelluksen ohjeita, kirjaudu sisään tiliisi ja yhdistä sormuksesi.

Jos vanha sormuksesi katoaa tai tulee muuten käyttökelvottomaksi, se siirtyy rajoitettuun tilaan, kun se yritetään yhdistää uuteen laitteeseen. Tällaisessa tapauksessa Oura-sovellus kehottaa palauttamaan sormukseen tehdasasetukset, mikä poistaa rajoitetun tilan käytöstä. Sormukseen edellisen synkronoinnin jälkeen tallennetut tiedot poistetaan, mutta aiemmat tiedot säilyvät edelleen tallessa.

Sormuksen siirtäminen uudelle käyttäjälle

Jos aiot lahjoittaa vanhan sormuksesi eteenpäin:

1. Varmuuskopioi Oura-sormuksesi tiedot napauttamalla Koti Icon_Home.png -välilehden vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta Icon_Bars_Menu.png > valitse Asetukset Icon_Settings.png > valitse Varmuuskopioi kaikki tiedot.
  2. Palauta sormukseesi tehdasasetukset valitsemalla Koti Icon_Home.png -välilehden oikeassa yläkulmassa oleva valikkokuvake Icon_Ring_Battery.png > pyyhkäise vasemmalle > vieritä alaspäin Työkalut-osioon > valitse Palauta tehdasasetukset.
  3. Avaa laitteesi Bluetooth-asetukset ja poista sormus ("oura_A038xxx") yhdistettyjen laitteiden luettelosta.

Sormuksen voi nyt liittää uuteen laitteeseen. Huomaa, että Oura-jäsenyyttä ei voi siirtää tilien välillä, joten uuden käyttäjän on tilattava oma jäsenyys, kun hän ottaa sormuksen käyttöön. Kaikki uudet jäsenet saavat kuitenkin kuuden kuukauden maksuttoman kokeilujakson.

Vianmääritys

Perusvaiheet

1. Poista Oura-sovellus ja asenna se uudelleen.
  2. Käynnistä laitteesi uudelleen.
  3. Palauta sormukseesi tehdasasetukset.

”Jotain meni pieleen” -virhe

Jos olet hankkinut uuden iPhonen ja yrität yhdistää sormuksen uudempaan iOS-laitteseen, voit saada ”Jotain meni pieleen” -virheviestin. Jos näin käy:

1. Varmista, että Oura-sormuksesi ei ole enää Bluetooth-yhteydessä vanhaan laitteeseesi ja että sovellus on poistettu vanhasta laitteestasi.
  2. Poista Oura-sovellus uudesta laitteestasi ja asenna se sitten uudelleen.

Käyttöjärjestelmän vaihtaminen

Jos vaihdat Android-järjestelmästä iOS-järjestelmään tai iOS-järjestelmästä Android-järjestelmään, et voi katsella aiempia Oura-tietojasi uudella laitteella. Tiedot ovat kuitenkin edelleen saatavilla Oura on the webissä.

Etkö näe sormustasi?

Jos sekä uusi että vanha sormus ovat yhteydessä laitteeseesi eikä sovellus näytä uusimman sukupolven sormusta, valitse Tämä ei ole sormukseni. Tämän jälkeen voit valita oikean vaihtoehdon yhdistetyistä sormuksista.

Vianmääritys

Jos et saa yhdistettyä uutta sormustasi, katso ohjeita laitteesi käyttöjärjestelmää koskevasta ohjeartikkelista:

Jos laiteohjelmiston päivityksessä on ongelma, katso vinkkejä ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivitysten ohjeartikkelista. Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota yhteyttä tiimiimme.

Sormuksen mallin selvittäminen

Jos olet ostanut uuden sormuksen, joka on tismalleen samanlainen kuin vanha sormuksesi, näin saat selville kumpi on kumpi:

1. Aseta toinen sormuksista laturiin.
  2. Napauta Koti Icon_Home.png -välilehden oikeassa yläkulmanssa olevaa sormuskuvaketta Icon_Ring_Battery.png ja pyyhkäise vasemmalle.
  3. Näet sormuksen laitesukupolven Malli ja koko -kohdasta.

Lisätietoja

Oura-sovelluksen käyttöönotto

Oura-tilin luominen ja hallinnointi

Kolmannen sukupolven laturin käyttäminen

Virransäästötila

Ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivitykset