Kolmannen sukupolven sormuksen käyttöönotto

Jos olet hiljattain vaihtanut toisen laitesukupolven Oura-sormuksen kolmannen sukupolven sormukseen, tästä artikkelista saat ohjeita uuden sormuksen käyttöönottoon ja Oura-tietojesi siirtämiseen.

Yleiskatsaus kolmannen sukupolven sormuksen ominaisuuksiin on tässä laitesukupolvien eroja käsittelevässä artikkelissa. Suosittelemme tutustumaan myös tähän artikkeliin Oura-sormuksesta huolehtimisesta, kun otat uuden sormuksesi käyttöön.

Lisätietoja kolmannen sukupolven sormukseen liittyvästä Oura-jäsenyydestä on usein kysytyissä kysymyksissä.

Kolmannen sukupolven sormuksen käyttöönotto
Mitä tehdä vanhalla sormuksella
Ratkaisuja käyttöönotto-ongelmiin

Muista, ettet voi käyttää kahta Oura-sormusta samalla laitteella etkä myöskään samalla Oura-tilillä. Jos haluat käyttää kahta Oura-sormusta yhtä aikaa, tarvitset kaksi eri laitetta ja kaksi erillistä Oura-tiliä.

Jos olet ostanut tismalleen samanlaisen sormuksen kuin aiemmin ja tarvitset apua sormusten erottamiseen toisistaan, seuraa näitä ohjeita:

1. Aseta toinen sormuksista laturiin.
  2. Napauta akkukuvaketta Koti Icon_Home.png -välilehden oikeassa yläkulmassa ja pyyhkäise vasemmalle.
  3. Sormuksen laitesukupolvi on kerrottu Malli ja koko -kohdan alla.

Kolmannen sukupolven sormuksen käyttöönotto

Palauta vanhaan sormukseen tehdasasetukset

1. Varmista, että sinulla on vakaa internetyhteys.
  2. Varmuuskopioi kaikki vanhan sormuksesi Oura-tiedot:
    Avaa valikko Icon_Bars.png Koti Icon_Home.png -välilehden vasemmasta yläkulmasta.
    Valitse Asetukset Icon_Settings.png.
    Valitse Varmuuskopioi kaikki tiedot.
  3. Aseta vanha sormuksesi laturiin ja varmista, että se alkaa ladata.
  4. Avaa Oura-sovellus ja napauta pyörivää sormusta Icon_Ring_Battery.png Koti Icon_Home.png -välilehden oikeassa yläkulmassa.
  5. Pyyhkäise vasemmalle.
  6. Vieritä alaspäin Työkalut-kohtaan ja valitse Vaihda uuteen sormukseen.

7. Valitse sopiva vaihtoehto:

Jos aiot lahjoittaa sormuksen jollekulle toiselle tai hävittää sen muuten, valitse Palauta tehdasasetukset.
    Jos aiot säilyttää vanhan sormuksesi mutta et käyttää sitä hetkeen, aseta se virransäästötilaan seuraamalla tämän artikkelin ohjeita.
    Jos vanha sormuksesi on kadonnut tai ei enää toimi, voit ohittaa tehdasasetusten palauttamisen ja valita suoraan Vaihda uuteen sormukseen.
  8. Kun olet palauttanut tehdasasetukset tai asettanut sormuksen virransäästötilaan, ota vanha sormuksesi pois laturista.
  9. Poista vanha sormus laitteesi Bluetooth-asetuksista.

Ota uusi sormus käyttöön

1. Aseta uusi sormuksesi laturiin.
  2. Valitse Ota sormus käyttöön ja yhdistä uusi sormus sovellukseen.

Jos käytät kolmannen sukupolven laturia, merkkivalo vilkkuu sinisenä, kun sormus on valmis yhdistettäväksi.
    Lue lisää kolmannen sukupolven laturin käyttämisestä.
  3. Jos laitteesi havaitsee eri sormuksen kuin mitä yrität ottaa käyttöön, valitse Tämä ei ole sormukseni. Valitse sitten oikea sormus yhdistettyjen sormusten luettelosta.

4. Kun sovellus on havainnut uuden sormuksesi, valitse laitteessasi kahdesti Yhdistä.
  5. Lataa uutta sormusta, kunnes siinä on vähintään 50 % akkua.
    Voit tarkistaa akun varauksen napauttamalla pyörivää sormusta Icon_Ring_Battery.png Koti Icon_Home.png -välilehden oikeassa yläkulmassa.
  6. Seuraa sovelluksen ohjeita ja päivitä sormuksen laiteohjelmisto.
    Pidä laitteesi sormuksen lähellä, kunnes laiteohjelmiston päivitys on valmis.
  7. Kun laiteohjelmisto on päivitetty, valitse Aloita, niin kaikki aiemmat Oura-tietosi synkronoidaan uuteen sormukseesi.

Mitä tehdä vanhalla sormuksella

Kun olet palauttanut vanhaan sormukseesi tehdasasetukset, voit antaa sen ystävälle tai perheenjäsenelle, jos se on yhä käyttökelpoinen. Ohjeita Oura-sormuksen siirtämiseen uudelle käyttäjälle on tässä artikkelissa. Jos et lahjoita aiempaa Oura-sormustasi eteenpäin, pyydämme kierrättämään sen kestävällä tavalla.

Ratkaisuja käyttöönotto-ongelmiin

Jos sinulla on ongelmia uuden sormuksen yhdistämisessä, katso seuraavat artikkelit laitteesi mukaan:

Vinkkejä yhteysongelmiin (iOS)
Vinkkejä yhteysongelmiin (Android)

Jos sinulla on ongelmia laiteohjelmiston päivittämisessä, tässä vianetsintäartikkelissa on vinkkejä ongelmatilanteisiin. Jos et vinkkien avullakaan pysty päivittämään laiteohjelmistoa, voit ottaa yhteyttä tiimiimme täällä.