Kolmannen sukupolven laturin käyttäminen

Uusi kolmannen sukupolven laturi

Voit ostaa ylimääräisiä latureita suoraan verkkosivustoltamme.

Jokaisen Oura-sormuksen mukana toimitetaan laturi, joka muodostuu lataustelakasta ja USB-C-kaapelista. Laturi on liitettävä erilliseen virtalähteeseen (esim. tietokoneeseen tai verkkovirtalähteeseen). Laturin USB-virtajohdon kanssa tulee käyttää IEC 62368-1 -standardin mukaista ulkoista 5 V:n tasavirtalähdettä. Laitteen käytettävissä oleva teho ei saa ylittää 15 wattia kolmen sekunnin kuluttua mitattuna.

Toisen ja kolmannen sukupolven laturit ovat yhteensopivia sekä toisen että kolmannen sukupolven sormusten kanssa. Kolmannen sukupolven laturissa on kuitenkin uusi monivärinen RGB-ledimerkkivalo, joka ilmoittaa latauksen tilan. Huomaa, että värit eivät ole käytössä, jos lataat toisen sukupolven sormusta kolmannen sukupolven laturilla.

Merkkivalon värien merkitys

Kaikki Oura-sormusten laturit ovat kokosidonnaisia, ja ne on tarkoitettu käytettäväksi samaan aikaan toimitetun sormuksen kanssa. Laturin koko on merkitty sen pohjaan. Oura-sormuksen koon voi tarkistaa sen sisäpinnalta QR-koodin vierestä tai Oura-sovelluksesta: Napauta Koti Icon_Ring_Battery.png -välilehden oikeassa yläkulmassa olevaa akun kuvaketta Icon_Home.png ja pyyhkäise vasemmalle. Sormuksen koko on ilmoitettu Malli ja koko -kohdassa sormuksen kuvan alla.

Sormuksen lataaminen

Oura-sormuksen lataaminen voi kestää 20–80 minuuttia akun varaustasosta riippuen. Voit tarkistaa akun varaustason napauttamalla akkukuvaketta Icon_Ring_Battery.png Koti Icon_Home.png -välilehden oikeassa yläkulmassa.

Näin lataat sormuksen:

1. Liitä USB-kaapelin toinen pää lataustelakkaan ja toinen pää virtalähteeseen, kuten tietokoneeseen tai verkkovirtalähteeseen.
  2. Aseta sormus lataustelakkaan. Merkkivalo vilkkuu valkoisena, kun sormus latautuu.
  3. Kun merkkivalo muuttuu vihreäksi, sormus on ladattu täyteen. Saat Oura-sovelluksesta push-ilmoituksen, kun akku on täysi. Push-ilmoitus näytetään vain, jos Oura-sovellus on käynnissä laitteen taustalla (eli sovellusta ei ole erikseen lopetettu taustalta). Sama pätee akun alhaisen varaustason ilmoituksiin

Kun otat sormuksen käyttöön ensimmäisen kerran, laturin merkkivalo vilkkuu sinisenä sen merkiksi, ettet ole vielä muodostanut Bluetooth-yhteyttä sormuksen, Oura-sovelluksen ja laitteesi välille. Näin voi käydä kahdessa tilanteessa:

1. kun olet ottamassa sormusta käyttöön ensimmäisen kerran
  2. kun olet palauttanut sormukseen tehdasasetukset etkä ole yhdistänyt sitä sen jälkeen laitteeseen.

Kun olet muodostanut sormuksen ja laitteen välille Bluetooth-pariliitoksen ja Oura-sovellus on luonut yhteyden sormukseen, sininen valo lakkaa vilkkumasta ja muuttuu valkoiseksi.

Jos merkkivalo ei syty, varmista, että laturin kaapeli on kunnolla kiinni. Tarkista myös, että sormus on oikeassa asennossa ja että sormus ja telakka koskettavat hyvin toisiaan. Jos ongelma ei ratkea, katso lisäohjeita laturin vianmääritysoppaasta.

Jos merkkivalo muuttuu punaiseksisormuksessa voi olla vika. Jos valo vilkkuu punaisena, kun sormus on laturissa, toimi näin:

1. Ota sormus pois laturista ja aseta se sitten siihen takaisin. Toista tämä muutaman kerran ja kokeile, pystytkö muodostamaan toimivan latausyhteyden (eli alkaako valo vilkkua valkoisena).
  2. Varmista, että sormukseen on asennettu uusin laiteohjelmisto. Oura-sovelluksen Koti-välilehden yläosaan ilmestyy viesti, jos laiteohjelmistopäivitys on saatavilla.
  3. Kokeile palauttaa Oura-sormukseen tehdasasetukset. Katso ohjeet tästä artikkelista.

Jos valo vilkkuu edelleen punaisena kokeiltuasi yllä olevia keinoja, sormuksessasi voi olla jokin vika. Ota tällöin yhteyttä tiimiimme täällä ja kerro, mitkä vianmäärityksen vaiheet olet jo suorittanut.

Uuden laturin ostaminen

Tähän artikkeliin on koottu tietoa sormuksen lataamisesta sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.