Tutustu 3. sukupolveen

Oura-sormuksen kolmas laitesukupolvi on täällä! Päivitetyt algoritmit, 15 edistynyttä anturia ja uudet ohjelmisto-ominaisuudet varmistavat, että uusi Oura-sormus tukee terveyttäsi entistä paremmin ja yksilöllisemmin.

Laitteiston uudistukset
Ohjelmisto-ominaisuudet
Oura-jäsenyys

Laitteisto

Kolmannen sukupolven sormuksesta on saatavana vain puhdaslinjainen ja minimalistinen Heritage-malli, joka on ollut käyttäjiemme suosikki.

Ledivalot

Kolmannen sukupolven sormuksessa on infrapunaledien lisäksi vihreät ja punaiset ledit. Uusien ledien ansiosta sormus voi mitata päiväaikaista sykettä ja treenisykettä.

Lämpötila-anturit

Kolmannen sukupolven sormuksessa on ihon lämpötilaerojen mittaamista varten useita negatiivisen lämpötilakertoimen (NTC) antureita sekä edistynyt kalibroitu anturi.

Sormentunnistusanturi

Kolmannen sukupolven sormuksessa on uusi infrapuna-anturi, joka auttaa Ouran algoritmia havaitsemaan ja kompensoimaan sormuksen asennon vaikutukset mittaustuloksiin.

Akku ja laturi

Uuden laturin monivärinen merkkivalo antaa aiempaa monipuolisempaa tietoa latauksen tilasta.

Ohjelmisto

Kolmannen sukupolven Oura-sormus sisältää samat ominaisuudet ja tiedot, jotka tekivät toisen sukupolven sormuksesta alan johtavan laitteen. Näitä ovat esimerkiksi päiväunien tunnistaminen, sosiaalinen jakotoiminto sekä Uni-, Valmius- ja Aktiivisuus-lukemat. Vanhojen ominaisuuksien lisäksi kolmannen sukupolven sormus sisältää useita parannuksia ja innovaatioita.

Syke

Seuraa sykettäsi hyödyntäen uutta päiväaikaista sykettä, reaaliaikaisia mittauksia ja treenisykettä (tulossa vuonna 2022).

Lämpötila

Kolmannen sukupolven sormuksessa on useita NTC-antureita, jotka mahdollistavat esimerkiksi kuukautisten ennakoinnin ja sairauksien havaitsemisen entistä paremmin.

Hengitys

Vuonna 2022 julkaistava happisaturaation (SpO2) mittaus mahdollistaa veren happitasojen seuraamisen yön aikana.

Unen vaiheet

Edistynyt univaihealgoritmi tulossa vuonna 2022. Lue lisää Ouran univaihetutkimuksen tuloksista englanniksi täältä.

Naisten terveys

Ennakoi kuukautisesi jopa 30 päivää etukäteen kehon lämpötilamittausten perusteella.

Mediasisältö

Kolmannen sukupolven Sisällöt-välilehti kokoaa yhteen kasvavan valikoiman äänimaisemia, ohjattuja meditaatioita, hengitysharjoituksia, opetussisältöä ja muuta vastaavaa sisältöä.

Aktiviteettien tunnistus

Molemmat sormukset sisältävät automaattisen aktiviteettien tunnistuksen (AAD), mutta kolmannen sukupolven sormus parantaa toimintoa tallentamalla treeneistä sijaintiin perustuvia tietoja.

Oura-jäsenyys

Kolmannen sukupolven sormuksen julkaisun myötä Oura otti käyttöön kuukausimaksullisen jäsenyyden. Ilman jäsenyyttä kolmannen sukupolven sormuksen käyttäjät näkevät vain kuluvan päivän uni-, valmius- ja aktiivisuuslukeman eivätkä viestejä tai lisäominaisuuksia. Lisätietoja Oura-jäsenyydestä on usein kysytyissä kysymyksissä.

Toisen sukupolven sormuksen käyttäjät

Oura jatkaa toisen sukupolven sormuksen tukemista tavanomaisilla ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivityksillä. Kaikki aiemmat ominaisuudet säilyvät ennallaan lukuun ottamatta ohjattuja meditointiharjoituksia. Jatkossa vain ohjaamattomat harjoitukset ovat saatavilla toisen sukupolven sormuksen käyttäjille.

Koska toinen ja kolmas laitesukupolvi eroavat tekniikaltaan merkittävästi toisistaan, uudet ominaisuudet julkaistaan vain kolmannen sukupolven sormuksille.