Oura-sormuksesta huolehtiminen: vinkkejä ja parhaat käytännöt

Tässä artikkelissa kerromme, miten Oura-sormuksesta kannattaa pitää huolta, jotta se kestäisi mahdollisimman pitkään ja toimisi ihanteellisella tavalla. Artikkeli on jaettu kolmeen osioon: 1. Huolenpito, 2. Akku ja lataaminen sekä 3. Yhdistäminen ja päivitykset

Huolenpito Icon_Moment_Onboarding_3__1_.png

Icon_Checkmark_Large__3_.png Puhdista anturit Icon_Soundscape_Rainfall.png

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Suosittelemme puhdistamaan Oura-sormuksen sisäpinnalla olevat infrapuna-LED-anturit (kolme pientä kohoumaa) kerran viikossa. Voit puhdistaa anturit pyyhkimällä ne T-paidan helmaan tai liinalla. Vaihtoehtoisesti voit myös huuhdella sormuksen pienellä määrällä mietoa astianpesuainetta ja vettä. Näin sormukseen ei jää pölyä tai likaa, joka saattaisi häiritä sormuksen anturien ja sormesi kämmenpuolen valtimoiden välistä signaalia.

Icon_Checkmark_Large__3_.png Vältä pitkäaikaista altistumista äärimmäisille lämpötiloille Icon_Temperature__2_.png

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Oura-sormuksen alin käyttölämpötila on –10 °C (14 °F) ja ylin 54 °C (129 °F). Sormusta on turvallista käyttää porealtaassa, saunassa, kylmävesialtaassa tai kylmähoitolaitteessa. Pitkäaikainen altistuminen äärimmäisille lämpötiloille (> 0 °C / 32 °F tai < 35 °C / 95 °F) saattaa vahingoittaa sormuksen akkua.

Icon_Plus__1_.png Vinkkejä naarmuuntumisen välttämiseksi Icon_Diamond__1_.png

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Pidä Oura-sormusta ei-hallitsevassa kädessäsi vähentääksesi sormuksen osumista pintoihin ja esineisiin, joita työnnät, vedät tai pitelet arjen eri tilanteissa.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Vältä muiden sormusten pitämistä samassa sormessa Oura-sormuksen kanssa tai viereisissä sormissa. Muut sormukset voivat naarmuttaa Oura-sormusta hankautuessaan sitä vasten.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Oura-sormus kannattaa ottaa pois tilanteissa, joissa sormukseen kohdistuu kitkaa (esim. painonnosto), tai käsitellessäsi metalli-, keramiikka- tai kiviesineitä (esim. patoja, kattiloita tai pannuja).

Akku ja lataaminenIcon_Ring_Battery_Charging__2_.png

Icon_Checkmark_Large__3_.png Ihanteellinen akun varaustaso Icon_Ring_Battery.png

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.pngKannattaa pyrkiä pitämään akun varaustaso 30–80 prosentissa. Se onnistuu parhaiten pitämällä laturia tarvittaessa käden ulottuvilla ja ottamalla tavaksi ladata sormusta hieman joka päivä. Sormusta kannattaa ladata silloin, kun otat sen muutenkin hetkeksi pois sormestasi käytännön syistä tai suojataksesi sitä naarmuuntumiselta, kuten pestessäsi astioita, työskennellessäsi tietokoneella, käydessäsi suihkussa tai laittaessasi ruokaa.

Icon_Tip__1_.png Huomioithan, että kaikki ladattavat akut ovat kuluvaa käyttötavaraa ja niiden elinkaari on rajallinen, joten niiden suorituskyky heikkenee ajan myötä. Akun varaustason pitäminen edellä mainitun vaihteluvälin sisällä hidastaa akun suorituskyvyn heikkenemistä ajan kuluessa kaikkein parhaiten.

Icon_Checkmark_Large__3_.png Vältä ali- 793B213A-8058-4444-8EF2-0779F469BECF_4_5005_c.jpeg ja ylilataamista Icon_Chevron_Up_Circle__1_.png

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Pyri välttämään sitä, että akun varaus laskisi 0 prosenttiin. Tilanteen välttämiseksi suosittelemme ottamaan käyttöön alhaisen varaustason ilmoitukset. Lue tästä artikkelista, kuinka saat otettua ilmoitukset käyttöön.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Jos aiot pitää taukoa sormuksen käyttämisestä, suosittelemme asettamaan sormuksen virransäästötilaan. Tässä artikkelissa annamme tarkat ohjeet virransäästötilan kytkemiseen.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Vältä sormuksen jättämistä laturiin yli viikoksi.

Icon_Plus__1_.png Virransäästövinkkejä Icon_Moment_Onboarding_1__1_.png

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Jos haluat akun kestävän yhdellä latauskerralla mahdollisimman pitkään, suosittelemme ottamaan käyttöön lentokonetilan, joka voi auttaa säästämään virtaa. Lue tästä artikkelista, kuinka saat otettua lentokonetilan käyttöön.

Yhdistäminen ja päivitykset Icon_Record_Workout__2_.png

Icon_Checkmark_Large__3_.png Yhdistä sormuksesi vain Icon_Activity_Time_Indicator.png laitteeseen kerrallaan

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Jos otat käyttöön uuden laitteen ja haluat siirtää Oura-sormuksesi tiedot turvallisesti, tutustu tämän artikkelin ohjeisiin.

Icon_Checkmark_Large__3_.png Päivitä Oura Icon_Oura_Symbol_Boxed.png -sovelluksen ohjelmisto ja sormuksen Icon_Ring_Outline_Gen2_Balance__1_.png laiteohjelmisto, kun uusi päivitys on saatavilla

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Saat ilmoituksen Oura-sovelluksen Koti Icon_Home.png -välilehdelle, kun sovelluksen ohjelmistosta ja sormuksen laiteohjelmistosta on julkaistu uusi versio. Suosittelemme päivittämään ohjelmistot uusimpiin versioihin, jotta sormus ja sovellus toimivat parhaalla mahdollisella tavalla ja saat Ouran käytöstä kaiken irti.