Kerro kaverille -kampanja

Kerro kaverille -ohjelmamme kautta voit suositella Ouraa enintään kolmelle ystävällesi tai perheenjäsenellesi ja jakaa heille alennuslinkin suoraan Oura-sovelluksesta.

Huomaa, että Kerro kaverille -alennuslinkkejä voivat jakaa vain Ouran asiakkaat, jotka ostivat Oura-sormuksen ja aloittivat sen käytön ennen 1. marraskuuta 2020.

Saat omat alennuslinkkisi valitsemalla kotinäkymän Icon_Home.png vasemmassa yläkulmassa Icon_Bars.png > Kerro kaverille Icon_Tell_A_Friend.png

Voit lähettää alennuslinkkisi kolmella eri tavalla:

• Kopioi linkki ja lähetä se haluamallasi tavalla.

• Lähetä linkki tekstiviestillä.

• Lähetä linkki sähköpostilla.

Kerro kaverille -sivulta näet, kuinka monta linkkiä sinulla on vielä jäljellä. Linkit ovat yksilöllisiä, ja kunkin linkin voi käyttää vain henkilö, jolle olet jakanut sen.

Alennus on 50 €, ja sen voi käyttää Oura Black-, Silver- tai Stealth-sormukseen. Alennuslinkit ovat voimassa 31. tammikuuta 2021 asti. Vastaanottajien on siis käytettävä linkki ennen tuota päivää, jos he haluavat hyödyntää tarjouksen.