Kerro kaverille -kampanja

Kerro kaverille -ohjelmamme kautta voit suositella Ouraa enintään viidelle ystävällesi tai perheenjäsenellesi ja jakaa heille henkilökohtaisen alennuslinkin suoraan Oura-sovelluksesta. Alennus on 50 € Oura-sormuksesta, minkä lisäksi sormuksen ostaja saa Oura-jäsenyyden kuudeksi kuukaudeksi maksutta.

Kerro kaverille -ohjelmaan voivat osallistua vain käyttäjät, joilla on voimassa oleva Oura-jäsenyys.

Tarjoamme silloin tällöin yhteistyökumppaniemme kanssa alennuksia ja lahjoja, kun joku ostaa sormuksen alennuslinkilläsi.

Ra Optics -kampanja

Tarjoamme yhdessä Ra Opticsin kanssa sinulle mahdollisuuden saada sinistä valoa suodattavat lasit ilmaiseksi, kun kaverisi käyttää suosittelukoodisi. Kampanja on voimassa rajoitetun ajan, 2.8.–16.9.2022.

Lisätietoja on Ra Optics -sivulla.

Usein kysytyt kysymykset

Toimiiko uusi Kerro kaverille -ohjelma samalla tavalla kuin aiempi kampanja?

Kyseessä on sama Kerro kaverille -ohjelma, mutta yksityiskohdat voivat vaihdella ajoittain.

Miten jaan alennuslinkkini?

Saat alennuslinkkisi Koti Icon_Home.png -välilehden vasemman yläkulman valikosta Icon_Bars.png > Valitse Kerro Kaverille Icon_Tell_A_Friend.png > Valitse Jaa oma linkkisi

Sovelluksen Kerro kaverille -sivulta näet, kuinka monta alennuslinkkiä sinulla on vielä jäljellä. Huomaa, että alennuslinkkiäsi voi käyttää enintään viisi ihmistä, ja että Kerro kaverille -alennusta ei voi yhdistää muihin Ouran tarjoamiin alennuksiin tai tarjouksiin.

Miten saan Ra Optics -sinivalolasini?

Kun kaverisi ostaa Oura-sormuksen käyttäen 50 €:n alennuslinkkiäsi, saat sähköpostissa meiltä linkin, jonka kautta pääset tilaamaan lasisi. Lasit saapuvat parin viikon kuluessa tilauksesta. Huomaa kuitenkin, että tarkkaa toimituspäivää ei pystytä takaamaan.

Voinko valita eri silmälasimallin?

Et voi. Kampanja koskee vain Maxwell Sunset -laseja.

Mahtuvatko nämä lasit tavallisten silmälasieni päälle?

Sinivalolasien istuvuus riippuu omien silmälasiesi koosta, mutta Maxwell Sunset -malli on suunniteltu mahtumaan useimpien silmälasien päälle.

Jaoin Kerro kaverille -koodini ennen tätä kampanjaa. Voinko silti saada lasit?

Valitettavasti kampanja ei koske ennen 2.8.2022 lunastettuja koodeja. Voit kuitenkin kutsua lisää kavereita käyttämään jäljellä olevia koodejasi.

Kaverini käytti alennuskoodini, mutta minulle ei tullut sähköpostiviestiä. Voitteko lähettää viestin uudelleen?

Ota yhteyttä tukitiimiimme, niin he auttavat sinua asiassa.

Hukkasin koodin, jolla silmälasit tilataan. Voinko saada toisen koodin?

Ota yhteyttä tukitiimiimme, niin he auttavat sinua asiassa.

Asun Yhdysvaltojen ulkopuolella. Täytyykö minun maksaa laseista tuonti- tai tullimaksut?

Ei. Ra Optics vastaa kaikista toimituskuluista ja tulli- ja veromaksuista.

Mitä teen, jos silmälasini häviävät tai vahingoittuvat matkalla?

Mene Ra Opticsin tukisivulle ja napauta Oura-osiota tai valitse Your recent orders (viimeisimmät tilauksesi). Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa tätä kautta, voit lähettää sähköpostiviestin suoraan Ra Opticsille.

Käytin jo koodini aiemmin. Miksi minulla on niitä viisi lisää?

Olet saanut viisi uutta koodia tätä Ra Optics -kampanjaa varten.

Saanko lisää Kerro kaverille -koodeja, jos olen jo käyttänyt kaikki koodini?

Oura ei pysty antamaan lisää koodeja, kun kaikki viisi tämän kampanjan koodia on käytetty.