Ylimääräisen laturin ostaminen

Jokaisen Oura-sormuksen mukana toimitetaan lataustelakka ja virtajohto. Ylimääräisen laturin voi tarvittaessa ostaa täältä.

Huomaa, että myymme vain täysiä laturikokonaisuuksia, emme yksittäisiä johtoja tai lataustelakoita. Sormuksen mukana toimitettavan laturin tapaan tarvitset oman virtalähteen (esim. kannettavan tietokoneen), johon voit liittää laturin virtajohdon.

Jos haluat tilata useamman laturin, valitse sormuksesi koko, lisää ostoskoriin yksi laturi ja muuta sitten määrää käyttämällä ostoskorin pudotusvalikkoa.

Sormuksen koon selvittäminen

Muista tarkistaa Oura-sormuksesi koko ennen laturin ostamista, jotta tilaat varmasti oikeankokoisen laturin. Voit tarkistaa koon Oura-sormuksen sisältä pienen QR-koodin vierestä tai seuraavasti Oura-sovelluksesta: Napauta kotivälilehden Icon_Home.png oikeassa yläkulmassa akkukuvaketta Icon_Ring_Battery.png ja pyyhkäise vasemmalle. Koko näkyy Malli ja koko -kohdassa heti sormuksen kuvan alapuolella.