Japanin kielen käyttäminen

Oura-sovellus on nyt saatavana japaninkielisenä! Päivitä Oura-sovelluksesi uusimpaan versioon, jos haluat vaihtaa sovelluksen kieleksi japanin. Voit ladata uusimman version iOS App Storesta tai Google Play Storesta.

Oura-sovellus on saatavana myös suomen-, saksan- ja englanninkielisenä, ja aiomme lisätä uusia kieliä tulevaisuudessa.

Jos laitteesi ensisijaiseksi kieleksi on jo asetettu japani, Oura-sovelluksen kieleksi vaihtuu automaattisesti sama kieli kuin laitteessasi. Huomaa, että näin käy vain, jos olet iOS-käyttäjä ja käyttöjärjestelmäsi versio on vähintään 14.0. Jos laitteesi ensisijainen kieli on japani mutta käyttöjärjestelmän versio on vanhempi kuin 14.0, voit vaihtaa Oura-sovelluksen kieleksi japanin seuraamalla ohjeita tämän artikkelin osiossa "Oura-sovelluksen kielen vaihtaminen".

*Huomaa, että jos käytät Android-laitetta, et voi käyttää Ourassa laitteesi oletuskielestä poikkeavaa kieltä. Tämä on Android-käyttöjärjestelmän rajoitus.

Jos laitteesi oletuskieleksi ei ole asetettu japani ja haluaisit käyttää Oura-sovellusta japaniksi, seuraa ohjeita tämän artikkelin osiossa "Oura-sovelluksen kielen vaihtaminen".

Jos laitteesi oletuskieleksi on asetettu japani ja Oura-sovellus muuttui automaattisesti japaninkieliseksi päivittäessäsi sen, voit palauttaa Oura-sovelluksessa aiemmin käyttämäsi kielen seuraamalla ohjeita tämän artikkelin osiossa "Oura-sovelluksen kielen vaihtaminen".