Oura-sovelluksen kielivalinnan vaihtaminen

Oura-sovelluksen uusimmasta versiosta (3.4.0) eteenpäin sovelluksen oletuskieleksi voi asettaa jonkin seuraavista:

• englanti

• suomi

• saksa

Jos laitteesi käyttöjärjestelmän kieli on englanti, suomi tai saksa, Oura-sovellus käyttää automaattisesti samaa kieltä.

Oura-sovelluksen kielen vaihtaminen

1. Jos käytät iOS-laitetta ja haluaisit käyttää eri kieltä kuin käyttöjärjestelmässäsi, voit vaihtaa Oura-sovelluksen kielen seuraavasti:

1. Avaa laitteesi Asetukset.

2. Vieritä alaspäin, kunnes löydät sovelluksista Ouran.

3. Valitse Oura.

4. Valitse Ensisijainen kieli -kohdassa englanti, suomi tai saksa.

2. Jos sinulla on Android-laite, Oura-sovellusta ei voi käyttää käyttöjärjestelmän oletuskielestä poikkeavalla kielellä.

Jos laitteesi kieli on kuitenkin jokin muu kuin englanti, suomi tai saksa, voit valita Oura-sovelluksen kielen määrittämällä toissijaisen kielen laitteen asetuksissa. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Asetukset.

2. Valitse Yleinen hallinta.

3. Valitse Kieli ja syöttö.

4. Valitse Kieli.

5. Napauta oikean yläkulman Muokkaa-painiketta.

6. Siirrä haluamasi kieli (englanti, suomi tai saksa) ensimmäisen kielen perään toissijaiseksi kieleksi.

*Huomaa, että nämä vaiheet saattavat olla erilaiset eri Android-versioissa.