Oura-sovelluksen kielen vaihtaminen

Oura-sovellus on nyt saatavana englanniksi, japaniksi, suomeksi ja saksaksi. Tarkoituksenamme on myös lisätä uusia kieliä myöhemmin. Tässä artikkelissa on ohjeita Oura-sovelluksen kielen vaihtamiseen. Oura-sovelluksen oletuskieleksi voi asettaa jonkin seuraavista:

• englanti

• japani

• suomi

• saksa.

Jos laitteesi ensisijainen kieli on englanti, japani, suomi tai saksa, Oura-sovellus käyttää automaattisesti samaa kieltä.

Näin vaihdat Oura-sovelluksen kielen

Jos haluat käyttää Oura-sovellusta iOS-laitteessa muulla kielellä kuin englanniksi, sinun on lisättävä laitteesi ensisijaisiin kieliin toinen kieli. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Asetukset.
  2. Yleiset > Kieli ja alue.
  3. Valitse iPhonen kieli -kohdassa Muut kielet.
  4. Lisää valintasi mukaan englanti, japani, saksa tai suomi.

Kun olet lisännyt kielen, pysy asetuksissa ja vaihda Oura-sovelluksen oletuskieli seuraavasti:

1. Palaa Yleiset-näkymästä Asetukset-näkymään.
  2. Vieritä alaspäin omiin sovelluksiisi > valitse Oura.
  3. Napauta Ensisijainen kieli -osiota ja valitse kieliluettelosta englanti, japani, suomi tai saksa.

Jos käytössäsi on Android-laite, et voi käyttää Oura-sovellusta laitteen oletuskielestä poikkeavalla kielellä. Tämä on Android-käyttöjärjestelmän rajoitus.

Jos laitteesi kieli on kuitenkin jokin muu kuin englanti, japani, suomi tai saksa, sinun on määritettävä, millä kielellä haluat käyttää Oura-sovellusta. Voit valita kielen asettamalla toissijaisen kielen laitteesi asetuksissa. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Asetukset > Yleinen hallinta > Kieli ja syöttö > Kieli.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Aseta kieli, jolla haluat käyttää Oura-sovellusta (englanti, japani, suomi tai saksa) toissijaiseksi kieleksi (eli luetteloon ensisijaisen kielen jälkeen).

*Huomaa, että nämä vaiheet saattavat olla hieman erilaiset eri Android-versioissa.