Oura-sovelluksen kielen vaihtaminen

Tässä artikkelissa on ohjeita Oura-sovelluksen kielen vaihtamiseen. Oura-sovelluksen oletuskieleksi voi asettaa jonkin seuraavista:

• englanti

• japani

• suomi

• saksa

• espanja.

Jos laitteesi ensisijainen kieli on jokin näistä, Oura-sovellus käyttää automaattisesti samaa kieltä.

Näin vaihdat Oura-sovelluksen kielen

iOS

1. Avaa Asetukset.
  2. Yleiset > Kieli ja alue.
  3. Valitse iPhonen kieli -kohdassa Muut kielet.
  4. Lisää jokin ylläolevista Oura-sovelluksen kielistä.

Kun olet lisännyt kielen, pysy asetuksissa ja vaihda Oura-sovelluksen oletuskieli seuraavasti:

1. Palaa Yleiset-näkymästä Asetukset-näkymään.
  2. Vieritä alaspäin omiin sovelluksiisi > valitse Oura.
  3. Napauta Ensisijainen kieli -osiota ja valitse kieli kieliluettelosta.

Android

Jos käytössäsi on Android-laite, et voi käyttää Oura-sovellusta laitteen oletuskielestä poikkeavalla kielellä. Tämä on Android-käyttöjärjestelmän rajoitus.

1. Avaa Asetukset > Yleinen hallinta > Kieli ja syöttö > Kieli.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Aseta kieli, jolla haluat käyttää Oura-sovellusta (englanti, japani, suomi tai saksa) toissijaiseksi kieleksi (eli luetteloon ensisijaisen kielen jälkeen).

*Huomaa, että nämä vaiheet saattavat olla hieman erilaiset eri Android-versioissa.