Trendien seuraaminen

Joka-aamuisten viestien ja viikkokatsauksen lisäksi voit tarkastella Ouran keräämiä uni-, valmius- ja aktiivisuustietoja Trendit-näkymässä. Päivittäisten, viikoittaisten tai kuukausittaisten trendien seuraaminen auttaa ymmärtämään tarkemmin henkilökohtaisia tuloksiasi ja näkemään, miten ne ovat muuttuneet tai parantuneet ajan myötä.

Kerromme tässä artikkelissa, miten voit alkaa hyödyntää Oura-sovelluksen Trendit-näkymää. Selitämme myös, miten tunnisteiden käyttämisestä Trendit-näkymässä voi olla apua, kun haluat parantaa unenlaatuasi, palautumistasi tai päivittäistä aktiivisuuttasi.

Tilanteita, joissa trendeistä voi olla hyötyä

Seuraavassa on esimerkkejä tilanteista, joissa trendien seuraamisesta voi olla sinulle hyötyä. Jos huomaat pohtivasi vastaavia asioita, trendit voivat olla sinulle hyödyllinen työkalu.

• Huomaat olevasi epätavallisen väsynyt ja haluat selvittää, onko unen kestossasi, syvän unen määrässäsi tai unitehokkuudessasi tapahtunut viime päivinä muutoksia, jotka voisivat selittää asian.

• Huomaat poikkeavasi normaaleista iltarutiineistasi ja haluat selvittää, miten nukkumaanmenoaikasi on vaihdellut edellisen kuukauden aikana.

• Tunnet olevasi sairastumassa ja haluat selvittää, onko kehosi lämpötila noussut hiljalleen normaalialueen yläpuolelle tai onko valmiutesi laskenut hiljalleen menneen viikon aikana.

Trendien katseleminen Oura-sovelluksessa

Näet trendit Oura-sovelluksessa seuraavasti:

1. Napauta valikkokuvaketta (≡) Ouran kotivälilehden vasemmassa yläkulmassa.
2. Valitse Trendit.
3. Valitse Uni, Valmius tai Aktiivisuus.
4. Napauta mittaria (esim. Aktiivisuustavoitteen toteutuminen), jonka tuloksia haluat vertailla tietyllä aikavälillä.
5. Valitse ajanjaksoksi Päivä, Viikko tai Kuukausi.

Tunnisteiden käyttäminen Trendit-näkymässä

Jos olet jo tutustunut Oura-sovelluksen trendinäkymään, olet ehkä huomannut trendikäyrän alla tekstin ”Korosta päivät, joissa tunniste”. Tunnisteet ovat työkalu, jonka avulla voit selvittää, miten päivittäiset tapasi ja tekosi vaikuttavat uni-, valmius- ja aktiivisuustrendeihisi tietyllä ajanjaksolla.

Lisäämällä tunnisteita voit selvittää, mitkä aktiviteetit tai tavat aiheuttavat trendikäyrissä näkyvät pudotukset, huiput tai tasaisuuden. Saat lisätietoja tästä artikkelistamme, joka käsittelee tunnisteiden käyttämistä Oura-sovelluksessa. Artikkelissa kerrotaan, miten voit lisätä tunnisteita Oura-sovelluksessa, miten voit katsella niitä Trendit-näkymässä ja mitä parhaita käytäntöjä kannattaa pitää mielessä, kun haluat havaita trendikäyristä orastavia suuntauksia.