Sosiaalinen jakaminen

Nyt voit jakaa unitietosi myös muille käyttämällä Ouran sosiaalisen jakamisen toimintoa iOS- ja Android-laitteilla. Jaa makoisimmat unesi vaikkapa perheesi, ystäviesi tai seuraajiesi kanssa.

Voit jakaa unituloksistasi kolme selkeää näkymää: sykkeen, unenlaadun ja unen vaiheet.

Jaa tiedot napauttamalla Uni-välilehden jakamiskuvaketta (Icon_Share.png). Voit jakaa tiedot Instagramiin, Facebookiin tai muuhun suosikkisovellukseesi.

Toistaiseksi voit jakaa tuloksiasi vain uninäkymästä.