Kuinka kauan Oura-sormuksen akku kestää?

Oura-sormuksen akku kestää keskimäärin 4–7 päivää. Sormuksen lataaminen täyteen vaihtelee n. 20-80 minuutin välillä. Kun sormuksen akku on vähissä, sovellus muistuttaa sinua lataamaan sen.

Hyvä tapa on ladata sormusta vähän päivittäin (esim. hampaidenpesun aikana), jolloin akku ei pääse yllättäen loppumaan. Voit tarkistaa sormuksen akun varauksen valitsemalla sormusikonin (icon_ring_low_2x.png) Oura-sovelluksen oikeasta yläkulmasta. Lisää latausvinkkejä löytyy tästä artikkelista.

Oura-sormukset toimitetaan sormuksen koon mukaisen laturin kanssa.

Huomioitava

Koska jokainen meistä käyttää Ouraa omalla tavallaan, akunkesto vaihtelee eri käyttäjien välillä. Yksi tavallista enemmän virtaa kuluttava Oura-sormuksen toiminto on Moment. Moment-ominaisuuden meditointi- tai hengitysharjoitusten tekeminen päivittäin lisää akun lataamisen tarvetta.

Akkujen kapasiteetti heikkenee ajan myötä toistuvien lataus-purkusyklien seurauksena. Yksi tapa säästää akkua on käyttää lentokonetilaa. Lentokonetila on erityisen hyödyllinen matkoilla tai jos laturia ei ole saatavilla.

Jos sinulla on akkuongelmia, ota meihin yhteyttä täällä.