Kuinka kauan Oura-sormuksen akku kestää?

Oura-sormus on tarkoitettu luontevaksi osaksi arkeasi, joten suunnittelimme myös sen akun pysymään mukana menossa.

Oura-sormuksen akku kestää keskimäärin 4–7 päivää. Kun sormuksen akku on vähissä, sovellus muistuttaa sinua lataamaan sen. Hyvä tapa on ladata sormusta vähän päivittäin (esim. hampaidenpesun aikana), jolloin akku ei pääse yllättäen loppumaan. Lisää latausvinkkejä on tässä artikkelissa.

Koska jokainen meistä käyttää Ouraa omalla tavallaan, akunkesto vaihtelee eri käyttäjien välillä. Yksi tavallista enemmän virtaa kuluttava Oura-sormuksen toiminto on Moment. Moment-ominaisuuden meditointi- tai hengitysharjoitusten tekeminen päivittäin lisää akun lataamisen tarvetta.

Huomaa, että akkujen kapasiteetti heikkenee ajan myötä toistuvien lataus-purkusyklien seurauksena. Yksi tapa säästää akkua on käyttää lentokonetilaa. Lentokonetila on erityisen hyödyllinen matkoilla tai jos laturia ei ole saatavilla.

Jos sinulla on akkuongelmia, ota meihin yhteyttä täällä.