Ouran ohjelmistorajapinnan (API) käyttäminen

Oletko kiinnostunut Ouran ohjelmistorajapinnan (API) käyttämisestä? Tämä artikkeli auttaa sinut alkuun.

Ouran APIa käyttämällä voit noutaa omat Oura-tietosi tai rakentaa integroinnin, jonka avulla kuka tahansa voi jakaa Oura-tietonsa kolmannen osapuolen palvelun kanssa. Jos haluat vain noutaa omat tietosi, jatka lukemista henkilökohtaisista käyttöoikeustunnuksista. Integroinnin rakentamisesta API-sovelluksella on lisää tietoa tällä sivulla.

Henkilökohtaiset käyttöoikeustunnukset

Ouran tarjoamat henkilökohtaiset käyttöoikeustunnukset ovat helppo tapa käyttää Oura Cloud APIa. Näiden tunnusten avulla kehittäjien on helppo noutaa Oura-tietonsa ohjelmallisesti Ouran Cloud APIn kautta.

Luo henkilökohtainen käyttöoikeustunnus seuraavasti:

1. Siirry Personal Access Tokens -sivulle.
  2. Valitse sivun oikeassa yläkulmassa Create A New Personal Access Token.
  3. Kirjoita uudelle henkilökohtaiselle käyttöoikeustunnukselle yksilöllinen kuvaus.
  4. Lähetä lomake Create Personal Access Token -painikkeella, ja sinulle luodaan uusi henkilökohtainen käyttöoikeustunnus.

Uusi tunnuksesi näkyy Personal Access Tokens -sivulla.

Muista kopioida tunnus heti talteen, sillä tältä sivulta poistuttuasi et näe sitä enää mistään. Kopioi tunnus leikepöydälle valitsemalla Copy.

Henkilökohtaisen käyttöoikeustunnuksen käyttäminen

Kun olet saanut henkilökohtaisen käyttöoikeustunnuksesi, voit käyttää sen avulla Ouran APIa. Tunnusta voi käyttää kahdella tavalla:

1. HTTP-otsikko – lisää henkilökohtainen käyttöoikeustunnuksesi valtuutusotsikkoon seuraavasti:
    GET /v1/userinfo HTTP/1.1
    Host: api.ouraring.com
    Authorization: Bearer PHCW3OVMXQZX5FJUR6ZK4FAA2MK2CWWA
  2. URL-parametri – lisää access_token-parametri API-kutsuun:
    https://api.ouraring.com/v1/userinfo?access_token=PHCW3OVMXQZX5FJUR6ZK4FAA2MK2CWWA

Voit poistaa henkilökohtaiset käyttöoikeustunnuksesi käytöstä milloin tahansa, jos ne joutuvat vääriin käsiin.

Jos sinulla on kysyttävää Ouran APIn käyttämisestä, ota meihin yhteyttä.