Uusien jäsenten kutsuminen Oura Teams -ryhmään

Jos haluat kutsua uusia jäseniä Oura-tiimiin, valitse ensin Oura Teams -sivun vasemman reunan valikosta Groups.

Napsauta kolmea pistettä haluamasi ryhmän kohdalla ja valitse Manage Members.

Vieritä sitten sivun alareunaan ja valitse Invite New Member. Anna uuden jäsenen sähköpostiosoite ja nimi ja napsauta Invite-painiketta.

Jäseniä voi lisätä myös lähettämällä kutsulinkin. Tämä on ensimmäistä parempi tapa, jos aiot kutsua paljon uusia jäseniä.

Kutsulinkkiä napsauttamalla uudet jäsenet pääsevät suoraan verkkosivulle, jolla he voivat hyväksyä ehdot ja liittyä ryhmään. Ylläpitäjät voivat ottaa linkin käyttöön tai poistaa sen käytöstä milloin tahansa.

Uudet jäsenet saavat sähköpostiviestin, jossa heitä pyydetään jakamaan tietonsa ja hyväksymään palvelun ehdot. Jos he antavat suostumuksensa, heidät ohjataan kirjautumaan sisään cloud.ouraring.com-sivustoon. Tämän jälkeen he näkyvät ryhmän jäsenluettelossa.

Tiimin ylläpitäjät saavat sähköpostiviestin, kun ryhmään lisätään uusia jäseniä.