NBA-yhteistyö – usein kysytyt kysymykset

NBA on aloittanut yhteistyön Ouran kanssa, jotta sarja voitaisiin avata uudelleen turvallisesti sekä pelaajille että henkilökunnalle.

NBA on merkittävä urheilusarja, jonka pelaajat ja henkilökunta saavat paljon näkyvyyttä, joten heidän terveytensä tarkka seulonta on toiminnan ehdoton edellytys. Oura auttaa tuomaan mielenrauhaa pelaajille ja sarjan henkilöstölle, kun joukkueet matkaavat Orlandoon ensi kuussa. Hyödyntämällä merkittäviä tutkimuksellisia edistysaskeleita ja pitkäaikaista Oura Teams -tuotetta Oura on kehittänyt yrityksille terveysriskien hallinta-alustan (Health Risk Management), joka on suunniteltu sairauden todennäköisyyden seurantaan työyhteisöissä.

Sairauden todennäköisyys määritellään käyttäen tekijöitä, jotka voivat kertoa yksilön kärsivän tiettyihin sairauksiin tai terveydentilaan liittyvistä oireista. Tällaisia tekijöitä ovat esimerkiksi merkittävät muutokset kehon lämpötilassa, hengitystiheydessä, leposykkeessä tai sykevälivaihtelussa.

Voivatko kaikki Oura-käyttäjät käyttää HRM-alustaa?

HRM-alusta ja Oura Teams ovat beetavaiheessa olevia ohjelmia ja toistaiseksi vain tiettyjen organisaatioiden käytössä. Lisätietoja Oura Teamsista on tässä artikkelissa.

Voivatko kaikki Oura-käyttäjät käyttää sairauden todennäköisyys -ominaisuutta?

Sairauden todennäköisyys on HRM-alustan ominaisuus, eikä se sisälly Oura-sovellukseen tai Oura on the webiin. Suosittelemme lukemaan tämän blogikirjoituksen Ouran käyttämisestä mahdollisten sairauksien seuraamiseen.

Mistä saan lisätietoa Ouran ja NBA:n kumppanuudesta?

Voit lukea lisää yhteistyöstä viimeisimmästä englanninkielisestä blogikirjoituksestamme täällä.