Voiko Oura havaita koronaviruksen aiheuttaman covid-19-tartunnan?

Oura ei ole lääkinnällinen laite, eikä sitä ole tarkoitettu tietyn terveydentilan tai sairauden diagnosoimiseen, hoitamiseen, parantamiseen, tarkkailemiseen tai ehkäisemiseen. Oura tarjoaa kuitenkin henkilökohtaista ohjeistusta, joka voi auttaa käyttäjää havaitsemaan äkkinäisiä muutoksia terveydessään. Tällaiset muutokset voivat liittyä alkavaan sairauteen. Jos käyttäjä havaitsee tiedoissaan huolestuttavia merkkejä tai trendejä, hänen kannattaa ottaa yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen.

Ouran tavoite on jatkossakin auttaa yhteisömme jäseniä seuraamaan tarkemmin omaa terveyttään. Vinkkejä sairastumisriskin seuraamiseen Oura-sormuksella ja -sovelluksella on tässä artikkelissa.