Ouran tukikeskuksen käyttäminen Androidilla

Jos et löydä vastausta kysymykseesi Ouran tukikeskuksesta, jätä meille tukipyyntö täältä. Tukipyynnön voi jättää kaikilta tukikeskuksen sivuilta, sillä jokaisen artikkelin lopussa on linkki tukipyyntölomakkeelle.

Tukipyynnön tekeminen Oura-sovelluksessa

Oura-sovellus sisältää integroidun asiakastukikeskuksen. Voit tehdä sovelluksesta tukipyynnön seuraavasti:

1. Sovelluksen kotinäkymässä Icon_Home.png valitse vasemmasta yläkulmasta menu Icon_Bars.png .
  2. Valitse Tuki > Ota meihin yhteyttä.
  3. Valitse 'Pyynnön tyyppi' -valikosta sopiva vaihtoehto.
  4. Kirjoita tekstiruutuun ongelmasi tai kysymyksesi.

Kun tukipyyntö on lähetetty, näet tekemäsi pyynnöt 'Omat tukipyynnöt'-kohdassa valitsemalla menu Icon_Bars.png ja Tuki.

Ouralla ei ole tällä hetkellä puhelintukea. Kaikki tukipyynnöt lähetetään joko sovelluksesta, tai tukipyyntölomakkeelta.