Ouran tukikeskuksen käyttäminen Androidilla

Android-sovelluksen uusin versio (2.11.0) sisältää integroidun asiakastukikeskuksen. Uudessa tukikeskuksessa on intuitiivinen käyttöliittymä ja lisätoimintoja.

Jos et löydä Avaa chat -painiketta, se on siirretty Tuki-osion pääsivulle, jotta saisit aina vastauksen kysymyksiisi.

Miten käytän tukikeskusta?

Oura-tukikeskukseen on koottu hyödyllistä tietoa sormuksestasi ja sen keräämistä tiedoista sekä vianmääritysohjeita. Pääset tukikeskukseen seuraavasti:

1.) Valitse Koti-välilehden vasemman yläkulman (valikko) -kuvake.

2.) Valitse Tuki.

3.) Valitse Selaa usein kysyttyjä kysymyksiä.

Tukikeskuksessa on hakukenttä, jonka avulla voit hakea tietoa haluamastasi aiheesta.

Jos et ole varma ongelmasta tai etsit lisätietoa sormuksestasi, voit myös selata tukikeskuksen artikkeleita luokittain.

Miten teen tukipyynnön?

Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa tukikeskuksesta, voit ottaa yhteyttä Ouran asiakastukeen. Tee tukipyyntö Oura-sovelluksessa seuraavasti:

1.) Valitse Koti-näytön vasemman yläkulman ≣ (valikko) -kuvake.

2.) Valitse Tuki.

3.) Valitse Ota meihin yhteyttä.

4.) Valitse Pyynnön tyyppi -valikosta sopiva vaihtoehto.

5.) Kirjoita tekstiruutuun ongelmasi tai kysymyksesi.

Tehtyäsi tukipyynnön Ouran asiantuntija on sinuun yhteydessä tukikeskuksen Omat tukipyynnöt -osion kautta.