Ota yhteyttä Ouran tukeen

Voit ottaa yhteyttä asiakastukeemme seuraavilla kolmella tavalla:

• Lähetä tukipyyntö verkkosivuillamme

• Lähetä tukipyyntö Oura-sovelluksessa

• Lähetä tukipyyntö Oura on the Webissä

Jos haluat saada vastauksen suoraan Oura-sovellukseesi, suosittelemme lähettämään tukipyynnön Oura-sovelluksessa.

Yhteydenottotavastasi riippumatta tiimimme ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa. Saatamme usein vastata nopeamminkin riippuen siitä, mihin aikaan päivästä lähetät tukipyynnön. Kiitos kärsivällisyydestäsi jo etukäteen.

Lähetä tukipyyntö verkkosivuillamme

Voit tehdä tukipyynnön verkkosivujemme kautta napsauttamalla tätä linkkiä. Valitse tukipyynnön aihe, anna Oura-tilisi sähköpostiosoite (jotta tiimimme voi ottaa sinuun yhteyttä) ja täytä muut pyydetyt tiedot, jotta tiimimme osaa auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kuvaus-kentän yläpuolella on ongelmaasi liittyviä artikkeliehdotuksia tukikeskuksestamme. Suosittelemme tutustumaan artikkeleihin, jos haluat heti lisätietoa aiheesta.

Kun tiimimme on vastaanottanut pyyntösi, he ottavat sinuun yhteyttä ja ehdottavat tilanteeseesi parhaiten sopivaa ratkaisua. Kiitos kärsivällisyydestäsi jo etukäteen.

Lähetä tukipyyntö Oura-sovelluksessa

Voit ottaa tiimiimme yhteyttä myös Oura-sovelluksen kautta. Seuraa näitä ohjeita:

1. Siirry Koti Icon_Home.png -välilehden vasemmassa yläkulmassa olevaan valikkoon Icon_Bars.png.

2. Napauta Tuki > Ota meihin yhteyttä.

3. Valitse pyynnön tyyppi.

4. Kuvaile ongelmasi tai kysymyksesi tekstikenttään ja valitse Lähetä

Kun olet lähettänyt tukipyynnön, voit tarkastella omia tukipyyntöjäsi samassa paikassa: avaa valikko Icon_Bars.png ja valitse Tuki, niin näet käsittelyssä olevat tukipyyntösi.

Lähetä tukipyyntö Oura on the Webissä

Voit lähettää tukipyynnön myös Oura on the Webissä. Samalla pääset tutustumaan tukikeskuksemme aihepiirikohtaisiin tukiartikkeleihin. Seuraa näitä ohjeita:

1. Kirjaudu Oura-tilillesi osoitteessa cloud.ouraring.com

2. Napsauta sivun oikean yläkulman Tuki Icon_Help.png -kuvaketta. Jos käytät mobiililaitetta, siirry oikean yläkulman valikkoon Icon_Bars.png > Help (Tuki).

3. Kirjoita sivulle aukeavaan kenttään kysymyksesi tai ongelmasi ja siirry eteenpäin painamalla laitteesi Enter-näppäintä tai lähetyspainiketta.

4. Valitse kentän alareunasta Jätä viesti. Voit myös tutustua antamiimme ehdotuksiin tukikeskuksen artikkeleista, jotka käsittelevät kysymystäsi tai ongelmaasi. Suosittelemme artikkeleihin tutustumista, jos haluat heti lisätietoa aiheesta.

5. Kuvaile tekstikentässä kysymystäsi tai ongelmaasi ja valitse Lähetä