Voinko perua tietojeni käyttöoikeuden Oura Teams -palvelussa?

Jos haluat jättää Oura Teams -ryhmän tai -tutkimuksen, voit poistaa tietojesi käyttöoikeuden Oura on the Webin My Account -sivulla. Jos poistat käyttöoikeuden, tietojasi ei enää jaeta kyseisen ryhmän tai joukkueen kanssa.

Toimi näin:

1. Siirry Oura on the Webissä vasemmanpuoleisen valikon My Account -osioon.

Screen_Shot_2020-04-17_at_6.18.55_PM.png

 

2. Vieritä alaspäin Oura Teams -osioon.

Screen_Shot_2020-04-17_at_6.19.18_PM.png

3. Napsauta Revoke-painiketta sen tiimin kohdalla, josta haluat poistua.

Screen_Shot_2020-04-17_at_6.19.47_PM.png

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen? 1/1 koki tästä olevan apua
Etkö löytänyt vastausta? Jätä meille tukipyyntö täältä.