Oura-katsaukset ja Ouraview

Ouran viikko-, kuukausi- ja neljännesvuosikatsaukset auttavat havaitsemaan trendejä valmius-, unenlaatu- ja aktiivisuustuloksissa. Neljännesvuosittaisen Ouraview-katsauksen hauskat henkilökohtaiset havainnot on myös helppo jakaa muille.

Mitä Oura-katsaukset ovat?
Mikä on Ouraview?
Näin käytät katsauksia
Lisätietoja

Mitä Oura-katsaukset ovat?

Oura-katsaukset ovat lyhyitä yhteenvetoja viimeaikaisista tuloksistasi ja niiden osatekijöistä. Viikko- ja kuukausikatsaukset sisältävät seuraavat tiedot:

Valmius: valmiuslukema, leposyke ja sykevälivaihtelu

Uni: unenlaatu, unen kesto ja heräämisaika

Aktiivisuus: aktiivisuuslukema, aktiivisuustavoitteen saavuttaminen ja paikallaanolo

Katsaukset näkyvät kortteina Oura-sovelluksen Koti Icon_Home.png -välilehden yläreunassa. Napauttamalla korttia pääset tutkimaan tietoja tarkemmin.

Weekly_Report_1_FI.png Weekly_Report_2_FI.png

Mikä on Ouraview?

Ouraview on neljännesvuosittainen katsaus suurimmista saavutuksistasi Oura-sovelluksessa. Koska jokainen hyvinvointimatka on erilainen, Ouraview-katsausten sisältö vaihtelee. Katsauksissa voi olla tietoa esimerksi askelten kokonaismäärästä, nukkumaanmeno- ja heräämisajoista ja ansaituista kruunuista.

Minkä tahansa Ouraview-ruudun voi jakaa muille! Napauttamalla oikean yläkulman Icon_Share.png -kuvaketta voit lähettää kuvan kavereillesi esimerkiksi sosiaalisen median kautta, viestillä tai sähköpostilla.

Weekly_Report_3_FI.png Weekly_Report_4_FI.png

Näin käytät katsauksia

Kun saatavilla on katsaus, se näytetään korttina sovelluksen Koti Icon_Home.png -välilehden yläreunassa. Viikkokatsaus näytetään aina viikon ensimmäisenä päivänä. Kuukausikatsaukset tulevat saataville kuun alussa ja Ouraview jokaisen vuosineljänneksen alussa (tammikuussa, huhtikuussa, heinäkuussa ja lokakuussa).

Huomautus: Sinulla on oltava vähintään 30 päivän ajalta tietoja edelliseltä vuosineljännekseltä (eli sinun on pitänyt käyttää sormusta vähintään 30 päivää), jotta voit saada Ouraview-katsauksen.

Napauttamalla korttia näet yksityiskohtaisia tietoa tuloksista ja niiden osatekijöistä. Ouraview-katsauksesta voit myös jakaa minkä tahansa tietosivun napauttamalla oikean yläkulman jakokuvaketta Icon_Share.png.

Tulosten ja osatekijöiden trendien seuraaminen on hyvä tapa havaita elämässäsi tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa terveyteesi myönteisesti tai kielteisesti. Esimerkiksi unenlaadun laskeva trendi voi olla merkki siitä, että myöhäiset treenit, päiväunet tai ateriat vaikuttavat uneesi. Voit myös käyttää tunnisteita, jos haluat seurata tarkemmin, mitkä muuttujat aiheuttavat vaihtelut trendikuvaajissasi.

Voit palata aiempiin viikko-, kuukausi- ja Ouraview-katsauksiisi milloin tahansa. Pääset aiempien päivien tietoihin pyyhkäisemällä oikealle sovelluksen Koti Icon_Home.png -välilehdellä tai napauttamalla sovelluksen yläreunan Tänään Icon_Calendar.png" -kuvaketta, jolloin esiin avautuu vieritettävä kalenteri.

iOS-käyttäjät voivat katsoa aiemmat raportit myös avaamalla Koti Icon_Home.png -välilehden vasemmassa yläkulmassa olevan valikon Icon_Bars.png ja valitsemalla Icon_Reports_1x.png Raportit.

Lisätietoja

Trendit

Valmius

Aktiivisuus

Unenlaatu

Opas Oura-viestien tulkintaan

Tunnisteet