Mikä on viikkokatsaus?

Milloin saan viikkokatsauksen?

Oura laatii sinulle yhteenvedon tärkeimmistä valmius-, uni- ja aktiivisuustiedoista jokaisen viikon alussa.

• Viikkokatsaus näkyy vain, jos edelliseltä yöltä on unitietoja. Toinen vaatimus on, että olet käyttänyt Oura-sormusta yhteensä vähintään kaksi viikkoa.
  • Viikkokatsaus tulee näkyviin kaksi tuntia heräämisesi jälkeen.

Katsaukseen sisältyvät mittaustulosten viikkokeskiarvot. Lisäksi mukana on trendikaavio, joka näyttää menneen viikon päiväkohtaiset arvot.

Mitä tietoja katsaus sisältää?

Viikkokatsaukseen sisältyvät seuraavat tiedot:

Icon_Readiness.png Valmius

• Valmiuslukema
  • Leposyke
  • Sykevälivaihtelu

Icon_Moon.png Uni

• Unenlaatu
  • Unen kesto
  • Heräämisaika (heräämisajan trendi edelliseltä viikolta, ei keskiarvoja)

Icon_Activity.png Aktiivisuus

• Aktiivisuus
  • Aktiivisuustavoitteen saavuttaminen
  • Paikallaanolo

Mistä näen viikkokatsauksen?

Viikkokatsaus-kortti näkyy Ouran kotivälilehden Icon_Home.png yläosassa. Kortti tulee näkyviin viikon ensimmäisenä päivänä.

Voit palata myös aiempiin viikkokatsauksiin kotinäkymän Icon_Home.png kautta. Viikkokatsaus-kortit säilyvät aikajanallasi.

Voinko poistaa viikkokatsausten ilmoitukset käytöstä?

Sovellus näyttää oletuksena uudesta viikkokatsauksesta ilmoituksen. Voit poistaa ilmoituksen käytöstä Oura-sovelluksen asetuksissa Icon_Settings.png.