Huomioiko Oura aikavyöhykemuutokset?

Oura tunnistaa aikavyöhykemuutokset mobiililaitteesi kautta Bluetooth-yhteyden ollessa käytössä. Jos oleskelet toisella aikavyöhykkeellä vain vähän aikaa, voit myös synkronoida sormuksen puhelimeen vasta, kun olet palannut alkuperäiselle aikavyöhykkeelle.

Varmista sormuksen palaaminen paikalliseen aikaan synkronoimalla sormus sovelluksen kanssa ennen nukkumaanmenoa ja pitämällä puhelimesi käyttöjärjestelmä ajan tasalla.