Sormuksen akunkeston optimointi Android-laitteella

Jos käytät Pixel-, OnePlus-, Xiaomi-, Huawei- tai Samsung S9-, S10- tai S8-laitetta ja sormus ei muodosta sovellukseen yhteyttä, varmista puhelimen asetuksista tai käyttöohjeista, että akunkeston optimointiasetukset eivät aiheuta yhteysongelmia.

Huawei-käyttäjät: Jos käytät Huawein laitetta ja sormus ei muodosta sovellukseen yhteyttä, toimi näin: Avaa mobiililaitteesi asetukset > Akku > Sovelluksen käynnistys > Oura > Hallitse manuaalisesti > valitse kaikki valintaruudut.

OnePlus-käyttäjät: Avaa puhelimen asetukset ja valitse Akku > Akun optimointi. Vaihda ylävalikosta kaikkien sovellusten luetteloon ja valitse Oura > Älä optimoi. Poista käytöstä myös seuraava asetus: Asetukset > Akku > Akun käytön optimointi > (kolme pistettä) > Edistynyt optimointi. Asetuksen nimi voi olla myös Kehittynyt optimointi (OnePlus 6).

Samsung S9/S10 -käyttäjät: Akunkeston optimointi on oletuksena käytössä. Asetukset saattavat myös joskus palautua oletustilaan (esim. päivityksen myötä), jolloin joudut muuttamaan ne uudestaan. Valitse Asetukset > Lepotilassa olevat sovellukset. Kytke Siirrä käyttäm. sovell. lepotilaan -asetus pois käytöstä. Kytke Poista käytt. sov. autom. käyt. -asetus pois käytöstä. Poista Oura lepotilassa olevien sovellusten luettelosta. Poista Ouraan kohdistuvat taustakäytön rajoitukset.

Samsung S8 -käyttäjät: Avaa asetukset > Laitteen ylläpito > Akku. Alareunassa näkyvät useimmin käytetyt sovellukset. Voit hallita sovelluksia yksittäin tai ryhmissä; valitse haluamasi sovellukset ja napauta Säästä virtaa -painiketta. Ruudun alareunassa on Lepotilassa olevat sovellukset -luettelo. Avaa luettelo napauttamalla sitä. Vieritä aivan alareunaan asti Valvomattomat sovellukset -kohtaan. Tähän kohtaan lisättyihin sovelluksiin ei sovelleta sovellusten virrankäytön valvontaa.

Xiaomi-käyttäjät: Valitse Settings (Asetukset) > Advanced Settings (Lisäasetukset) > Battery manager (Akunhallinta) > Power plan (Virrankäyttötila) – aseta asetukseksi Performance (Suorituskyky). Device Settings (Laiteasetukset) > Advanced Settings (Lisäasetukset) > Battery Manager (Akunhallinta) > Protected apps (Suojatut sovellukset) – Ouran asetuksen on oltava Protected (Suojattu). Device Settings (Laiteasetukset) > Apps (Sovellukset) > Oura > Battery (Akku) > Power-intensive prompt (Suuren virrankulutuksen kehote) ja Keep running after screen off (Pidä käynnissä näytön sammuttua). Settings (Asetukset) > Additional Settings (Lisäasetukset) > Battery & Performance (Akku ja suorituskyky) > Manage apps’ battery usage (Sovellusten akunkäytön hallinta) – poista virransäästötilat käytöstä ja valitse seuraavat vaihtoehdot: Saving Power in The Background (Virransäästö taustalla) > Choose apps (Valitse sovellukset) > valitse Oura > Background Settings (Taustakäytön asetukset) > No restrictions (Ei rajoituksia). Valitse lopuksi Security (Turvallisuus) > Battery (Akku) > App Battery Saver (Sovelluksen virransäästö) > Oura > No restriction (Ei rajoituksia).

Pixel-käyttäjät: Tarkista asetus kohdassa Asetukset > Sovellukset > Oura > Lisäasetukset > Akku > Taustakäytön rajoitus sekä toinen asetus kohdassa Asetukset > Sovellukset > Oura > Lisäasetukset > Akku > Akun käytön optimointi – Oura – valitse Ei optimointia.