Latausongelmien vianmääritys

Onko sinulla ongelmia Oura-sormuksen lataamisessa? Tähän artikkeliin on koottu korjausohjeita ja suosituksia latausongelmien varalta.

Jos tarvitset uuden laturin, voit ostaa sen täältä. Muista valita laturin koko sormuksesi koon mukaan. Voit tarkistaa Oura-sormuksen koon sen sisäpinnalta (QR-koodin vierestä) tai Oura-sovelluksesta: napauta Koti-näkymän Icon_Home.pngoikeassa yläkulmassa sormuksen kuvaa Icon_Ring_Battery.png ja pyyhkäise vasemmalle.

Alustava vianmääritys

1. Varmista, että sormus on asetettu oikein sopivan kokoiseen laturiin. Jos näin on, laturin etuosassa palaa pieni valo.
  2. Kokeile toista USB-A–USB-C-latausjohtoa.
  3. Käännä USB-C-johdon pää toisin päin ja liitä se takaisin laturiin.
  4. Kokeile toista virtalähdettä.

Onko vika laturissa vai sormuksessa?

Jos alustava vianmääritys ei ratkaise ongelmaa, seuraavaksi on selvitettävä, onko ongelma sormuksessa vai laturissa. Kokeile helppoa kotilaturitestiä.

Toimi näin:

1. Liitä ensin Oura-sormuksen laturin johto virtalähteeseen.

2. Aseta sitten erillisen USB-johdon metallipää latausvalon yläpuolelle kohtaan, johon sormus yleensä asetetaan, kuten alla olevassa kuvassa.

Huomautus: Varmista, että USB-johdon metallipää koskettaa laturin keskiosaa, johon Oura-sormus yleensä asetetaan. Jos osat eivät kosketa toisiaan, valo ei todennäköisesti syty.

Jos et saa laturin valoa syttymään noudattamalla vaiheita 1 ja 2, kokeile asettaa sormus laturiin vielä kerran ja katso, syttyykö laturin valo.

Lopputulema

Jos laturin valo syttyy, laturi toimii, ja vika on todennäköisesti sormuksessa. Tee tällöin tukipyyntö, ja tiimimme auttaa sinua mahdollisimman pian.

Jos laturin valo ei syty, laturi itsessään on todennäköisesti viallinen. Kun teet tukipyynnön, liitä mukaan kuva tai video edellä kuvatuista vianmääritysvaiheista, jotta tiimimme voi vahvistaa ongelman.

Oura-sormuksen kahden vuoden takuu kattaa myös laturin. Jos pystymme vahvistamaan laturin vian kuvastasi tai videostasi, toimitamme sinulle uuden laturin.