Ouran Google Fit -integrointi

Vie treenitiedot Google Fitistä Oura-sovellukseen.

Oura-tilin voi nyt liittää Google Fitiin Androidilla. Palvelut voi yhdistää sovelluksen käyttöönoton yhteydessä tai sovelluksen asetuksissa.

Huomautus: Google Fit -integrointi edellyttää toiminnon ottamista käyttöön erikseen.

Kun palvelut on yhdistetty, tieto kulkee Oura-sovelluksesta Google Fitiin ja Google Fitistä Oura-sovellukseen.

Jaettavat tiedot voi valita kotinäkymän ≡-valikon Asetukset-osiossa.

Mitä tietoja viedään/tuodaan?

Ouran Google Fit -integrointi sallii kaksisuuntaisen tiedonkulun Oura-sovelluksen, Google Fitin ja Google Fitiin liitettyjen kolmannen osapuolen sovellusten välillä.

Valintasi mukaan Oura-sovellus voi viedä ja tuoda seuraavat tiedot:

Vietävät tiedot

•     – Omat tiedot: pituus ja paino
  •     – Unimittaukset: nukkumaanmenoaika, heräämisaika, unen kesto, yönaikainen leposyke
  •     – Moment-tiedot: läsnäolo- ja lepoharjoitukset

Tuotavat tiedot

•     – Omat tiedot: pituus ja paino
  •     – Treenitiedot: aktiviteetin tyyppi, aloitusaika, kesto ja kulutetut kalorit

Oura-sovellus tuot treeni automaattisesti Google Fitistä ja huomioi ne aktiivisuuden ja palautumisen laskelmissa.

Miten tietojen siirto toimii?

Tuontitoiminto tunnistaa uudet treenit Google Fitissä. Oura-sovellus lisää tunnistetut treenit manuaalisena aktiviteettina Oura-sovelluksen Aktiivisuus-osioon. Tietojen tuonnin ansiosta sovellus osaa huomioida myös treenit, joiden aikana et käyttänyt Oura-sormusta.

Oura-tietojen vieminen Google Fitiin edellyttää, että käynnistät synkronoinnin avaamalla Oura-sovelluksen. Huomautus: Google Fitin tietoja ei voi synkronoida Oura-sovellusta avaamatta.

Google Fit -integrointi auttaa sinua saavuttamaan tasapainon aktiivisuuden ja levon välillä ja muodostamaan kokonaisvaltaisen kuvan terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Haluatko tietää lisää? Tutustu alla oleviin kysymyksiin tai lue tämä artikkeli

Onko Oura yhteensopiva Google Fitin kanssa?

Oura on nyt yhteensopiva Google Fitin kanssa Androidilla. Voit tuoda treenitietosi suoraan Oura-sovellukseen. Vaadittu sovellusversio: 2.8.0 tai uudempi.

Voinko viedä treenitietoja Oura-sovelluksesta Google Fitiin?

Treenitietoja ei voi viedä Oura-sovelluksesta Google Fitiin. Päivän treenitiedot viedään vain Google Fitistä Oura-sovellukseen.

Voinko poistaa treenitietoja Oura-sovelluksesta?

Treenitiedot on poistettava sovelluksesta, joka loi alkuperäisen treenimerkinnän. Tämä voi olla joko Google Fit -sovellus tai Google Fitiin linkitetty kumppanisovellus. Huomautus: voit poistaa vain saman päivän treenitietoja.

Voiko Oura-sovelluksesta viedä Moment-tietoja?

Kyllä. Android-sovelluksen uusimman päivityksen (2.8.1) myötä sovelluksesta voi viedä läsnäoloharjoitukset.