Miten otan vaihtosormuksen käyttöön?

Jos olet juuri vaihtanut nykyisen Oura-sormuksesi uuteen tai hankkinut uuden laitesukupolven sormuksen, seuraa alla olevia aloitusohjeita.

Ennen uuden sormuksen käyttöönottoa

1. Varmista, että sinulla on vakaa internetyhteys.

2. Varmista, että vanhan sormuksen akun varaus on vähintään 50 prosenttia. Voit tarkistaa akun varauksen napauttamalla Koti Icon_Home.png -välilehden oikeassa yläkulmassa pyörivää sormuskuvaketta Icon_Ring_Battery.png.

3. Varmuuskopioi vanhassa sormuksessasi olevat Oura-tiedot. Avaa Koti Icon_Home.png -välilehden vasemman yläkulman valikko Icon_Bars.png > valitse Asetukset Icon_Settings.png > Varmuuskopioi kaikki tiedot.

Vanhan sormuksen tehdasasetusten palauttaminen ja uuden sormuksen yhdistäminen

Ohjeet iOS- ja Android-laitteille

1. Aseta vanha sormus laturiin ja varmista, että se alkaa latautua.

2. Avaa Oura-sovellus ja napauta pyörivää sormuskuvaketta Icon_Ring_Battery.png Koti Icon_Home.png -välilehden oikeassa yläkulmassa.

3. Pyyhkäise vasemmalle.

4. Vieritä alaspäin Työkalut-kohtaan ja valitse Vaihda uuteen sormukseen.

5. Valitse Palauta tehdasasetukset. Pidä vanha sormus laturissa, kunnes tehdasasetukset on palautettu. Kun sormuksen tehdasasetukset on palautettu, siirry puhelimesi asetuksiin ja valitse Bluetooth. Poista sormus yhdistettyjen laitteiden luettelosta.

Huomaa: jos vanha sormuksesi on kadonnut tai ei enää toimi, voit ohittaa tehdasasetusten palauttamisen ja valita Vaihda uuteen sormukseen.

6. Kun tehdasasetukset on palautettu, ota vanha sormuksesi pois laturista ja aseta uusi sormus laturiin. Jos ohitit tehdasasetusten palauttamisen, aseta uusi sormus laturiin. Valitse Vaihda uuteen sormukseen ja muodosta pariliitos uuden sormuksesi ja sovelluksesi välille.

Jos sekä uusi että vanha sormuksesi ovat yhdistettyinä laitteeseesi, etkä näe uusimman laitesukupolven sormustasi, napauta Tämä ei ole sormukseni. Tämän jälkeen voit valita oikean sormuksen yhdistettyjen sormusten joukosta. *Katso toista esimerkkikuvaa.

Kun olet palauttanut vanhaan sormukseesi tehdasasetukset, voit antaa sen ystävälle tai perheenjäsenelle, jos se on yhä käyttökelpoinen. Ohjeita Oura-sormuksen siirtämiseen uudelle käyttäjälle on tässä artikkelissa. Jos et lahjoita aiempaa Oura-sormustasi eteenpäin, pyydämme kierrättämään sen kestävällä tavalla.

Eikö käyttöönotto onnistu?

Jos sinulla on ongelmia uuden sormuksen käyttöönotossa, varmista, että sormus pystyy lataamaan akkunsa täyteen. Jos olet ladannut sormuksen akun, mutta sen varaustaso on 60–70 %, sormus saattaa olla virransäästötilassa.

Poista virransäästötila käytöstä seuraavasti:

1. Aseta sormus laturiin ja varmista, että se alkaa latautua.

2. Avaa Oura-sovellus ja napauta Koti Icon_Home.png -välilehden vasemman yläkulman valikkokuvaketta Icon_Bars.png.

3. Valitse Asetukset Icon_Settings.png.

4. Vieritä alaspäin Tili-kohtaan ja valitse Varmuuskopioi kaikki tiedot.

5. Palaa Koti Icon_Home.png -välilehdelle napauttamalla vasemman yläkulman Icon_Close.png-painiketta.

6. Napauta Koti Icon_Home.png -välilehden oikean yläkulman sormuskuvaketta Icon_Ring_Battery.png.

7. Pyyhkäise vasemmalle.

8. Vieritä alaspäin ja valitse Palauta tehdasasetukset.

Kun olet palauttanut tehdasasetukset, toimi näin:

1. Aseta sormus laturiin ja varmista, että se alkaa latautua.

2. Poista sormus laitteesi Bluetooth-laitteista.

3. Yhdistä sormus laitteeseen uudelleen seuraamalla sovelluksen ohjeita.