Miten otan vaihtosormuksen käyttöön?

Tähän artikkeliin on koottu ohjeita vaihtosormuksen käyttöönottoon.

Ennen vaihtosormuksen käyttöönottoa

1. Avaa laitteesi Bluetooth-asetukset.

2. Etsi laiteluettelosta vanha sormuksesi ja poista pariliitos tai unohda sormus napauttamalla i- tai asetuskuvaketta.

Käyttöönotto iOS- ja Android-laitteilla (sovelluksen versio 2.0 tai uudempi)

1. Aseta sormus laturiin ja varmista, että se alkaa latautua.

2. Avaa Oura-sovellus ja napauta kotivälilehden oikeassa yläkulmassa pyörivää sormuskuvaketta.

3. Pyyhkäise vasemmalle.

4. Vieritä alaspäin Työkalut-kohtaan ja valitse Vaihda uuteen sormukseen.

5. Oura-sovellus palaa uuden käyttäjän aloitusruutuun. Liitä uusi sormuksesi laturiin ja muodosta yhteys sovellukseen seuraamalla ohjeita.

6. Kun pariliitos on muodostettu, sormus on valmis käyttöön.

Käyttöönotto iOS- ja Android-laitteilla (sovelluksen versio 0.x)

1. Avaa Oura-sovellus ja napauta kotivälilehden oikeassa yläkulmassa olevaa sormuskuvaketta.

2. Pyyhkäise vasemmalle.

3. Vieritä alaspäin Työkalut-kohtaan ja valitse Vaihda uuteen sormukseen.

4. Oura-sovellus palaa uuden käyttäjän aloitusruutuun. Liitä uusi sormuksesi laturiin ja muodosta yhteys sovellukseen seuraamalla ohjeita.

5. Kun pariliitos on muodostettu, sormus on valmis käyttöön.

Eikö käyttöönotto onnistu?

Jos sinulla on ongelmia uuden sormuksen käyttöönotossa, varmista, että sormus pystyy lataamaan akkunsa täyteen. Jos olet ladannut sormuksen akun, mutta sen varaustaso on 60–70 %, sormus saattaa olla virransäästötilassa. Poista virransäästötila käytöstä seuraavasti:

1. Aseta sormus laturiin ja varmista, että se alkaa latautua.

2. Avaa Oura-sovellus ja napauta kotivälilehden vasemman yläkulman valikkokuvaketta (☰).

3. Valitse Asetukset.

4. Vieritä alaspäin Tili-kohtaan ja valitse Varmuuskopioi kaikki tiedot.

5. Palaa kotivälilehdelle napauttamalla vasemman yläkulman X-painiketta.

6. Napauta kotivälilehden oikean yläkulman sormuskuvaketta.

7. Pyyhkäise vasemmalle.

8. Vieritä alaspäin ja valitse Palauta tehdasasetukset.

Kun olet palauttanut tehdasasetukset, toimi näin:

1. Aseta sormus laturiin ja varmista, että se alkaa latautua.

2. Poista sormus laitteesi Bluetooth-laitteista.

3. Yhdistä sormus laitteeseen uudelleen seuraamalla sovelluksen ohjeita.