Miten voin tarkastella omia tunnisteitani Trendit-näkymässä?

Tunnisteiden, treenien ja Moment-harjoitusten seuraaminen Trendit-näkymässä voi auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Valitse aluksi Oura-kotivälilehden vasemman yläkulman valikosta (☰) Trendit .

Katso video tunnisteista ja trendeistä:

Miten lisään tunnisteen?

Katso video tunnisteiden lisäämisestä:

Lisää tunniste seuraavasti:

1. Napauta Oura-kotivälilehden oikeassa alakulmassa +-painiketta.
  2. Napauta Lisää tunniste -painiketta.
  3. Valitse luettelosta sopiva tunniste napauttamalla sitä.
  4. Lisää halutessasi oma muistiinpano valitsemalla Lisää kommentti.
  5. Valitse päivämäärä ja aika.
  6. Napauta oikeassa yläkulmassa Valmis-painiketta.

Näet lisäämäsi tunnisteet kotivälilehden alareunan Aktiviteetit-kohdassa.

Voinko muokata tai poistaa tunnisteita?

Muokkaa tai poista tunnisteita seuraavasti:

1. Napauta Ouran kotivälilehden yläreunassa Tänään-painiketta ja valitse kalenterista päivä, jolloin lisäsit tunnisteen.
  2. Vieritä kotivälilehden alareunaan ja katso tunnisteet Aktiviteetit-kohdassa.
  3. Napauta tunnistetta, jota haluat muokata tai jonka haluat poistaa.
  4. Muuta tunniste tai muokkaa kommenttia, päivämäärää tai aikaa – tai valitse Poista tunniste.
  5. Valitse Valmis, kun olet muokannut tunnistetta, tai vahvista tunnisteen poistaminen valitsemalla Poista.

Vaikuttavatko tunnisteet päivittäisiin tuloksiini?

Tunnisteet eivät vaikuta uni-, aktiivisuus- tai valmiustuloksiin.

Voinko lisätä oman tunnisteen?

Omien tunnisteiden lisääminen ei ole toistaiseksi mahdollista. Voit kuitenkin lisätä tunnisteeseen oman kommentin napauttamalla Lisää kommentti -painiketta, ennen kuin valitset Valmis.

Lisäättekö tulevaisuudessa uusia tunnisteita?

Ouran tunnistevalikoimaa kehitetään jatkossakin Oura-yhteisön palautteen perusteella. Voit lähettää meille ehdotuksia täällä.