Ilmoitusongelmat

Jos et saa ilmoituksia Oura-sovelluksesta, tarkista seuraavat asiat. Huomaa, että ilmoitukset toimivat vain, jos Oura-sormuksesi ja laitteesi ovat lähekkäin.

1. Tarkista, että ilmoitukset ovat käytössä Oura-sovelluksessa.

• Avaa Koti Icon_Home.png -välilehden vasemmassa yläkulmassa oleva valikko Icon_Bars.png.

• Valitse Asetukset Icon_Settings.png > Ilmoitukset.

Varmista, että kaikki viisi ilmoitustyyppiä ovat käytössä. Valitsimet ovat tällöin vaaleansiniset.

2. Oura-sovelluksen on oltava käynnissä taustalla. Jos suljet sovelluksen kokonaan, et saa ilmoituksia.

3. Varmista, että Bluetooth on käytössä laitteessasi ja että Oura-sormus näkyy yhdistettynä Omat laitteet -luettelossa. Jos olet ottanut Ouran lentokonetilan Icon_Airplane_Mode.png käyttöön, et saa ilmoituksia.

Tarkista, että olet sallinut Ouran ilmoitukset laitteesi Asetukset-sovelluksessa. Tee näin:

iOS-käyttäjät

Avaa laitteen Asetukset > Ilmoitukset.
Etsi luettelosta Oura-sovellus. Varmista, että Salli ilmoitukset -asetus on kytketty päälle.

Android-käyttäjät

Valitse Sovellukset ja ilmoitukset > Sovelluksen tiedot.

Etsi osion luettelosta Oura-sovellus > Ilmoitukset tai Sovelluksen ilmoitukset.

Tee jompikumpi seuraavista:

• Napauta Näytä ilmoitukset -asetus päälle.
• Valitse Salli ilmoitukset.

4. Varmista, että sormuksesi ja Oura-sovelluksesi ovat synkronoituneet vähintään kerran päivän aikana. Voit käynnistää synkronoinnin avaamalla Oura-sovelluksen. Jos sormus ja sovellus ovat jo synkronoituneet kuluvan päivän aikana, Uni-välilehdellä pitäisi näkyä edellisen yön unitiedot.

Jos sovelluksessa ei näy edellisen yön unitietoja, voit aloittaa ongelman ratkaisemisen sulkemalla Oura-sovelluksen ja asettamalla sormuksen sormeesi. Varmista, että laitteessasi on Bluetooth käytössä ja että sormuksesi näkyy yhdistettynä Omat laitteet -luettelossa. Avaa Oura-sovellus sormus edelleen sormessasi. Tämän jälkeen sormuksen ja sovelluksen pitäisi synkronoitua ja ilmoitusten näkyä myöhemmin päivän aikana tavalliseen tapaan.

Lisäohjeita vianmääritykseen

• Kytke kaikki viisi ilmoitusta Oura-sovelluksen asetuksista pois päältä ja sitten takaisin päälle.
  • Katkaise laitteesi Bluetooth-yhteys ja kytke se sitten takaisin päälle.
  • Käynnistä laitteesi uudelleen.