Ilmoitusongelmat

Jos et saa ilmoituksia, tarkista seuraavien vaatimusten täyttyminen:

• – Oura-sovellus on käynnissä taustalla. Jos suljet tai pysäytät sovelluksen, ilmoituksia ei näytetä.
  • – Bluetooth-yhteys on käytössä.
  • – Olet sallinut Ouran ilmoitukset laitteesi asetuksissa.
  • – Sormus ja Oura-sovellus ovat synkronoineet tietonsa vähintään kerran kuluvan päivän aikana.

Jos et edelleenkään saa ilmoituksia, kokeile seuraavia keinoja:

• – Poista ilmoitukset käytöstä ja ota ne uudelleen käyttöön Oura-sovelluksen asetuksissa.
  • – Katkaise laitteesi Bluetooth-yhteys ja kytke se uudelleen.
  • – Käynnistä laitteesi uudelleen.

Sormuksen ja puhelimen on oltava lähekkäin, jotta ilmoitukset toimivat.