Moment – usein kysyttyjä kysymyksiä

Tämä artikkeli sisältää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Ouran mindfulnessiin keskittyvästä Moment-ominaisuudesta.

Miten Oura mittaa päivällä leposykettä ja sykevälivaihtelua?

Oura mittaa veritilavuuden muutoksia sormessa olevien kämmenvaltimoiden kautta. Mittaustuloksista Oura pystyy päättelemään leposykkeesi ja sykevälivaihtelusi.

Voinko liikkua käyttäessäni Moment-ominaisuutta?

Paras mittaustarkkuus saavutetaan, kun istut tai makaat paikallasi. Moment on tarkoitettu leposykkeen ja sykevälivaihtelun reaaliaikaiseen mittaamiseen päiväaikaan, ja oikeiden mittaustulosten saaminen edellyttää paikallaanoloa.

Voinko käyttää toista äänisovellusta samalla, kun käytän Moment-ominaisuutta?

Kyllä. Kun olet aloittamassa Moment-harjoitusta, valitse Avoin harjoitus ja äänimaisemaksi Hiljaisuus. Aloita Moment-harjoitus ja avaa sitten haluamasi äänisovellus.

Onko sormukseni oltava yhteydessä sovellukseen, kun teen Moment-harjoituksen?

Sormuksen ja sovelluksen ei tarvitse olla yhteydessä harjoituksen aikana. Näet Moment-harjoituksen tulokset synkronoituasi sormuksen ja sovelluksen harjoituksen jälkeen.

Vaikuttaako Moment-ominaisuuden käyttäminen valmius-, aktiivisuus- ja unituloksiini?

Moment-harjoituksen tekeminen voi vaikuttaa positiivisesti unenlaatuun ja yleiseen hyvinvointiin. Harjoitukset voivat siis vaikuttaa positiivisesti myös uni-, valmius- ja aktiivisuustuloksiisi.

Miksi sain virheilmoituksen?

Jos saat virheilmoituksen Moment-harjoituksen jälkeen, saatoit liikkua hieman liikaa. Kokeile tehdä harjoitus uudelleen ja yritä pysyä paikallasi.