Mikä on Oura Teams?

Oura Teams on Oura-tuote, jonka avulla lääkärit, valmentajat ja tutkijat voivat tarkastella ja seurata joukkueen jäsenten, kollegoiden tai tutkimuksen osallistujien tietoja näiden suostumuksella.

Miten aloitan Oura Teamsin käytön?

Jos haluat lisätietoja Oura Teamsin käyttöönotosta, ota yhteyttä osoitteeseen partnerships@ouraring.com.

Tiimimme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa selvittämään, sopiiko Oura Teams sinulle ja tiimillesi.

Miten voin liittyä jo olemassa olevaan Oura-tiimin?

Jos haluat liittyä jo olemassa olevaan tiimiin, lähetä pyyntö tiimin ylläpitäjälle. Jos ylläpitäjä hyväksyy pyyntösi, saat häneltä suoran linkin tiimiin liittymistä varten.

Voinko poistaa ryhmän käyttöoikeuden tietoihini Oura Teams -palvelussa?

Jos haluat estää Oura-tietojesi käyttämisen, mene Oura on the webissä My Account -kohtaan. Vieritä alaspäin Oura Teams -kohtaan ja valitse Revoke sen organisaation vieressä, jonka käyttöoikeuden haluat poistaa.

Mitä tietoja Oura Teamsin kautta voi seurata?

Oura Teamsin kautta voi seurata useimpia Oura-sovelluksen näyttämiä tietoja. Lisäksi Oura Teamsissa voi luoda interaktiivisia koontinäkymiä. Koontinäkymissä voi verrata enintään viittä mittaria neljällä eri ajanjaksolla: päivän, viikon, kahden viikon ja kuukauden ajalla.

Mitä tietoja palvelusta voi ladata?

Uni-, aktiivisuus- ja valmiustiedot voi viedä yksilö- tai tiimitasolla CSV- tai JSON-muodossa. Lisätietoja tietojen saatavuudesta on täällä.