Mikä on Oura Teams?

Oura Teams on Oura-tuote, jonka avulla lääkärit, valmentajat ja tutkijat voivat saada käyttöönsä joukkueen jäsenten tai tutkimuksen osallistujien tietoja näiden suostumuksella.

Oura Teams on vielä beetavaiheessa. Palvelu ei toistaiseksi tue tietojen jakamista kumppanin, perheen tai ystävien kanssa.

Mitä tietoja Oura Teamsin kautta voi seurata?

Oura Teamsin kautta voi seurata useimpia Oura-sovelluksen näyttämiä tietoja. Lisäksi Oura Teamsissa voi luoda interaktiivisia koontinäkymiä. Koontinäkymissä voi verrata enintään viittä mittaria neljällä eri ajanjaksolla: päivän, viikon, kahden viikon ja kuukauden ajalla.

Mitä tietoja palvelusta voi ladata?

Uni-, aktiivisuus- ja valmiustiedot voi viedä yksilö- tai tiimitasolla CSV- tai JSON-muodossa. Lisätietoja tietojen saatavuudesta on täällä

Miten voin luoda Oura-tiimin?

Jos haluat luoda oman Oura-tiimin, tee tukipyyntö. Voit lähettää pyynnön napsauttamalla tätä.

• Valitse What type of question do you have? -kohdassa About the product -vaihtoehto.
  • Valitse What product do you have a question about? -kohdassa Oura Teams.

Miten voin liittyä jo olemassa olevaan Oura-tiimin?

Jos haluat liittyä jo olemassa olevaan tiimiin, ota yhteyttä tiimin ylläpitäjään.

Voinko poistaa ryhmän tai tiimin käyttöoikeuden Oura-tietoihini?

Jos haluat estää tiimiä käyttämästä Oura-tietojasi, valitse Oura on the Webin vasemmanpuoleisessa valikossa My Account.  Vieritä alaspäin Oura Teams -kohtaan ja valitse Revoke sen organisaation vieressä, jonka käyttöoikeuden haluat poistaa.