Voinko siirtää tietoni toiseen laitteeseen?

Oura-sovellus tukee tietojen siirtämistä enintään kahden laitteen välillä. Laitteissa on oltava sama käyttöjärjestelmä (esim. iOS).

Jos olet vaihtamassa uuteen mobiililaitteeseen, katso alla olevat ohjeet.

Poista sormuksen ja puhelimen pariliitos

1. Varmuuskopioi tiedot. Valitse Menu Icon_Bars.png Oura-sovelluksen kotinäkymän Icon_Home.png vasemmasta yläkulmasta > Asetukset Icon_Settings.png > Varmuuskopioi kaikki tiedot.
  2. Palauta tehdasasetukset. Valitse sormuskuvake Icon_Ring_Battery.png kotinäkymän Icon_Home.png oikeasta yläkulmasta > siirry seuraavaan näkymään > siirry alaspäin, ja valitse Palauta tehdasasetukset.
  3. Sulje Oura-sovellus.
  4. Avaa laitteesi Bluetooth-asetukset.
  5. Poista laitepari ja unohda Oura-sormus "Oura_AO38xxx".
  6. Poista Oura-sovellus.

Yhdistä sormuksesi uuteen laitteeseen

1. Asenna Oura-sovellus uuteen laitteeseen.
  2. Aseta sormus laturiin, ja yhdistä laturi virtalähteeseen.
  3. Avaa Oura-sovellus, ja kirjaudu Oura-tilillesi.
  4. Sormuksen ollessa yhä laturissa, yhdistä sormus sovelluksen ohjeiden mukaan.
  5. Mikäli sormusta ei ole vielä palautettu tehdasasetuksiin, sormus menee rajoitettuun tilaan. Tehdasetukset on palautettava tässä vaiheessa, jotta sormuksen voi yhdistää uuteen laitteeseen. Valitse Palauta tehdasasetukset ja 'OK'.
  6. Kun sormus on palautettu tehdasasetuksiin, yhdistä sormus sovelluksen ohjeiden mukaan.
  7. Kun sormus ja yhdistetty uuteen laitteeseen, voit jatkaa sormuksen käyttöä normaalisti.

Huomioitavaa

Jos vaihdat Android-sovelluksesta iOS-sovellukseen, tai toisinpäin, aiemmat tietosi eivät näy uudessa sovelluksessa, vaikka käyttäisit samaa Oura-tiliä.

Tiedot näkyvät kuitenkin edelleen Oura on the webissä.