Voinko siirtää tietoni toiseen laitteeseen?

Oura-sovellus tukee Oura-tilin tietojen siirtämistä kahden laitteen välillä.Laitteissa on oltava sama käyttöjärjestelmä (esim. iOS).

Jos haluat siirtää Oura-tilisi tiedot uuteen laitteeseen, noudata alla olevia ohjeita.

Poista sormuksen ja laitteesi pariliitos

1. Varmuuskopioi tiedot. Avaa Koti Icon_Home.png -välilehden vasemman yläkulman valikko Icon_Bars.png > valitse Asetukset Icon_Settings.png > Varmuuskopioi kaikki tiedot.

2. *Tämä vaihe koskee sinua vain, jos vaihdat käyttöjärjestelmää.

Palauta tehdasasetukset. Valitse Koti Icon_Home.png -välilehden oikeasta yläkulmasta sormuskuvake Icon_Ring_Battery.png > pyyhkäise vasemmalle > vieritä alaspäin ja valitse Palauta tehdasasetukset.

3. Sulje Oura-sovellus (myös taustalta).

4. Avaa laitteesi Bluetooth-asetukset.

5. Poista laitepari ja unohda Oura-sormus "Oura_AO38xxx".

6. Poista Oura-sovelluksen asennus.

Yhdistä sormuksesi uuteen laitteeseen

1. Asenna Oura-sovellus uuteen laitteeseen.

2. Aseta sormus laturiin ja yhdistä laturi virtalähteeseen.

3. Avaa Oura-sovellus ja kirjaudu Oura-tilillesi.

4. Sormuksen ollessa yhä laturissa yhdistä sormus sovelluksen ohjeiden mukaan.

5. Mikäli sormusta ei ole vielä palautettu tehdasasetuksiin, sovellus menee rajoitettuun tilaan. Tehdasetukset on palautettava tässä vaiheessa, jotta sormuksen voi yhdistää uuteen laitteeseen. Valitse Palauta tehdasasetukset ja OK. Siirry puhelimesi asetuksiin, valitse Bluetooth ja poista sormus yhdistettyjen laitteiden luettelosta.

6. Kun sormus on palautettu tehdasasetuksiin, yhdistä sormus sovelluksen ohjeiden mukaan (vaihe 4).

7. Kun sormus ja sovellus on yhdistetty uudelleen, voit jatkaa sormuksen käyttöä normaalisti.

Saitko Jotain meni pieleen -virheviestin?

Jos yhdistät sormuksen aiempaa laitettasi uudempaan iPhoneen (iOS-laitteeseen), saatat saada Jotain meni pieleen ‑virheviestin. Jos näin tapahtuu, noudata seuraavia vaiheita:

1. Varmista, että Oura-sormuksesi ja vanhan laitteesi välillä ei ole enää Bluetooth-pariliitosta ja että sovellus on poistettu vanhalta laitteeltasi.

2. Poista Oura-sovellus uudesta laitteestasi.

3. Asenna Oura-sovellus uuteen laitteeseesi uudestaan.

Huomioitavaa

Jos vaihdat Android-sovelluksesta iOS-sovellukseen tai toisinpäin, aiemmat tietosi eivät näy uuteen laitteeseen ladatussa sovelluksessa.

Tiedot näkyvät kuitenkin edelleen Oura on the Webissä.