Mikä on rajoitettu tila?

Rajoitettu tila suojaa tietosi ulkopuolisilta. Jos ei-toivottu taho saa sormuksesi käsiinsä ja yrittää yhdistää sen omaan laitteeseensa, sormukseen on ensin palautettava tehdasasetukset. Tämä vaatimus varmistaa tietojesi säilymisen turvassa, sillä tehdasasetusten palautus poistaa sormuksen muistista kaikki kerätyt tiedot.

Jos sormus ilmoittaa olevansa rajoitetussa tilassa, sinun on palautettava sormuksen tehdasasetukset, jos haluat jatkaa sen käyttöä. Katso ohjeet täältä.

Sormus voi mennä rajoitettuun tilaan myös silloin, jos yrität itse yhdistää sen uuteen laitteeseen ilman tehdasasetusten palauttamista. Älä tästä syystä yhdistä sormusta kerrallaan kuin yhteen laitteeseen. Jos haluat vaihtaa laitetta, palauta sitä ennen tehdasasetukset. Seuraa alla olevan linkin ohjeita.

Kun sormukseen palautetaan tehdasasetukset, vain sormuksen muistiin tallennetut tiedot häviävät. Toiminto ei vaikuta tietoihin, jotka on aiemmin synkronoitu Oura-tilille.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen? 144/185 koki tästä olevan apua
Etkö löytänyt vastausta? Jätä meille tukipyyntö täältä.
Takaisin ylös